connor kennwey Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 Co myslíte,bude lepší Medal of honor:warfighter než BF 3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 To bude COD ve Frosbite 2 enginu bez vozidel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 Co myslíte,bude lepší Medal of honor:warfighter než BF 3 ? Kolik je ti prosimtě? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 Vozidla tam ale budou :) stejně jak byl v 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2012 Bude tam jeden Bradley na dvou mapách a nazdar :D Jestli bude MoH lepší nebo horší je zajímavá otázka... Sice je to stejnej žánr ale dvě úplně neporovnatelný hry, CoD má k MoH daleko blíž, to můžeš srovnávat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 no ja bych rekl ze to moc dobry nebude, Danger Close me moc nepresvedcili ze by umeli delat dobrou fps. A ze by zmena enginu udelala zazrak tomu taky moc neverim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 Mě se MP MoH 2010 líbil, zvuk tam je lepší než v BF3 a vzhledem k tomu, jak dojebali MP MW3, tak se mi MoH:W jeví jako dobrá alternativa k CoD, novej BO2 bude mít scifi MP spíš jako KZ3 nebo Crysis2, uvidíme. Teď hlavně ten Armored Kill a do vánoc neudělam krok pěšky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 no ja bych rekl ze to moc dobry nebude, Danger Close me moc nepresvedcili ze by umeli delat dobrou fps. A ze by zmena enginu udelala zazrak tomu taky moc neverim. Jj MoH a MoH Frontline byly strašný sračky že jo :D. Já Danger Close věřim, singl MoH 2010 se mi líbil, uvidíme jal zmáknou mulťák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 puvodni MOH neznam, me tyhle stary fps z 2. svet. valky nezajimaly. Ale ani MOH 2010 me nebavil, single teda... multak me prave bavil dost. Ten sem hral jeden cas porad. Ale to delaly DICE, takze fakt nevim jak to dopadne. Single videa vypadaji hezky, ale scriptovat dneska umi kazdej. Uvidime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 Hele, objevila se zajímavá diskuze ohledně příslušenství na zbraní v prémiovém videu, tak to dám i sem. Mrkněte se a schválně napište, co si o tom myslíte. Nechci ovlivňovat, ale jestli je to podvěšenej granátomet, tak tam má snad z boku připláclej laser, protože je to nějak moc hranatý, ale zase má tlumič, optiku a underslung rail a vybrat lze jen 3 věci...je to vidět i ve videu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 DICE attachments v 3.0 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2012 DICE attachments v 3.0 :D taky jsem si říkal:), ale nedalo mi to a podle skutečného obrázku to zřejmě bude podvěšená M320, jen je ten záběr z druhé strany než to člověk zná ze seznamu zbraní na Battlelogu, kde z levého pohledu vypadá zakulaceněji...kdoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Nové video - prewiev mapy ta mapa vypadá hodně dobře ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 neumim si moc dobre predstavit situaci ze bych mel bezet pesky, protoze mi nejakej jouda ukradne tank :) ... to bude suicidedu :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Tak určitě tam budou čtyřkolky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 jasny, ja myslel nekde uprostred mapy, treba na tech kopcich s tema stromkama tam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Hlavně aby v Armored Kill bylo tý techniky DOST, víte jak to občas bylo v Heavy Metalu. Každopádně prý, cituji: "pozvedli krajinu do nových výšin", tak abychom nakonec nehráli v Oblačném městě (Cloud City), ale to by byl spíš Battlefront:D DICE: V Armored Kill bereme krajinu do nových výšin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Co myslíte,bude lepší Medal of honor:warfighter než BF 3 ? Podle mě to bude stejná sračka jako předchozí medal, takže multák pro blbečky kde nemusíš skoro ani chodit po mapě a jen střílíš a střílíš. Radši jdi do Black ops 2 to bude záruka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 No jako né , já se nerozhodoval,jen mě to zajímalo,du do BF 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Podle mě to bude stejná sračka jako předchozí medal, takže multák pro blbečky kde nemusíš skoro ani chodit po mapě a jen střílíš a střílíš. Radši jdi do Black ops 2 to bude záruka! Ehm wake up boy... asi si dost MoH nehrál co :D Poslední díl byl super... singleplayer průměr a MP dost dobrej až na absenci map. Novej MoH zatim vypadá luxusně uplně po všech stranách.... Black Ops 2 záruka prej :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 and flame war has begun :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Jenom to ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Srpen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2012 Tou zárukou Black Ops asi myslel tím že to bude to sámé jak předešlé díly akorát tam přidaj nové mapy a zbraně :) a pozmění design HDU ten si nevzpomenu jak se to nazíva prostě ty ikonky kolik máš náboju apod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 najednou mám u ukolu pro technika zabití brokovnici a AT minou 0, ikdyz uz davno mam splneno. Stalo se to i nekomu dalsimu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2012 Jo stalo se to všem, vůbec to neřeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.