Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
Odesláno

Njn su docela dlouho mi trva nez zamerim :D ale tet sem mel aj dobrou hru 14 kilu oproti 7 zemreni a prvni v zebricku a jel sem jen s tankem :D ze 5 tanku a 3 trasnportery sem sundal bez toho aniz by mi znicily ten muj :D

Hraju po prve na gamepadu ale od te doby co sem 1 sel na MP tak sem se aj zlepsil uz mam vetsinou ke konci kola minimalne 5 kilu a kdyz sem zacinal tak bylo 0 az max 1 :D

Neporadite jak se da nejaky rychlej zvyknout :D ?

Odesláno

Hrát, hrát, hrát a hrát. Pokud je to tvoje první hra co hraješ na gampedu tak to tak špatné neni, ale pro učení s gamepadem neni FPS a už vůbec ne mulťák vhodenj. Je lepší si zvyknout na nějaké méně náročné hře (třeba z pohledu třetí osoby - Gears of War, GTA...) pak FPSka půjde snáz.

Odesláno
Hrát, hrát, hrát a hrát. Pokud je to tvoje první hra co hraješ na gampedu tak to tak špatné neni, ale pro učení s gamepadem neni FPS a už vůbec ne mulťák vhodenj. Je lepší si zvyknout na nějaké méně náročné hře (třeba z pohledu třetí osoby - Gears of War, GTA...) pak FPSka půjde snáz.

No nevim zrovna jestli je na tohle GoW vhodny, to mi prijde kolikrat i tezsi nez nejake FPS :)

Odesláno
No nevim zrovna jestli je na tohle GoW vhodny, to mi prijde kolikrat i tezsi nez nejake FPS :)

Ani ne, FPS je o rychlym a zároveň přesnym míření, u Gears se schováš za překážku a máš (většinou) celkem dost času :)

Když ne GoW tak třeba Mass Effect (2), prostě něco kde neni takovej důraz na rychlý reakce

Odesláno

Uz mi to aj jaks taks de uz mam 12 lvl myslim . a chcu se zeptat

Obcas se mi neobjevuji ( mizej po cca 15 minutach hrani ) kdyz me nekdo zabije nebo tak v muj vojak neobjevuji obrazky jako jaky byl lvl kdo me zabil co mel za znamky a v muj vojak treba obrazek zbrane nevite cim to muze byt ?

a jaka je nejlepsi zbrat pro utocnika a treba pro inzenyra ? tetka mam u utocnika FAMAS a u inzenyra tu zakladni .

Odesláno
Uz mi to aj jaks taks de uz mam 12 lvl myslim . a chcu se zeptat

Obcas se mi neobjevuji ( mizej po cca 15 minutach hrani ) kdyz me nekdo zabije nebo tak v muj vojak neobjevuji obrazky jako jaky byl lvl kdo me zabil co mel za znamky a v muj vojak treba obrazek zbrane nevite cim to muze byt ?

a jaka je nejlepsi zbrat pro utocnika a treba pro inzenyra ? tetka mam u utocnika FAMAS a u inzenyra tu zakladni .

Utočné pušky:

1) FAMAS

2) AEK-971

3) F2000

Karabiny:

1) SCAR-H

2) G36C

3) A-91

Lehké kulomety:

1) M240B

2) M60E4

3) M249

Odstřelovačky:

- na dálku

1) L96A1

2) M98B

3) M40A5

- na blízko

1) SVD

2) TYPE 88

3) SKS

Brokovnice:

1) USAS 12

2) MK3A1

3) DAO 12

Pistole:

-pistole a revolvery

1) MP412 REX

2) MP443

3) M1911

-kapesní smg

1) G18

2) M93R

Je to můj žebříček :) každému ale vyhovuje něco jiného

Odesláno

jak se vám hraje na velikých mapách? já třebas BF3 hraju na pc (xbox nemám v síti) a když hraju nějakou velikou mapu, tak i když je v ní 64 hráčů, najdou se delší chvíle, kdy né a né na někoho natrefit. a když nepoužívám techniku, jen čistě za vojáka, tak na konci kola mám v průměru jen okolo 6 killů a max do 1000 bodů.

teď jsem ale začal hrát převážně metro a to je síla.. většinou se začíná už dole a dobývá/brání se to místo nad eskalátorem. takže jsou vždy masakroidní přestřelky na schodech a vedle na eskalátorech. to pořád jen lítají ty rpg a granáty. stačí tam vběhnout ani nemířit a rovnou střílet a než padnu, mám okolo 3-5 killů a až 300 bodů za supress :)

na konci takového kola už to bývá většinou okolo 30 killů a kolem 5 tisíc bodů, takže u mě teďka metro vede.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu