Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Hrál jsem vždycky akorát snipu od BF2 :) moc mě nebavěj ostatní classy, ale když jinou tak ,,Podpora´´ (teď mi vypadl anglickej název jak sem zblblej tim českým překladem :D) do Deathmatche :)

já jsem si na sniping nějak nezvykl, jsem nervózní, že mě někdo dá, když nejsem v pohybu. v BC2 za recona maximálně VSS nebo SVU s ACOGem, ale raději Neostead 2000 se slugy:). mě stejně ten inženýr připadá takovej nejuniverzálnější, assault aby se před tankem schovával, sniper se může tak leda koukat těma se.repetičkama nebo poletovat na MAWu, ještě tak support s C4 se může postavit technice, samozřejmě jsou mapy bez techniky, tam se snažim hrát i s jiným povoláním, ale vono takový RPGčko se do i metra setsakramentsky hodí:).

• Odpovědi 2.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
No já začínal tak na 1.2, pak sem se do toho dostal tak to pomalu stoupalo na 2.2 a jakmile sem začal dělat blbosti, džihád buginy atp tak to zas kleslo někam na 2.05 :)

2.05 je pro mě jako ráj.... :D Chtěl bych aspoň 1.+ ale nevim jestli se z toho mýho ratia vyhrabu :D případně novej nick / profil čistě na BF3 neudělám co? :D

Odesláno

Já mam 0.8 a nad 1.0 se nikdy nedostanu ani s tim nepocitam ze zacatku to bylo hrozne to sem sedel prvni u xboxu aj gamepadu a hned sem vletel na multiplayer a tam se ucil s tim gamepadem zachazet.

Docela blbe je kdyz hraju a zdechnu a stoji vedle me medic a stejnak me nevyleci ( neozivy ) to same s naboji rves na neho jak zbesily a naboje ti neda

Odesláno

Prvních 100 her jsem hrál TDM a tám slušnej K/D rating je docela nemožný :) (cca 1/1 v kilech i výhra/prohra) ALe jak jsem začal hrát CQ, tak to šlo hodně nahóru.. cca na 2.2, pak jsem začal expit heliny, popřípadě běhat s USAS v metru, či obíhat vlajky s L96.. tak to trochu kleslo.. Ale teď když občas zahraju, nepustím snipu z ruky, jakmile si zvykneš na určitou citlivost a naučíš se trefovat hlavy za běhu je Reacon nej classa :)

Odesláno

Mam mensi dotaz nejde nejak zlepsit obraz u bf 3 na stare celevizi CRTcka nebo jak se pise proste ta stara velka obluda kdyz tam hraju tak pomaly ani neprectu nypr popisy ke zbranim . jsem pripojet pres SCART HDMI to ani nema

Televize je to Aventos Loewe

post-60658-14687159512698_thumb.jpg

Natoz pak nekoho videt kdyz su za snipera na velkou vzdalenost mosim na to cumet z 30cm inac pomaly ani nevidim dalsiho hrace co po me strili :)

Odesláno
Jen met penize na televizi inac bych hned koupil doma mame este plazmu panasonic tak uz je to pokukanicko ale zas wifinu tam s tezi chytnu a hrat tam nemozu protoze se furt rodice koukaj na TV :D

Mám to stejně :D prachy na pořádnou TV teď nejsou... plasmu máme dole a já mám v pokojíku stejnej shit jako ty jenom ještě o dost menší :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu