deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 hele díky za typ vyzkouším to a uvidím. A počítá se SCOUT vrtulník za air vehicle, nepočítá se to do pěchotních vozidel nebo tak něco, víž že ne všechny vrtulníky se do toho počítájí. Počítá se to normálně jako air Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Počítá se to normálně jako airtak super, dnes odpoledne po práci to vyzkouším, jsem fakt zvědavej jestli se mi to povede, už jsem z toho na prášky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Doporučuju přenastavit ovládání vrtulníku na Legacy, dle mého názoru je to logičtější a intuitivnější. A případně přehodit vertikální naklápění na inverted, ale to záleží na co seš spíš zvyklej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Doporučuju přenastavit ovládání vrtulníku na Legacy, dle mého názoru je to logičtější a intuitivnější. A případně přehodit vertikální naklápění na inverted, ale to záleží na co seš spíš zvyklej.tak už to konečně mám a to díky LuK4SO(ovi). Jinak přenastavený ovládání vrtulníku už jsem měl:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabb1t Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Mam malej dotaz.Jak si zmenim nastaveni zbrane AKS74U.V sekci muj vojak se mi porad zobrazuje americka strana a tedy i jeji zbrane.AKS je za RU.A k te se nejak nemuzu dostat.Pomuze nekdo?????Predem diky za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 musis to zmenit ve hre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edrush Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 jak získá hráč status Veterána ? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Musíš hrát alespon jednu ze starších/jiných BF her na tvém účtu (EA/Origin účtu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Je to normalni za 6 hodin hrani mam jen 3 lvl ? hraju na xku po 1 ? nejake rady co a jak by se hodily :D Kdyztak kdo me chce nejak to naucit nebo si zahrat tak add RendyCZE . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 No, je to normální - pokud si fakt velká lama, za 6 hodin by jsi měl mít alespon 10 levelů (levely 0-10). Ale to je normální, každý si musí na konzoli zvyknout, rada: zvykni si na gamepad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Njn su docela dlouho mi trva nez zamerim :D ale tet sem mel aj dobrou hru 14 kilu oproti 7 zemreni a prvni v zebricku a jel sem jen s tankem :D ze 5 tanku a 3 trasnportery sem sundal bez toho aniz by mi znicily ten muj :D Hraju po prve na gamepadu ale od te doby co sem 1 sel na MP tak sem se aj zlepsil uz mam vetsinou ke konci kola minimalne 5 kilu a kdyz sem zacinal tak bylo 0 az max 1 :D Neporadite jak se da nejaky rychlej zvyknout :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Tak to je rada k nezaplaceni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Hrát, hrát, hrát a hrát. Pokud je to tvoje první hra co hraješ na gampedu tak to tak špatné neni, ale pro učení s gamepadem neni FPS a už vůbec ne mulťák vhodenj. Je lepší si zvyknout na nějaké méně náročné hře (třeba z pohledu třetí osoby - Gears of War, GTA...) pak FPSka půjde snáz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 GTA mam complet edici ale to me nejak nebavy :D a gears of war si mozna poridim ale thx za rady doufam ze si co nejrychlej zvyknu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Hrát, hrát, hrát a hrát. Pokud je to tvoje první hra co hraješ na gampedu tak to tak špatné neni, ale pro učení s gamepadem neni FPS a už vůbec ne mulťák vhodenj. Je lepší si zvyknout na nějaké méně náročné hře (třeba z pohledu třetí osoby - Gears of War, GTA...) pak FPSka půjde snáz. No nevim zrovna jestli je na tohle GoW vhodny, to mi prijde kolikrat i tezsi nez nejake FPS :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 No nevim zrovna jestli je na tohle GoW vhodny, to mi prijde kolikrat i tezsi nez nejake FPS :) Ani ne, FPS je o rychlym a zároveň přesnym míření, u Gears se schováš za překážku a máš (většinou) celkem dost času :) Když ne GoW tak třeba Mass Effect (2), prostě něco kde neni takovej důraz na rychlý reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Ani ne, FPS je o rychlym a zároveň přesnym míření, u Gears se schováš za překážku a máš (většinou) celkem dost času :)Když ne GoW tak třeba Mass Effect (2), prostě něco kde neni takovej důraz na rychlý reakce No mluvimeli o MPm tak to v GoW neni ani nahodou tak snadne jak si myslis ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 No mluvimeli o MPm tak to v GoW neni ani nahodou tak snadne jak si myslis ;) Mluvím o SP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Uz mi to aj jaks taks de uz mam 12 lvl myslim . a chcu se zeptat Obcas se mi neobjevuji ( mizej po cca 15 minutach hrani ) kdyz me nekdo zabije nebo tak v muj vojak neobjevuji obrazky jako jaky byl lvl kdo me zabil co mel za znamky a v muj vojak treba obrazek zbrane nevite cim to muze byt ? a jaka je nejlepsi zbrat pro utocnika a treba pro inzenyra ? tetka mam u utocnika FAMAS a u inzenyra tu zakladni . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Uz mi to aj jaks taks de uz mam 12 lvl myslim . a chcu se zeptatObcas se mi neobjevuji ( mizej po cca 15 minutach hrani ) kdyz me nekdo zabije nebo tak v muj vojak neobjevuji obrazky jako jaky byl lvl kdo me zabil co mel za znamky a v muj vojak treba obrazek zbrane nevite cim to muze byt ? a jaka je nejlepsi zbrat pro utocnika a treba pro inzenyra ? tetka mam u utocnika FAMAS a u inzenyra tu zakladni . Utočné pušky: 1) FAMAS 2) AEK-971 3) F2000 Karabiny: 1) SCAR-H 2) G36C 3) A-91 Lehké kulomety: 1) M240B 2) M60E4 3) M249 Odstřelovačky: - na dálku 1) L96A1 2) M98B 3) M40A5 - na blízko 1) SVD 2) TYPE 88 3) SKS Brokovnice: 1) USAS 12 2) MK3A1 3) DAO 12 Pistole: -pistole a revolvery 1) MP412 REX 2) MP443 3) M1911 -kapesní smg 1) G18 2) M93R Je to můj žebříček :) každému ale vyhovuje něco jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 jak se vám hraje na velikých mapách? já třebas BF3 hraju na pc (xbox nemám v síti) a když hraju nějakou velikou mapu, tak i když je v ní 64 hráčů, najdou se delší chvíle, kdy né a né na někoho natrefit. a když nepoužívám techniku, jen čistě za vojáka, tak na konci kola mám v průměru jen okolo 6 killů a max do 1000 bodů. teď jsem ale začal hrát převážně metro a to je síla.. většinou se začíná už dole a dobývá/brání se to místo nad eskalátorem. takže jsou vždy masakroidní přestřelky na schodech a vedle na eskalátorech. to pořád jen lítají ty rpg a granáty. stačí tam vběhnout ani nemířit a rovnou střílet a než padnu, mám okolo 3-5 killů a až 300 bodů za supress :) na konci takového kola už to bývá většinou okolo 30 killů a kolem 5 tisíc bodů, takže u mě teďka metro vede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Největší mapy jsou best, klasik Battlefield, metro je taky velká sranda na conquestu, ale není to úplně ono, ale je to tam dobrej masakr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Asi blba otazka ale nejde treba propojit BF3 ucty s xbox a pc ze bych mel stejne lvl apod.. a kazdy postup byl aj na druhem ? Njn metro to je masakr tam chodim vzdycky kdyz mam nejaky novy gun a chcu si na nem udelat vychytavky ( jako kolimator apod.. ) tak ty killy jsou jak nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Asi blba otazka ale nejde treba propojit BF3 ucty s xbox a pc ze bych mel stejne lvl apod.. a kazdy postup byl aj na druhem ? ne to nejde maximalne muzes propojit ucet na xboxu s battllog učet a zaroven s ps3 ci pc uctem ale nebude se ti jednitit level apod jen to budeš moc prohlížet na battlelogu pod jedním učtem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 ne to nejde maximalne muzes propojit ucet na xboxu s battllog učet a zaroven s ps3 ci pc uctem ale nebude se ti jednitit level apod jen to budeš moc prohlížet na battlelogu pod jedním učtem ... Přesně, ale bylo by to fajn kdyby to šlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.