Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
to to víž že jo to se rovnou můžu natřít fosforerujícu barvou a stoupnout si do stínu... ne ted vážně samozrejmě jsem myslel M1911 bez svítilny

ale já neběham s pistolkou a baterkou po bojišti jako k.okot:). jak jsem psal, tasim, když když dojdou náboje a to je v situaci, kdy se odehrává přestřelka na malou vzdálenost a to už vo mě všichni vokolo ví, takže baterka může jen pomoct, protože v tu chvíli už stejně prozrazenej jsem, jinak pistoli nepoužívám, nekropím tak, aby mi ímrvére docházely náboje v primární zbrani, že:cheesygrin:

Odesláno
Ta UMP-45 je nějak dobry gun že ho nějak casto potkavam :)

UMP v BF3 zase takovej šlágr není, musel jsem sundat tlumič, aby to trochu střílelo:), ale pro mě (a asi i pro další) to je srdcovka z BC2, tam to bylo nejlepší SMGčko pro inžu, to jsem si koupil i to maskovaný a na obou jsem si udělal platinovou hvězdu. v BF3 mi přijde pro inžu lepší G36 nebo PDW-R...

Odesláno
to to víž že jo to se rovnou můžu natřít fosforerujícu barvou a stoupnout si do stínu... ne ted vážně samozrejmě jsem myslel M1911 bez svítilny

Nejsem šerif abych běhal s vytasenou pistolí po celym bojišti. Pistoli vytahuju v případě nouze a za takových okolností baterka jen pomůže. Pokud mi třeba dojdou náboje a musim používat pistoli jako primární zbraň, baterku si vypnu.

Odesláno
UMP v BF3 zase takovej šlágr není, musel jsem sundat tlumič, aby to trochu střílelo:), ale pro mě (a asi i pro další) to je srdcovka z BC2, tam to bylo nejlepší SMGčko pro inžu, to jsem si koupil i to maskovaný a na obou jsem si udělal platinovou hvězdu. v BF3 mi přijde pro inžu lepší G36 nebo PDW-R...

maskovany gun to ide ? :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu