Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
nejsem příliš dobrý češtinář ale tohle mi trhá prdel :D pro příště s fragem (s, s kým, s čím / z, z koho, z čeho) a uvnitř ne vevnitř ;)

To ze lidi z Decina rikaji "uvnitr" neznamena, ze cela republika to rika stejne;) (asi tak, jak to tvoje"trha prdel") Jses jeste mladej a jde vydet, ze az tak neznas nareci. Jasne byly tam hrubky, ale ty jsi snad nepochopil co tim autor myslel? V opacnem pripade se drz topicu..

Odesláno
Tak v BC2 mi zbývají už jen 2 ajchy,

1. dosáhnout level 22 do toho mi zbývá asi 80000, takže to snad budu mít pozítří

2. 20 Destruction kills - a to se mi opravdu poctivě dělat nechce, nepomůže mi to někdo boostnout? - X360: xX forEV3R Xx

pomohl bych, ale bohužel nemám singl nějak moc rozehranej, ten sem dohrál na PC . Sem to kupoval nedávno na xko kvůli mulťáku

Odesláno

Jo holt starej hardware... s tim nic neudelate hosi... jinak musim zamenit svoji oblibenou utocnou pusku - nedavno jsem zkusil stare dobre AK-74M a svete div se - prijde mi to jako nejlepsi utocna puska! :D sice na blizko ztraci kvuli nizsi kadenci... ale to zas vyrovnava dobra ovladatelnost pri full auto modu strelby a nizsi spotreba naboju :D takze zkuste ak + kobra + grip a posudte sami :D A nemuzu si pomoct ale z map jsem uvizl na Karkandu infantry only, je proste uzasnej, zadnou jinou mapu ted nehraju :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu