Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

hele díky za typ vyzkouším to a uvidím. A počítá se SCOUT vrtulník za air vehicle, nepočítá se to do pěchotních vozidel nebo tak něco, víž že ne všechny vrtulníky se do toho počítájí.

Počítá se to normálně jako air

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Doporučuju přenastavit ovládání vrtulníku na Legacy, dle mého názoru je to logičtější a intuitivnější. A případně přehodit vertikální naklápění na inverted, ale to záleží na co seš spíš zvyklej.

Odkaz ke komentáři

Doporučuju přenastavit ovládání vrtulníku na Legacy, dle mého názoru je to logičtější a intuitivnější. A případně přehodit vertikální naklápění na inverted, ale to záleží na co seš spíš zvyklej.
tak už to konečně mám a to díky LuK4SO(ovi). Jinak přenastavený ovládání vrtulníku už jsem měl:-)
Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Njn su docela dlouho mi trva nez zamerim :D ale tet sem mel aj dobrou hru 14 kilu oproti 7 zemreni a prvni v zebricku a jel sem jen s tankem :D ze 5 tanku a 3 trasnportery sem sundal bez toho aniz by mi znicily ten muj :D

Hraju po prve na gamepadu ale od te doby co sem 1 sel na MP tak sem se aj zlepsil uz mam vetsinou ke konci kola minimalne 5 kilu a kdyz sem zacinal tak bylo 0 az max 1 :D

Neporadite jak se da nejaky rychlej zvyknout :D ?

Odkaz ke komentáři

Hrát, hrát, hrát a hrát. Pokud je to tvoje první hra co hraješ na gampedu tak to tak špatné neni, ale pro učení s gamepadem neni FPS a už vůbec ne mulťák vhodenj. Je lepší si zvyknout na nějaké méně náročné hře (třeba z pohledu třetí osoby - Gears of War, GTA...) pak FPSka půjde snáz.

Odkaz ke komentáři

Hrát, hrát, hrát a hrát. Pokud je to tvoje první hra co hraješ na gampedu tak to tak špatné neni, ale pro učení s gamepadem neni FPS a už vůbec ne mulťák vhodenj. Je lepší si zvyknout na nějaké méně náročné hře (třeba z pohledu třetí osoby - Gears of War, GTA...) pak FPSka půjde snáz.

No nevim zrovna jestli je na tohle GoW vhodny, to mi prijde kolikrat i tezsi nez nejake FPS :)

Odkaz ke komentáři

No nevim zrovna jestli je na tohle GoW vhodny, to mi prijde kolikrat i tezsi nez nejake FPS :)

Ani ne, FPS je o rychlym a zároveň přesnym míření, u Gears se schováš za překážku a máš (většinou) celkem dost času :)

Když ne GoW tak třeba Mass Effect (2), prostě něco kde neni takovej důraz na rychlý reakce

Odkaz ke komentáři

Ani ne, FPS je o rychlym a zároveň přesnym míření, u Gears se schováš za překážku a máš (většinou) celkem dost času :)

Když ne GoW tak třeba Mass Effect (2), prostě něco kde neni takovej důraz na rychlý reakce

No mluvimeli o MPm tak to v GoW neni ani nahodou tak snadne jak si myslis ;)

Odkaz ke komentáři

Uz mi to aj jaks taks de uz mam 12 lvl myslim . a chcu se zeptat

Obcas se mi neobjevuji ( mizej po cca 15 minutach hrani ) kdyz me nekdo zabije nebo tak v muj vojak neobjevuji obrazky jako jaky byl lvl kdo me zabil co mel za znamky a v muj vojak treba obrazek zbrane nevite cim to muze byt ?

a jaka je nejlepsi zbrat pro utocnika a treba pro inzenyra ? tetka mam u utocnika FAMAS a u inzenyra tu zakladni .

Odkaz ke komentáři

Uz mi to aj jaks taks de uz mam 12 lvl myslim . a chcu se zeptat

Obcas se mi neobjevuji ( mizej po cca 15 minutach hrani ) kdyz me nekdo zabije nebo tak v muj vojak neobjevuji obrazky jako jaky byl lvl kdo me zabil co mel za znamky a v muj vojak treba obrazek zbrane nevite cim to muze byt ?

a jaka je nejlepsi zbrat pro utocnika a treba pro inzenyra ? tetka mam u utocnika FAMAS a u inzenyra tu zakladni .

Utočné pušky:

1) FAMAS

2) AEK-971

3) F2000

Karabiny:

1) SCAR-H

2) G36C

3) A-91

Lehké kulomety:

1) M240B

2) M60E4

3) M249

Odstřelovačky:

- na dálku

1) L96A1

2) M98B

3) M40A5

- na blízko

1) SVD

2) TYPE 88

3) SKS

Brokovnice:

1) USAS 12

2) MK3A1

3) DAO 12

Pistole:

-pistole a revolvery

1) MP412 REX

2) MP443

3) M1911

-kapesní smg

1) G18

2) M93R

Je to můj žebříček :) každému ale vyhovuje něco jiného

Odkaz ke komentáři

jak se vám hraje na velikých mapách? já třebas BF3 hraju na pc (xbox nemám v síti) a když hraju nějakou velikou mapu, tak i když je v ní 64 hráčů, najdou se delší chvíle, kdy né a né na někoho natrefit. a když nepoužívám techniku, jen čistě za vojáka, tak na konci kola mám v průměru jen okolo 6 killů a max do 1000 bodů.

teď jsem ale začal hrát převážně metro a to je síla.. většinou se začíná už dole a dobývá/brání se to místo nad eskalátorem. takže jsou vždy masakroidní přestřelky na schodech a vedle na eskalátorech. to pořád jen lítají ty rpg a granáty. stačí tam vběhnout ani nemířit a rovnou střílet a než padnu, mám okolo 3-5 killů a až 300 bodů za supress :)

na konci takového kola už to bývá většinou okolo 30 killů a kolem 5 tisíc bodů, takže u mě teďka metro vede.

Odkaz ke komentáři

Asi blba otazka ale nejde treba propojit BF3 ucty s xbox a pc ze bych mel stejne lvl apod.. a kazdy postup byl aj na druhem ?

Njn metro to je masakr tam chodim vzdycky kdyz mam nejaky novy gun a chcu si na nem udelat vychytavky ( jako kolimator apod.. ) tak ty killy jsou jak nic

Odkaz ke komentáři

Asi blba otazka ale nejde treba propojit BF3 ucty s xbox a pc ze bych mel stejne lvl apod.. a kazdy postup byl aj na druhem ?

ne to nejde maximalne muzes propojit ucet na xboxu s battllog učet a zaroven s ps3 ci pc uctem ale nebude se ti jednitit level apod jen to budeš moc prohlížet na battlelogu pod jedním učtem ...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu