Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ty potřebuješ 100 nebo 200 nábojů abys někoho zabil?

Ne proč? Jen říkám že medik s LMG byl zlo, ale menší než Assault s lékárničkou a defibrilátorem.

A ano mám rád 200 nábojů v zásobníku, nemusím pořád přebíjet...

BTW Battlefield 1943 pozítří dodatečně ke stáhnutí pro majitele BF3 http://1943redemption.battlefield.com/. Sice už ho budu mít třikrát ale co :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne proč? Jen říkám že medik s LMG byl zlo, ale menší než Assault s lékárničkou a defibrilátorem.

A ano mám rád 200 nábojů v zásobníku, nemusím pořád přebíjet...

BTW Battlefield 1943 pozítří dodatečně ke stáhnutí pro majitele BF3 http://1943redemption.battlefield.com/. Sice už ho budu mít třikrát ale co :D

To je jako provokace, psat to do xbox tematu? :D:D:D

Odkaz ke komentáři

Ale je vtipne, ze jim to nakonec radsi dali, nez aby se s nima soudili (nebo to je vysledek soudu?)...

Skoda ze neodmenili vsechny platformy, teda me to je jedno, BF1943 uz mam, ale bylo by to pro mnohe urcite fajn :) (Teda vlastne jen pro xboxare, pac na PC BF1943 neni a asi uz nikdy nebude :D)

Odkaz ke komentáři

Heroes byl ze začátku úžasnej, ted už to není ono.

P4F byla sakra největší tragédie! To nebyl ani poloviční BF2 a za to že jsis koupil zbran si musel prat real penězma, ubohá kravina! (podobné jako Heroes, ale to aspon mělo svůj smysl)

Odkaz ke komentáři

TF2 je samozřejmě mnohem lepší a rozsáhlejší, ale Heroes už byl od začátku zadara a byl takovej návykovej, ačkoliv né moc kvalitní, a navíc tam bylo ještě luxusní že jsi mohl sedět na křídle letadla a střílet :D Ačkoliv to moc nepomáhalo.

Odkaz ke komentáři

No zrovna Battlefield: Vietnam je i podle většiny hráčů jeden z nejhorších BF, každopádně se to nedá z kvalitama BF 1942 či BF2 vůbec srovnávat.

Heroes je bohuzel pay2win hra ty co maj to zaplaceny maj super staty ja ted zacal s TF2 a rekl bych ze to je lepsi ikdyz u heroes sem se taky proklate bavil icon_smile.gif

Já si myslim že TF2 je luxusní hra a že jí docela zkazily tím že tam přidaly miliardu různých zbraní, klobouků a dalších kravin, a je to taky dost o tom kdo má lepší zbran, ale furt je to o dost vyrovnanější než ten BF:Heroes.

Odkaz ke komentáři

Ja samozrejme nemluvil o BF Vietnam ale o BC2 vietnam ;)

Jinak myslim si, ze free2play model hratelnosti TF2 nejak neskodi, ikdyz je pravda ze od te doby, co je to zadarmo jsem to nehral :D

No, pro mě to byl po P4F a BF: Vietnam (ne BC2 Vietnam) asi jedna z nejhorších BF her, ale každýho názor vid...

;)..........

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu