rockyzz Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Mensi OT, ale Max Payne bohuzel nevjyde za dva mesice, zas ho odlozili ;) Jojo to vim, jsem si to zase spletl, místo konce března vyjde 18. května, furt to sleduju protože mám předobjednanou speciálku. Tak aspon v březnu bude ten ORC :D Edit: tak jsem se rozhodl že v BC2 mám skoro všechny ajchy tak si tam dodělám 22 level, ted mám 16 a do 22 mi zbývá tak 150000 bodů, což je v BC2 celkem dost - někdo nějaký rady? Né že by to nebyla úžasná hra, ale už jsem se jí nahrál dost takže to chci mít rychle za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 ježiš 150 000 je ♥♥♥♥♥ i v bc2 to máš hned :D a zkusil bych to trochu psychologicky: neřikej si že ti zbejvá 150 000 celkově ale vždycky si řikej kolik ti zbejvá do toho dalšího levelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gisborne Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Zdravím, byl ještě někdo ochotný si zahrát TDM ? Jsme 2hráči, potřebujem 3 a 4 ať je větší sranda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Leden 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 http://www.battlefield-3.cz/exploit-s-mav-bude-opraven-50-bodu-za-asistenci-rizeni-a-chybejici-vozidla-v-b2k/ Nejvetší hovadina... Jediný důvod pro poslední dobou hraju.. :) (MAV elevator :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 http://www.battlefield-3.cz/exploit-s-mav-bude-opraven-50-bodu-za-asistenci-rizeni-a-chybejici-vozidla-v-b2k/Nejvetší hovadina... Jediný důvod pro poslední dobou hraju.. :) (MAV elevator :D) Jojo to mě dost naštvalo, kdyby se aspon vrhli na něco užitečnějšího, třeba skusit nějak omezit kempení, závažné a hru znepřijemnující bugy, ale tohle je super a oni to odstraněj :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 http://www.battlefield-3.cz/exploit-s-mav-bude-opraven-50-bodu-za-asistenci-rizeni-a-chybejici-vozidla-v-b2k/Nejvetší hovadina... Jediný důvod pro poslední dobou hraju.. :) (MAV elevator :D) to je jen dobře, nejradši totiž nahánim k.okůtky s MAWama na dálnici v Teheránu nad vlajkou B, ale souhlas, že headsety maj větší prioritu k opravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Měli nechat commandera a normální UAV... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Měli nechat commandera a normální UAV... Nesouhlas, MAV je perfektní a je s ním sranda, třeba na Caspianu z kámošem lítáme na tu věž a tam děláme třeba ve 3-4 knife bitvy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Nesouhlas, MAV je perfektní a je s ním sranda, třeba na Caspianu z kámošem lítáme na tu věž a tam děláme třeba ve 3-4 knife bitvy :D knife bitvy na vysílači v caspianu???:D a jak se to hraje?:D to jako kdo dřív píchne druhýho rybičkou nebo co? a co zbytek týmu, ten se tam plácá bez vás čtyř nebo si hrajete privátně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Na xboxu, když nejsou private hry tak jak jinak než public, a koho to zajímá? Tak hold hrajou bez nás, ta hra není jen o tom běhat z místa na místo a každýho zabíjet, ale třeba se i pobavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Jasně, při počtu 24 lidí ty čtyři lidi vůbec (ale ani trochu) nebudou chybět na bojišti :dozey: EDIT: Já sem vůl :DDDD mě to nedošlo že z každýho týmu 2 :DDDD měl bych se restartovat EDIT2: Spíš: "I don't give a fuck". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Jasně, při počtu 24 lidí ty čtyři lidi vůbec (ale ani trochu) nebudou chybět na bojišti :dozey:EDIT: Já sem vůl :DDDD mě to nedošlo že z každýho týmu 2 :DDDD měl bych se restartovatPřesně tak, ale i kdyby to byli 4 lidi z jednoho týmu - I GIVE A FUCK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Njn, to je pak naprd, kdyz clovek hleda po caspianu a hleda lidi a zadne nenajde, kdyz se midli na vysalaci :) Ale chapu, ze to holt jinak nejde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Ty jo tak to jsem netušil že ta brokovnice 870MCS je tak dobrá :D nikdy s brokama nehraju, ale zrovna byla mapa metro a řikám si, že nějakou zkusím, zkusil sem tuhle a je to paráda, za 5 minut asi 15 killu :D zatím tam mam otevřený jen náboje buckshot a fleshete...jaky sou lepsi?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 ja bych rekl frag ale na ty kazdy nadava ..Ja sice nemam USAS ale pouzivam ji jakmile ji najdu na zemi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2012 Ty jo tak to jsem netušil že ta brokovnice 870MCS je tak dobrá :D nikdy s brokama nehraju, ale zrovna byla mapa metro a řikám si, že nějakou zkusím, zkusil sem tuhle a je to paráda, za 5 minut asi 15 killu :D zatím tam mam otevřený jen náboje buckshot a fleshete...jaky sou lepsi?? buckshot ps: frag si do 870 nedavej zabijes na 2-3 výstřely do tela.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 dej si usas a frag a to půjde samo, je to lamský jak **** ale účinný :D sice když hraješ třeba s m4 a někdo tě takhle zabije tak nadáváš jak sviňa ale co :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 usas zatim nemam otevřenej, ale vim že když mě s tim někdo zabije tak mě to se** no :D a ted mam tu 870mcs ale nevim furt jestli je lepší základní buckshot a nebo fleshete...ten buckshot se mi zda trosku lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 tak co? někdo na coop ajchy ? :D do pc nebo na xlive - zavorka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 BF3 pořízen zahraju mulťák / CoOp Gamertag v podpise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Záleží vubec na těch brokovkách? Mají nějaký damage? Nebo je to jen o těch nábojích?? Já jestli mam teda hraát s tou 870MCS když pokaždé ráně přebíjí, nebo jestli s DAO-12 která je poloautomatická?? Má ta 870MCS nějakou výhodu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Záleží vubec na těch brokovkách? Mají nějaký damage? Nebo je to jen o těch nábojích?? Já jestli mam teda hraát s tou 870MCS když pokaždé ráně přebíjí, nebo jestli s DAO-12 která je poloautomatická?? Má ta 870MCS nějakou výhodu? Díky ano 870 má vetší dostřel a damage dej si do ni buckshot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 LuK4SO: buckshot v ni mam, mam i potlačovací efekt a stejně kolikrát zblízka nezabiju na jednu ránu, kolikrát musím na dvě, někdy i na tři třeba z 5 metrů abych ho zabil :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 tak co? někdo na coop ajchy ? :D do pc nebo na xlive - zavorka Zítra před pátou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 LuK4SO: buckshot v ni mam, mam i potlačovací efekt a stejně kolikrát zblízka nezabiju na jednu ránu, kolikrát musím na dvě, někdy i na tři třeba z 5 metrů abych ho zabil :/ Potlačovací efekt je jen na rozmazání obrazovky nepřítele, nemá to žádný vliv na damage... já to řešim tak že brokovnice prostě nepoužívám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.