deepthroat1468623923 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 No to je jak se zeptat které jídlo je nejlepší. Záleží na tvé chuti... Já mam nejradši Assault - F2000/AN-94 Support - MG36 Engineer - M4 Recon - QBU-88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Já v tanku jako sekundární používám Canister Shell. Výbornej na pěšáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Kluci, když vidím jak jste v tom tam moc znalí tak mi prosím poradte z každýho classu nejlepší zbraň, a ještě k tankům atd.. ?:P Dík :-D Assault - KH2002/FAMAS Support - M240B Engineer - nehraji za něj Recon - L96A1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edrush Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Assault - KH2002/FAMASSupport - M240B Engineer - nehraji za něj Recon - L96A1 A v tancích/stíhačkách/heli atd ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 V tanku Zoom Optic, LMG, Maintenance, v heli je to různý ale většinou stealth, heat seekers a flares, v APC ATGM rakety a nightvision Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edrush Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Jo a ještě, už docela ovládám jet ale nikdy se mi nepovede nikoho zabít.. nechápu na kolik mám zpomalit nebo nějaká rada (xbox) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Pokud potřebuješ manévrovat nebo se rychle otočit o 180° abys letěl na druhou stranu tak si zpomal na 280 něčeho a budeš manévrovat jako pán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Už delší dobu se chci na něco zeptat.. Nechápu proč si můj voják lehá při střelbě na protivníka? Opravdu mu nedávám pokyn, aby si lehnul.. Dělá to jen mě nebo ještě někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Už delší dobu se chci na něco zeptat.. Nechápu proč si můj voják lehá při střelbě na protivníka? Opravdu mu nedávám pokyn, aby si lehnul.. Dělá to jen mě nebo ještě někomu? Nemačkáš omylem pravou páčku? Mě se to při míření stává dost často Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 A v tancích/stíhačkách/heli atd ? :) tank: optika protipěchotní dělostřeleckou munici pancíř bojové vozidla pěchoty: termální optika APFSDS-T SHELL pancíř průzkumné heliny: lasarový zaměřovač naváděné střely světlice stíhačky: raketové podvěsy světlice letecký radar bojevé heliny: tepelně naváděné střely světlice naváděná střela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Nemačkáš omylem pravou páčku? Mě se to při míření stává dost často xboxu se to nedělá r3 ale pravým analogem a to se omylem moc zmáčkonout nedá.... leda že by měla změněné nastavení... nebo nějako odmačkanej ovladač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Edrush Assault - 870MCS Support - 870MCS Engineer - 870MCS Recon - 870MCS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 xboxu se to nedělá r3 ale pravým analogem a to se omylem moc zmáčkonout nedá.... leda že by měla změněné nastavení... nebo nějako odmačkanej ovladač...Zkusím teda vzít druhej ovládač a ovládání jinak nastavený nemám, lehám si stisknutím pravého analogu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 xboxu se to nedělá r3 ale pravým analogem a to se omylem moc zmáčkonout nedá.... leda že by měla změněné nastavení... nebo nějako odmačkanej ovladač... Kdo psal něco o R3? :) Na mym (trošku opotřebovanějšim) ovladači se dá páčka zmáčknout celkem snadno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 ja u helin pouzivam laser oznacovac ( dobra vec zvysuje dmg aspon myslim a tvuj co pilot pokud ma navadene strely na oznacene cile tak ti moze helpnout.) radarovou rusicku a navadene strely. u tanku jak kdy podle komu hraju nekolikrat za hru menim a stihacky ty moc neumim ale tet tam mam stealth svetlice a navadene strely Luk4S proc nepouzivas rusicku misto svetlic neni to lepsi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 ja u helin pouzivam laser oznacovac ( dobra vec zvysuje dmg aspon myslim a tvuj co pilot pokud ma navadene strely na oznacene cile tak ti moze helpnout.) radarovou rusicku a navadene strely.u tanku jak kdy podle komu hraju nekolikrat za hru menim a stihacky ty moc neumim ale tet tam mam stealth svetlice a navadene strely Luk4S proc nepouzivas rusicku misto svetlic neni to lepsi ? neni protože světlice vypustim když na mě střela letí a rušičku zapnu když me zameruje a to se mu nemusí vždy podařit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edrush Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Pokud potřebuješ manévrovat nebo se rychle otočit o 180° abys letěl na druhou stranu tak si zpomal na 280 něčeho a budeš manévrovat jako pán 280 ceho toho vlevo nebo v pravo ? potrebuju hlavne uz nejaky rakety a aspon světlice :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 280 těch jednotek vlevo a kanónem se dá taky dobře ownit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 někdy je to fakt těžký , hlavně v letadle udělat si rakety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Přinejhoršim můžeš přistát na vlajce a zabrat jí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edrush Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 Přinejhoršim můžeš přistát na vlajce a zabrat jí :) ehm tak to se mi jeste nepovedlo.... zkousel jsem k ni dojet v kasp. hranici, ale neporadarilo se.. Kde se treba dobre pristava ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2012 ehm tak to se mi jeste nepovedlo.... zkousel jsem k ni dojet v kasp. hranici, ale neporadarilo se.. Kde se treba dobre pristava ?? Třeba ve Firestormu. Nebo kdekoliv v B2K pokud umíš přistávat kolmo. Ale sejmout někoho kulometem neni zas tak těžký, prostě se na někoho přilepíš, kopíruješ jeho rychlsot a směr dokud se nedostaneš do vhodný pozice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 chi se zeptat u medika už jdu na poslední level , kterej je za 220 000xp a dostanu služební hvězdu, budou za to i nějáký dodatečný expy na level a jestli ano tak kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 chi se zeptat u medika už jdu na poslední level , kterej je za 220 000xp a dostanu služební hvězdu, budou za to i nějáký dodatečný expy na level a jestli ano tak kolik? Služenbní hvězda za 10000 XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Leden 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2012 Kluci, když vidím jak jste v tom tam moc znalí tak mi prosím poradte z každýho classu nejlepší zbraň, a ještě k tankům atd.. ?:P Dík :-D u mě: Assault - M16A3/FAMAS/AEK 971 Engineer - M4A1 Support - M249 Recon - M39 EMR/UMP-45 na malých mapách občas DAO-12 handgun - M1911/MP443 + baterka Tank - Zoom, Maintenance, Coaxial Heavy Machinegun lítátka moc nepoužívám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.