cogen Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Dobrá, tak ho někdo mohl založit ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 To nemá smysl, založí se až smažou tenhle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Co je lepsi pouzivat za rucni zbran smg nebo nejaky revolver neco jako rex a magnum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 To záleží na tom co ti vyhovuje a jak hraješ, podle mě jsou nejlepší standardní pistole - Grach, G17, M9. Třeba se svítilnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 To záleží na tom co ti vyhovuje a jak hraješ, podle mě jsou nejlepší standardní pistole - Grach, G17, M9. Třeba se svítilnou. mě příde nejlepší M1911, ale ted sem začal používat G17C a celkem dobrá mi příjde jinak nejhorší je G18 ta mi vůbec nesedla když už smg tak M93R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 jj, M1911 s baterkou:D, ale já pistoli tasím jen v nouzi, když dojdou náboje v hlavní zbrani a nemůžu přebít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 jj, M1911 s baterkou:D, ale já pistoli tasím jen v nouzi, když dojdou náboje v hlavní zbrani a nemůžu přebít to to víž že jo to se rovnou můžu natřít fosforerujícu barvou a stoupnout si do stínu... ne ted vážně samozrejmě jsem myslel M1911 bez svítilny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 to to víž že jo to se rovnou můžu natřít fosforerujícu barvou a stoupnout si do stínu... ne ted vážně samozrejmě jsem myslel M1911 bez svítilny ale já neběham s pistolkou a baterkou po bojišti jako k.okot:). jak jsem psal, tasim, když když dojdou náboje a to je v situaci, kdy se odehrává přestřelka na malou vzdálenost a to už vo mě všichni vokolo ví, takže baterka může jen pomoct, protože v tu chvíli už stejně prozrazenej jsem, jinak pistoli nepoužívám, nekropím tak, aby mi ímrvére docházely náboje v primární zbrani, že:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Ta UMP-45 je nějak dobry gun že ho nějak casto potkavam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Ta UMP-45 je nějak dobry gun že ho nějak casto potkavam :) UMP v BF3 zase takovej šlágr není, musel jsem sundat tlumič, aby to trochu střílelo:), ale pro mě (a asi i pro další) to je srdcovka z BC2, tam to bylo nejlepší SMGčko pro inžu, to jsem si koupil i to maskovaný a na obou jsem si udělal platinovou hvězdu. v BF3 mi přijde pro inžu lepší G36 nebo PDW-R... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 to to víž že jo to se rovnou můžu natřít fosforerujícu barvou a stoupnout si do stínu... ne ted vážně samozrejmě jsem myslel M1911 bez svítilny Nejsem šerif abych běhal s vytasenou pistolí po celym bojišti. Pistoli vytahuju v případě nouze a za takových okolností baterka jen pomůže. Pokud mi třeba dojdou náboje a musim používat pistoli jako primární zbraň, baterku si vypnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Nejsem šerif abych běhal s vytasenou pistolí po celym bojišti. Pistoli vytahuju v případě nouze a za takových okolností baterka jen pomůže. Pokud mi třeba dojdou náboje a musim používat pistoli jako primární zbraň, baterku si vypnu. stejnak to je noobovyna a to je další z důvodů proč to používat nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 stejnak to je noobovyna a to je další z důvodů proč to používat nebudu... Člověk co má 1305 USASem mi bude říkat něco o noobovině? Ne bez urážky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Člověk co má 1305 USASem mi bude říkat něco o noobovině? Ne bez urážky :) to že mám 1305 killů s usasem neznamená že jsem používal tu de.bilní fragovou minici ty chytráku všechno je to neastřílený buckshotem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 já mám tak oblíbenou pistoli G18 skvělá rychlopalka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 já mám tak oblíbenou pistoli G18 skvělá rychlopalka mě příde lepší ta M93R kterou sis oteřel v coopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Když už kapesní smg tak spíš 93R, ale ve většině případů si radši vezmu klasickou pistoli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 .44 Magnum like a cowboy ftw 8-| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 budou ještě nějáký další DLC...nemá někdo z vás takové zprávy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Určitě budou, kromě těch menších se rumouruje o 2143 přídavku. Já osobně bych uvítal nějaké Back to Arica :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 to že mám 1305 killů s usasem neznamená že jsem používal tu de.bilní fragovou minici ty chytráku všechno je to neastřílený buckshotem... ale stejnak je to noobovina, takže USAS používat nebudu:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 ale stejnak je to noobovina, takže USAS používat nebudu:D:D:D já ti ho nevnucuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 UMP v BF3 zase takovej šlágr není, musel jsem sundat tlumič, aby to trochu střílelo:), ale pro mě (a asi i pro další) to je srdcovka z BC2, tam to bylo nejlepší SMGčko pro inžu, to jsem si koupil i to maskovaný a na obou jsem si udělal platinovou hvězdu. v BF3 mi přijde pro inžu lepší G36 nebo PDW-R... maskovany gun to ide ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 maskovany gun to ide ? :D v bf:bc2 ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edrush Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Kluci, když vidím jak jste v tom tam moc znalí tak mi prosím poradte z každýho classu nejlepší zbraň, a ještě k tankům atd.. ?:P Dík :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.