LuK4SO Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Takové úpravy nejsou nutny, ty jsou už nainstalovány vevnitř USASu :D (z fragem). nejsem příliš dobrý češtinář ale tohle mi trhá prdel :D pro příště s fragem (s, s kým, s čím / z, z koho, z čeho) a uvnitř ne vevnitř ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 nejsem příliš dobrý češtinář ale tohle mi trhá prdel :D pro příště s fragem (s, s kým, s čím / z, z koho, z čeho) a uvnitř ne vevnitř ;) To ze lidi z Decina rikaji "uvnitr" neznamena, ze cela republika to rika stejne;) (asi tak, jak to tvoje"trha prdel") Jses jeste mladej a jde vydet, ze az tak neznas nareci. Jasne byly tam hrubky, ale ty jsi snad nepochopil co tim autor myslel? V opacnem pripade se drz topicu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 prosím vás, rychlej dotaz :), konečně mi přišel BF3 LE, ale nevím si rady jak se přihlásit na battlelog.com :(.. ? EDIT: aha, tak konečně nějak se mi to povedlo!!!! KOnečně mohu přejít z BC2 :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Tak v BC2 mi zbývají už jen 2 ajchy, 1. dosáhnout level 22 do toho mi zbývá asi 80000, takže to snad budu mít pozítří 2. 20 Destruction kills - a to se mi opravdu poctivě dělat nechce, nepomůže mi to někdo boostnout? - X360: xX forEV3R Xx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Sakra..je normalni, ze ta grafika je takova "sitkovana"? mam nainstalovany HD textury, ale zda se mi, jako by meli kolikrat pres oblicej nejakej stin site. Je to i na ruznych dalsich vecech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Tak v BC2 mi zbývají už jen 2 ajchy, 1. dosáhnout level 22 do toho mi zbývá asi 80000, takže to snad budu mít pozítří 2. 20 Destruction kills - a to se mi opravdu poctivě dělat nechce, nepomůže mi to někdo boostnout? - X360: xX forEV3R Xx pomohl bych, ale bohužel nemám singl nějak moc rozehranej, ten sem dohrál na PC . Sem to kupoval nedávno na xko kvůli mulťáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Sakra..je normalni, ze ta grafika je takova "sitkovana"? mam nainstalovany HD textury, ale zda se mi, jako by meli kolikrat pres oblicej nejakej stin site. Je to i na ruznych dalsich vecech. Jestli chceš hrát na ohromující grafiku, tak to rozval na PC.. ale nepamatuju se že bych se s tím setkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Jestli chceš hrát na ohromující grafiku, tak to rozval na PC.. ale nepamatuju se že bych se s tím setkal. Jde to videt, kdyz se k nemu hodne priblizis. Mozna to ma byt neco jako stiny, ale vypada to teda hrozne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Jo holt starej hardware... s tim nic neudelate hosi... jinak musim zamenit svoji oblibenou utocnou pusku - nedavno jsem zkusil stare dobre AK-74M a svete div se - prijde mi to jako nejlepsi utocna puska! :D sice na blizko ztraci kvuli nizsi kadenci... ale to zas vyrovnava dobra ovladatelnost pri full auto modu strelby a nizsi spotreba naboju :D takze zkuste ak + kobra + grip a posudte sami :D A nemuzu si pomoct ale z map jsem uvizl na Karkandu infantry only, je proste uzasnej, zadnou jinou mapu ted nehraju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Vondy, můžeme zahrát, jeslti chceš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Jde to videt, kdyz se k nemu hodne priblizis. Mozna to ma byt neco jako stiny, ale vypada to teda hrozne. On aji když srovnáš třeba model postav, tak prsty jsou hranatější oproti PC, obličeje né tak živé... Přece jenom 360 je už nějakou dobu na světě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Vondy, můžeme zahrát, jeslti chceš :) Vzhledem k tomu, že BF3 nepodporuje hraní napříč platformami, tak si asi moc nezahrajeme :/ :D Jedině za předpokladu, že bych si koupil BF3 na Xbox což se jen tak nestane xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 aha, já myslel že to máš též přes xko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 pomohl bych, ale bohužel nemám singl nějak moc rozehranej, ten sem dohrál na PC . Sem to kupoval nedávno na xko kvůli mulťáku A co do toho taháš single? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Programen Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Singleplayer je na nic, zvlášť na PC, to není vůbec důvod si to kupovat, lidi za to platí, aby mohli hrát MP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 sitkovana neni to nahodou TV ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 A co do toho taháš single? :D nno jo, já myslel že se jedná o koop :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 nno jo, já myslel že se jedná o koop :) Coop v BC2 není kámo :D Jde o multiplayer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Coop v BC2 není kámo :D Jde o multiplayer. ale je jako stažytelné dlc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Coop v BC2 není kámo :D Jde o multiplayer. aha :) No tak můžeme, si mě přidej. V popisu mám GT. a něco zdemulujeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 ale je jako stažytelné dlc ;) Onslaught, to vim, tam ani pomoc není potřeba, udělal jsem skoro všechny mise v první hře do jaké jsem se připojil na hard, ale to je jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 dneska se mi BFko snažilo přeměnit na želvu ninju :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 čau kluci. Chci se zeptat. Když mám ke zbrani nějaké vylepšení, dá se to dát pryč? Hraju s tou borkovnici, která byla ve spec.edici, ale teď už jsem si vystřílel thermal optic a jsem z toho na nervy..:wohow:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 jo, v nastavení můj voják, klikneš na tu zbraň a tam máš ty udělátka k tomu ... budto si nějaký vybereš a nebo ho dáš pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Březen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2012 dík satire. Jo a nehrajete někdo squad deathmatch na PS3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.