Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
no ja bych rekl ze to moc dobry nebude, Danger Close me moc nepresvedcili ze by umeli delat dobrou fps. A ze by zmena enginu udelala zazrak tomu taky moc neverim.

Jj MoH a MoH Frontline byly strašný sračky že jo :D. Já Danger Close věřim, singl MoH 2010 se mi líbil, uvidíme jal zmáknou mulťák.

Odesláno

Hele, objevila se zajímavá diskuze ohledně příslušenství na zbraní v prémiovém videu, tak to dám i sem. Mrkněte se a schválně napište, co si o tom myslíte. Nechci ovlivňovat, ale jestli je to podvěšenej granátomet, tak tam má snad z boku připláclej laser, protože je to nějak moc hranatý, ale zase má tlumič, optiku a underslung rail a vybrat lze jen 3 věci...je to vidět i ve videu.

post-46689-14687161327247_thumb.jpg

Odesláno
Podle mě to bude stejná sračka jako předchozí medal, takže multák pro blbečky kde nemusíš skoro ani chodit po mapě a jen střílíš a střílíš. Radši jdi do Black ops 2 to bude záruka!

Ehm wake up boy... asi si dost MoH nehrál co :D Poslední díl byl super... singleplayer průměr a MP dost dobrej až na absenci map. Novej MoH zatim vypadá luxusně uplně po všech stranách.... Black Ops 2 záruka prej :D :D :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu