Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

Mensi OT, ale Max Payne bohuzel nevjyde za dva mesice, zas ho odlozili ;)

Jojo to vim, jsem si to zase spletl, místo konce března vyjde 18. května, furt to sleduju protože mám předobjednanou speciálku. Tak aspon v březnu bude ten ORC :D

Edit: tak jsem se rozhodl že v BC2 mám skoro všechny ajchy tak si tam dodělám 22 level, ted mám 16 a do 22 mi zbývá tak 150000 bodů, což je v BC2 celkem dost - někdo nějaký rady? Né že by to nebyla úžasná hra, ale už jsem se jí nahrál dost takže to chci mít rychle za sebou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

http://www.battlefield-3.cz/exploit-s-mav-bude-opraven-50-bodu-za-asistenci-rizeni-a-chybejici-vozidla-v-b2k/

Nejvetší hovadina... Jediný důvod pro poslední dobou hraju.. :) (MAV elevator :D)

Jojo to mě dost naštvalo, kdyby se aspon vrhli na něco užitečnějšího, třeba skusit nějak omezit kempení, závažné a hru znepřijemnující bugy, ale tohle je super a oni to odstraněj :(

Odkaz ke komentáři

http://www.battlefield-3.cz/exploit-s-mav-bude-opraven-50-bodu-za-asistenci-rizeni-a-chybejici-vozidla-v-b2k/

Nejvetší hovadina... Jediný důvod pro poslední dobou hraju.. :) (MAV elevator :D)

to je jen dobře, nejradši totiž nahánim k.okůtky s MAWama na dálnici v Teheránu nad vlajkou B, ale souhlas, že headsety maj větší prioritu k opravě.

Odkaz ke komentáři

Nesouhlas, MAV je perfektní a je s ním sranda, třeba na Caspianu z kámošem lítáme na tu věž a tam děláme třeba ve 3-4 knife bitvy :D

knife bitvy na vysílači v caspianu???:D a jak se to hraje?:D to jako kdo dřív píchne druhýho rybičkou nebo co? a co zbytek týmu, ten se tam plácá bez vás čtyř nebo si hrajete privátně?

Odkaz ke komentáři

Jasně, při počtu 24 lidí ty čtyři lidi vůbec (ale ani trochu) nebudou chybět na bojišti :dozey:EDIT: Já sem vůl :DDDD mě to nedošlo že z každýho týmu 2 :DDDD měl bych se restartovat
Přesně tak, ale i kdyby to byli 4 lidi z jednoho týmu - I GIVE A FUCK.
Odkaz ke komentáři

Ty jo tak to jsem netušil že ta brokovnice 870MCS je tak dobrá :D nikdy s brokama nehraju, ale zrovna byla mapa metro a řikám si, že nějakou zkusím, zkusil sem tuhle a je to paráda, za 5 minut asi 15 killu :D zatím tam mam otevřený jen náboje buckshot a fleshete...jaky sou lepsi??

Odkaz ke komentáři

Ty jo tak to jsem netušil že ta brokovnice 870MCS je tak dobrá :D nikdy s brokama nehraju, ale zrovna byla mapa metro a řikám si, že nějakou zkusím, zkusil sem tuhle a je to paráda, za 5 minut asi 15 killu :D zatím tam mam otevřený jen náboje buckshot a fleshete...jaky sou lepsi??

buckshot

ps: frag si do 870 nedavej zabijes na 2-3 výstřely do tela....

Odkaz ke komentáři

Záleží vubec na těch brokovkách? Mají nějaký damage? Nebo je to jen o těch nábojích?? Já jestli mam teda hraát s tou 870MCS když pokaždé ráně přebíjí, nebo jestli s DAO-12 která je poloautomatická?? Má ta 870MCS nějakou výhodu? Díky

ano 870 má vetší dostřel a damage dej si do ni buckshot

Odkaz ke komentáři

LuK4SO: buckshot v ni mam, mam i potlačovací efekt a stejně kolikrát zblízka nezabiju na jednu ránu, kolikrát musím na dvě, někdy i na tři třeba z 5 metrů abych ho zabil :/

Potlačovací efekt je jen na rozmazání obrazovky nepřítele, nemá to žádný vliv na damage... já to řešim tak že brokovnice prostě nepoužívám :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu