Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

Hrál jsem vždycky akorát snipu od BF2 :) moc mě nebavěj ostatní classy, ale když jinou tak ,,Podpora´´ (teď mi vypadl anglickej název jak sem zblblej tim českým překladem :D) do Deathmatche :)

já jsem si na sniping nějak nezvykl, jsem nervózní, že mě někdo dá, když nejsem v pohybu. v BC2 za recona maximálně VSS nebo SVU s ACOGem, ale raději Neostead 2000 se slugy:). mě stejně ten inženýr připadá takovej nejuniverzálnější, assault aby se před tankem schovával, sniper se může tak leda koukat těma se.repetičkama nebo poletovat na MAWu, ještě tak support s C4 se může postavit technice, samozřejmě jsou mapy bez techniky, tam se snažim hrát i s jiným povoláním, ale vono takový RPGčko se do i metra setsakramentsky hodí:).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ještě jeden stupidí dotaz... trošku jsem rozjel supporta, ale když jdu za USA mám na zbrani už zaměřování, laser sčímž se mi střílí dobře, ale za Rusáky za supporta mám holou zbraň. Všiml jsem si toho až v BF3 :D :D Musim u každýho národa si udělat zbraň? :)

Odkaz ke komentáři

No já začínal tak na 1.2, pak sem se do toho dostal tak to pomalu stoupalo na 2.2 a jakmile sem začal dělat blbosti, džihád buginy atp tak to zas kleslo někam na 2.05 :)

2.05 je pro mě jako ráj.... :D Chtěl bych aspoň 1.+ ale nevim jestli se z toho mýho ratia vyhrabu :D případně novej nick / profil čistě na BF3 neudělám co? :D

Odkaz ke komentáři

Já mam 0.8 a nad 1.0 se nikdy nedostanu ani s tim nepocitam ze zacatku to bylo hrozne to sem sedel prvni u xboxu aj gamepadu a hned sem vletel na multiplayer a tam se ucil s tim gamepadem zachazet.

Docela blbe je kdyz hraju a zdechnu a stoji vedle me medic a stejnak me nevyleci ( neozivy ) to same s naboji rves na neho jak zbesily a naboje ti neda

Odkaz ke komentáři

Prvních 100 her jsem hrál TDM a tám slušnej K/D rating je docela nemožný :) (cca 1/1 v kilech i výhra/prohra) ALe jak jsem začal hrát CQ, tak to šlo hodně nahóru.. cca na 2.2, pak jsem začal expit heliny, popřípadě běhat s USAS v metru, či obíhat vlajky s L96.. tak to trochu kleslo.. Ale teď když občas zahraju, nepustím snipu z ruky, jakmile si zvykneš na určitou citlivost a naučíš se trefovat hlavy za běhu je Reacon nej classa :)

Odkaz ke komentáři

Ja mam 0,75 nějak tak, taky je to moje první střílečka na xboxu takže jsem si zvykal dost dlouho, ze začátku sem měl nějak 0.45 ale ted jak si zvykám tak sem to trochu vytáhl...a hlavně je tu ještě jeden problém..hraje to i muj bratr :D a tomu to jak se zdá moc nejde, takže ten mi to vždycky zase trošku sníží :D

Odkaz ke komentáři

Mam mensi dotaz nejde nejak zlepsit obraz u bf 3 na stare celevizi CRTcka nebo jak se pise proste ta stara velka obluda kdyz tam hraju tak pomaly ani neprectu nypr popisy ke zbranim . jsem pripojet pres SCART HDMI to ani nema

Televize je to Aventos Loewe

post-60658-14687159512698_thumb.jpg

Natoz pak nekoho videt kdyz su za snipera na velkou vzdalenost mosim na to cumet z 30cm inac pomaly ani nevidim dalsiho hrace co po me strili :)

Odkaz ke komentáři

Jen met penize na televizi inac bych hned koupil doma mame este plazmu panasonic tak uz je to pokukanicko ale zas wifinu tam s tezi chytnu a hrat tam nemozu protoze se furt rodice koukaj na TV :D

Mám to stejně :D prachy na pořádnou TV teď nejsou... plasmu máme dole a já mám v pokojíku stejnej shit jako ty jenom ještě o dost menší :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu