Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Mensi OT, ale Max Payne bohuzel nevjyde za dva mesice, zas ho odlozili ;)

Jojo to vim, jsem si to zase spletl, místo konce března vyjde 18. května, furt to sleduju protože mám předobjednanou speciálku. Tak aspon v březnu bude ten ORC :D

Edit: tak jsem se rozhodl že v BC2 mám skoro všechny ajchy tak si tam dodělám 22 level, ted mám 16 a do 22 mi zbývá tak 150000 bodů, což je v BC2 celkem dost - někdo nějaký rady? Né že by to nebyla úžasná hra, ale už jsem se jí nahrál dost takže to chci mít rychle za sebou.

• Odpovědi 2.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
http://www.battlefield-3.cz/exploit-s-mav-bude-opraven-50-bodu-za-asistenci-rizeni-a-chybejici-vozidla-v-b2k/

Nejvetší hovadina... Jediný důvod pro poslední dobou hraju.. :) (MAV elevator :D)

Jojo to mě dost naštvalo, kdyby se aspon vrhli na něco užitečnějšího, třeba skusit nějak omezit kempení, závažné a hru znepřijemnující bugy, ale tohle je super a oni to odstraněj :(

Odesláno
http://www.battlefield-3.cz/exploit-s-mav-bude-opraven-50-bodu-za-asistenci-rizeni-a-chybejici-vozidla-v-b2k/

Nejvetší hovadina... Jediný důvod pro poslední dobou hraju.. :) (MAV elevator :D)

to je jen dobře, nejradši totiž nahánim k.okůtky s MAWama na dálnici v Teheránu nad vlajkou B, ale souhlas, že headsety maj větší prioritu k opravě.

Odesláno
Ty jo tak to jsem netušil že ta brokovnice 870MCS je tak dobrá :D nikdy s brokama nehraju, ale zrovna byla mapa metro a řikám si, že nějakou zkusím, zkusil sem tuhle a je to paráda, za 5 minut asi 15 killu :D zatím tam mam otevřený jen náboje buckshot a fleshete...jaky sou lepsi??

buckshot

ps: frag si do 870 nedavej zabijes na 2-3 výstřely do tela....

Odesláno
LuK4SO: buckshot v ni mam, mam i potlačovací efekt a stejně kolikrát zblízka nezabiju na jednu ránu, kolikrát musím na dvě, někdy i na tři třeba z 5 metrů abych ho zabil :/

Potlačovací efekt je jen na rozmazání obrazovky nepřítele, nemá to žádný vliv na damage... já to řešim tak že brokovnice prostě nepoužívám :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu