Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 2.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Pěkný.. Konečně zase nějaké buchty u her :D :D Kolik pařmenek znáte ? 8)

To já teď akorát dostal nerva.. :D Nějaký kkt na Main Base přejížděl spoluhráče tankem. Po chvíli ho to vykoplo a tak jsem s radostí nasedl do jeho tanku. Sotva jsem se stačil rozjet, vidím jak se na mě řítí spoluhráč v jeepu a vyskočí............. :shock:

Odesláno (upraveno)
Readdy: a co jako nemá tam kempit jeho smůla :D až takovou kempu zas potkám tak mu ty nohy usmažim defibrilátorem (stejně jako takhle trollim supporty s mortarem) :lol:

dyk jo, kdo kempí ve zdi, zaslouží smrt:) jak jsem psal: ...má si zkontrolovat, co za ní je...nakonec, každej si může vo metr popolízt dopředu, aby mu nohy nekoukaly.

hej on je snad neviditelnej ne???? :D nechápu jak je může takhle dávat všechny....a hlavně to úplně poslední....

já když se k někomu snažim dostat zezadu třeba s knifem tak to z 90% zjistí :D

protože video je z PC a tam hrajou i takový lamy (bez urážky), které na konzoli nepotkáš:) stačí se podívat na videa, jak si snipeři ani nedají senzor a ležej jako kláda dál, vždyť je to i slyšet, že se někdo vokolo tebe vometá, nebo jak 10 lidí na metru čumí jedním směrem a dá je jeden s C4:) mě se to na PS3 za 600 hodin nestalo, a když jsme na vlajce ve čtyřech, hlídá každej z nás jiný směr a nemusíme se ani domlouvat, to je prostě přirozený, že jo.

EDIT: už spustili lednové prémiové úkoly http://battlelog.battlefield.com/bf3/cs/news/view/2832654790165379840/2/

Upraveno uživatelem Readdy_B
Odesláno

Zdravim mam jeden problem mam ji stahlou a pouzitou na RGH konzoli -> zapnu hru a ukaze se instalovat HD textury potvrdim a nic se neukaze ze by probihalo nechal jsem to cca pul hodiny a nic jen cista obrazovka s uvodnim obrazkem nemate nekdo s timto zkusenosti?? abych dodal mam Obě DVD extrahovano Xbox image Brow. a pojmenovane stejne DVD 1 a DVD 2 jak jsem nekde cetl. diky

Odesláno
Zdravim mam jeden problem mam ji stahlou a pouzitou na RGH konzoli -> zapnu hru a ukaze se instalovat HD textury potvrdim a nic se neukaze ze by probihalo nechal jsem to cca pul hodiny a nic jen cista obrazovka s uvodnim obrazkem nemate nekdo s timto zkusenosti?? abych dodal mam Obě DVD extrahovano Xbox image Brow. a pojmenovane stejne DVD 1 a DVD 2 jak jsem nekde cetl. diky

dvd co je herni ted nevim jesi 1 nebo 2 iso2god druhy jen content img browserem

rgh/jak na vice disku

Odesláno
protože video je z PC a tam hrajou i takový lamy (bez urážky), které na konzoli nepotkáš:) stačí se podívat na videa, jak si snipeři ani nedají senzor a ležej jako kláda dál, vždyť je to i slyšet, že se někdo vokolo tebe vometá, nebo jak 10 lidí na metru čumí jedním směrem a dá je jeden s C4:) mě se to na PS3 za 600 hodin nestalo, a když jsme na vlajce ve čtyřech, hlídá každej z nás jiný směr a nemusíme se ani domlouvat, to je prostě přirozený, že jo.

EDIT: už spustili lednové prémiové úkoly http://battlelog.battlefield.com/bf3/cs/news/view/2832654790165379840/2/

taky srovnavat konzolovou verzi a pc je celkem k nicemu co ja vim maximalni pocet hracu je 24/64 to je trochu jiny kafe nehlede na vizualni stranku ta je taky dost na jiny urovni co se pc tyce a ze by se na ps nevyskytovali lamy tipu najizdeni do spolubojovniku niceni vlastni techniky atd vo tom silne pochybuju nic proti a i kdyby to lamnerstvy v necich ocich melo byt v jinejch kriteriich radsi budu lama nez 100vka vecne sedici u bf tim nemyslim nikoho osobne jen se obcas podivuju pripadum ktery asi jinej nez tenhle virtual live nezijou

Odesláno
taky srovnavat konzolovou verzi a pc je celkem k nicemu co ja vim maximalni pocet hracu je 24/64 to je trochu jiny kafe nehlede na vizualni stranku ta je taky dost na jiny urovni co se pc tyce a ze by se na ps nevyskytovali lamy tipu najizdeni do spolubojovniku niceni vlastni techniky atd vo tom silne pochybuju nic proti a i kdyby to lamnerstvy v necich ocich melo byt v jinejch kriteriich radsi budu lama nez 100vka vecne sedici u bf tim nemyslim nikoho osobne jen se obcas podivuju pripadum ktery asi jinej nez tenhle virtual live nezijou

Chipomile, nedá mi to nereagovat. Různé verze her lze samozřejmě srovnávat, a navíc se to děje velmi často. Hra v 64 lidech na PC o dost jednodušší ve smyslu někoho trefit nebo plnit úkoly, protože všude na mapě někdo je, stačí hodit granát víceméně kamkoliv, 40 lidí navíc se někde musí projevit,že:D. Máš pravdu, že lamy jsou všude, ale na PC jich je bezpečně nejvíc, možná je to tím, že má PC například nejširší hráčskou základnu.

Nevím, kde jsi vzal, že kdo není stovka je lama, to je tvůj názor, já mám jiný, ale mám zkušenost, že kdo je srá-bek v životě, stejně hraje i MP hry, to je prostě už taková povaha.

Vzhledem k tomu, že ve dvaačtyřiceti vychovávám dva kluky, kteří hrají aktivně hokej za Energii K.Vary a jsem na zimním stadionu min 2x až 4x za den, víkendy zápasy všude možně i mimo republiku, tak můžu hrát pouze místo svého spánku cca od 23:00, tak hodinu dvě, protože ráno v 5 jsem zase mrznu na zku-rveným zimáku:cheesygrin: Já bych si osobně velmi rád vzal dovolenou a alespoň týden si zaNOLIFEřil, protože to musí být paráda, nikam nemuset, chlastat, hulit a hrát hry, ou jé, tak snad mi to vyjde v důchodu:D. Howgh, domluvil jsem.

Hmm, zrovna jsem si přečetl zajímavé staty, tak PC hráčů v BF3 je nejmíň:D http://www.battlefield-3.cz/v-roce-2012-hralo-battlefield-3-vice-jak-111-milionu-hracu/

Odesláno (upraveno)

Trapna otazka , ale jak se na PS 3 ovladá stíhačka ? :D levý analog mi příjde že nic nedělá a u pravého vím jak dolu/nahoru , ale jak s ní zaletím doprava /doleva ? Když dám s levým pravo/levo akorát se otočí vzhuru nohama :D BTW: Jak odemknu u Engineera Javelin a jdou vyresetovat smrti/zabiti ?

Upraveno uživatelem KaruiCZE
Odesláno (upraveno)
Chipomile, nedá mi to nereagovat. Různé verze her lze samozřejmě srovnávat, a navíc se to děje velmi často. Hra v 64 lidech na PC o dost jednodušší ve smyslu někoho trefit nebo plnit úkoly, protože všude na mapě někdo je, stačí hodit granát víceméně kamkoliv, 40 lidí navíc se někde musí projevit,že:D. Máš pravdu, že lamy jsou všude, ale na PC jich je bezpečně nejvíc, možná je to tím, že má PC například nejširší hráčskou základnu.

Nevím, kde jsi vzal, že kdo není stovka je lama, to je tvůj názor, já mám jiný, ale mám zkušenost, že kdo je srá-bek v životě, stejně hraje i MP hry, to je prostě už taková povaha.

Vzhledem k tomu, že ve dvaačtyřiceti vychovávám dva kluky, kteří hrají aktivně hokej za Energii K.Vary a jsem na zimním stadionu min 2x až 4x za den, víkendy zápasy všude možně i mimo republiku, tak můžu hrát pouze místo svého spánku cca od 23:00, tak hodinu dvě, protože ráno v 5 jsem zase mrznu na zku-rveným zimáku:cheesygrin: Já bych si osobně velmi rád vzal dovolenou a alespoň týden si zaNOLIFEřil, protože to musí být paráda, nikam nemuset, chlastat, hulit a hrát hry, ou jé, tak snad mi to vyjde v důchodu:D. Howgh, domluvil jsem.

Hmm, zrovna jsem si přečetl zajímavé staty, tak PC hráčů v BF3 je nejmíň:D http://www.battlefield-3.cz/v-roce-2012-hralo-battlefield-3-vice-jak-111-milionu-hracu/

proto jsem psal nemyslim osobne aby sis to nevztah na sebe a o tech lamerskejch stovkach kemperskejch taky zadna o tom jsem nic nepsal ani to tak nemyslel spis tezko srovnavat proste jak rikas 32 a 12 hracu na jedny strane je sakra rozdil kor kdyz tretina z nich budou jelita co misto hrani akorat delaj bordel myslim ze v mensim poctu se to urcite lip hlida a koriguje a spis to ani nikdo nezkousi hooah

edit: mimochodem by me fakt zajimalo jak na konzoli vypada treba bandarska poust vzdyt je to mapa jak hovado tam by se tech lidi naroubovalo aj 2x tolik jak fik jak je to reseny na konzoli je to mensi?

Upraveno uživatelem chipomil
Odesláno
no když chceš zatočit tak se otočíš napravo/nalevo a pak pravým analogem zatáhneš dolů. Javelin se ti odemkne až nahraješ 82 000 bodů za engineera. Smrti/zabití jdou vyresetovat když máš premium.
S tou stíhačkou a javelinem díky,ale kde mám resetovat ty smrti/zabiti ? Když dám rest stats , tak mi tam smrti a zabiti zustanou,resetne se jen K/D Ratio , ale pořád tam je kolik jsem zabil a kolikrat oni mě ... (premium mam)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu