Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
A v tancích/stíhačkách/heli atd ? :)

tank:

optika

protipěchotní dělostřeleckou munici

pancíř

bojové vozidla pěchoty:

termální optika

APFSDS-T SHELL

pancíř

průzkumné heliny:

lasarový zaměřovač

naváděné střely

světlice

stíhačky:

raketové podvěsy

světlice

letecký radar

bojevé heliny:

tepelně naváděné střely

světlice

naváděná střela

Odesláno

ja u helin pouzivam laser oznacovac ( dobra vec zvysuje dmg aspon myslim a tvuj co pilot pokud ma navadene strely na oznacene cile tak ti moze helpnout.) radarovou rusicku a navadene strely.

u tanku jak kdy podle komu hraju nekolikrat za hru menim a stihacky ty moc neumim ale tet tam mam stealth svetlice a navadene strely

Luk4S proc nepouzivas rusicku misto svetlic neni to lepsi ?

Odesláno
ja u helin pouzivam laser oznacovac ( dobra vec zvysuje dmg aspon myslim a tvuj co pilot pokud ma navadene strely na oznacene cile tak ti moze helpnout.) radarovou rusicku a navadene strely.

u tanku jak kdy podle komu hraju nekolikrat za hru menim a stihacky ty moc neumim ale tet tam mam stealth svetlice a navadene strely

Luk4S proc nepouzivas rusicku misto svetlic neni to lepsi ?

neni protože světlice vypustim když na mě střela letí a rušičku zapnu když me zameruje a to se mu nemusí vždy podařit

Odesláno
ehm tak to se mi jeste nepovedlo.... zkousel jsem k ni dojet v kasp. hranici, ale neporadarilo se.. Kde se treba dobre pristava ??

Třeba ve Firestormu. Nebo kdekoliv v B2K pokud umíš přistávat kolmo. Ale sejmout někoho kulometem neni zas tak těžký, prostě se na někoho přilepíš, kopíruješ jeho rychlsot a směr dokud se nedostaneš do vhodný pozice

Odesláno
Kluci, když vidím jak jste v tom tam moc znalí tak mi prosím poradte z každýho classu nejlepší zbraň, a ještě k tankům atd.. ?:P Dík :-D

u mě:

Assault - M16A3/FAMAS/AEK 971

Engineer - M4A1

Support - M249

Recon - M39 EMR/UMP-45

na malých mapách občas DAO-12

handgun - M1911/MP443 + baterka

Tank - Zoom, Maintenance, Coaxial Heavy Machinegun

lítátka moc nepoužívám :)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu