deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 je to 1 000 000x tak lepší než v BC2 Já bych mnohem radši měl medika s LMG než tohle. Ale nejepší by bylo samozřejmě 5 classů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Tak tebe bych potrebovala, protoze litat je asi to jedine co mi fakt nejde!klidne si me pridej , rád pomuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Já bych mnohem radši měl medika s LMG než tohle. Ale nejepší by bylo samozřejmě 5 classů...Ty potřebuješ 100 nebo 200 nábojů abys někoho zabil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Ty potřebuješ 100 nebo 200 nábojů abys někoho zabil? Ne proč? Jen říkám že medik s LMG byl zlo, ale menší než Assault s lékárničkou a defibrilátorem. A ano mám rád 200 nábojů v zásobníku, nemusím pořád přebíjet... BTW Battlefield 1943 pozítří dodatečně ke stáhnutí pro majitele BF3 http://1943redemption.battlefield.com/. Sice už ho budu mít třikrát ale co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Ne proč? Jen říkám že medik s LMG byl zlo, ale menší než Assault s lékárničkou a defibrilátorem.A ano mám rád 200 nábojů v zásobníku, nemusím pořád přebíjet... BTW Battlefield 1943 pozítří dodatečně ke stáhnutí pro majitele BF3 http://1943redemption.battlefield.com/. Sice už ho budu mít třikrát ale co :D To je jako provokace, psat to do xbox tematu? :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 To BF1943 (když máš BF3) nebude pro xbox že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 To je jako provokace, psat to do xbox tematu? :D:D:D Sorry je to trošku schizofrenní když jsou tu tři BF topicy, myslel sem že jsem v PS3 sekci. To BF1943 (když máš BF3) nebude pro xbox že? Nebude nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Ale je vtipne, ze jim to nakonec radsi dali, nez aby se s nima soudili (nebo to je vysledek soudu?)... Skoda ze neodmenili vsechny platformy, teda me to je jedno, BF1943 uz mam, ale bylo by to pro mnohe urcite fajn :) (Teda vlastne jen pro xboxare, pac na PC BF1943 neni a asi uz nikdy nebude :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Původně když ho vůbec oznámily tak pro PC možná i být mělo, ale pak se to nějak posralo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Slibovali ho dlouho, ale pak se na PCkare vysrali.....hlavne ze je pro ne PC hlavni platforma :D Je mi PCkaru trosku lito, BF1943 byl vazne super... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 No, pro mě to byl po P4F a BF: Vietnam (ne BC2 Vietnam) asi jedna z nejhorších BF her, ale každýho názor vid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Asi tak, ja to mam skoro ze vsech BF co jsem hral nejradsi, libi se mi zpracovani, hratelnost a ikdyz je to minimalisticke (coz se za tu cenu da pochopit) clovek si s tim uzije vazne spoustu zabavy..... Jinak, vazne ti prijde Heroes jako lepsi? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 No, pro mě to byl po P4F a BF: Vietnam (ne BC2 Vietnam) asi jedna z nejhorších BF her, ale každýho názor vid... Vietnam byl dobrej, nejhorší je jednozačně Heroes :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Heroes byl ze začátku úžasnej, ted už to není ono. P4F byla sakra největší tragédie! To nebyl ani poloviční BF2 a za to že jsis koupil zbran si musel prat real penězma, ubohá kravina! (podobné jako Heroes, ale to aspon mělo svůj smysl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Heroes mi prisla jen jako chaba snaha napodobit TF2 navic me nehorazne stval ten pohled ze treti osoby.......to bych si ted zadarmo urcite radsi zahral ten TF2, ikdyz to je uplne jina liga :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 TF2 je samozřejmě mnohem lepší a rozsáhlejší, ale Heroes už byl od začátku zadara a byl takovej návykovej, ačkoliv né moc kvalitní, a navíc tam bylo ještě luxusní že jsi mohl sedět na křídle letadla a střílet :D Ačkoliv to moc nepomáhalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Nevim me to prislo jako rozhodne nejhorsi battlefield, az to delalo te znacce ostudu mi prislo, ale ocividne mame hodne rozdilne nazory, protoze treba vietnam povazuji za ohromne zdarily :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Heroes je bohuzel pay2win hra ty co maj to zaplaceny maj super staty ja ted zacal s TF2 a rekl bych ze to je lepsi ikdyz u heroes sem se taky proklate bavil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 No zrovna Battlefield: Vietnam je i podle většiny hráčů jeden z nejhorších BF, každopádně se to nedá z kvalitama BF 1942 či BF2 vůbec srovnávat. Heroes je bohuzel pay2win hra ty co maj to zaplaceny maj super staty ja ted zacal s TF2 a rekl bych ze to je lepsi ikdyz u heroes sem se taky proklate bavil Já si myslim že TF2 je luxusní hra a že jí docela zkazily tím že tam přidaly miliardu různých zbraní, klobouků a dalších kravin, a je to taky dost o tom kdo má lepší zbran, ale furt je to o dost vyrovnanější než ten BF:Heroes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Vietnam sice byl jen víceméně standalone datáč pro 1942, ale to prostředí bylo ve své době nevídané (jasně byl tu Vietcong ale to je úplně jiná liga) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Ja samozrejme nemluvil o BF Vietnam ale o BC2 vietnam ;) Jinak myslim si, ze free2play model hratelnosti TF2 nejak neskodi, ikdyz je pravda ze od te doby, co je to zadarmo jsem to nehral :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2011 Ja samozrejme nemluvil o BF Vietnam ale o BC2 vietnam ;)Jinak myslim si, ze free2play model hratelnosti TF2 nejak neskodi, ikdyz je pravda ze od te doby, co je to zadarmo jsem to nehral :D No, pro mě to byl po P4F a BF: Vietnam (ne BC2 Vietnam) asi jedna z nejhorších BF her, ale každýho názor vid... ;).......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edrush Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 O xim3 slyším prvně a to co jsem teď o tom našel tak si neumím představit jestli to je lepší nebo ne :P Existujou další ovladače :P ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 ;).......... Stane se ;).......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Jasný, jsem sem tě na to chtěl upozornit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.