Ultimate7th Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 No na to se dá říct jedno. Děti si zase stěžovali, že je to moc těžký a nedá se těch danejch medailí nebo já nevim čeho dosáhnout. Tak to DICE opět dětem ulehčilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 Nevadí, alespoň bude víc bodů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 tak dnešní update - 1935 MB(ps3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 tak dnešní update - 1935 MB(ps3) tvl, to bude mít BF3 už 10GB, ne? a je to už na store ke stažení? někdo psal, že snad ve dvě... Seznam změn v patchi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Readdy: ještě ne, snad to bude co nejdříve, na Battlefield-3.cz píšou až ve 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 ja update mel už v tech 10:30, DLC tam ještě není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Tak dejte vědět, co tam je za mapy.. To mě hodně zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 This earthquake ravaged expansion pack is available today for our PS3 Premium members at the following times: Europe: Nov 27 4-8 PM GMT US: Nov 27 4-8 PM PST Japan/Asia: Nov 28 10 AM-2 PM JST ________________ Si ještě počkáme :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Prej že si počkáte, mi xboxaři/pckaři s premiem si počkáme ještě týden, ps3 nepremiaři dva týdny a ti co to mají nejhorší xboxaři/pckaři bez premia ještě tři týdny... Peklo! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 Tak dejte vědět jaký to je, beta testeři :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 http://de.twitch.tv/Macusercom1 Live stream Aftermath! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 (upraveno) hoďku jsem tahal patch, při 75% mi to spadlo, večer začali sosat všichni a znovu jsem stahoval patch 6 hodin, potom chvíli DLC a nainstalováno bylo vo půlnoci. dal jsem si jen 2 mapy Azadi a Market v CQ a šel spát, mapy maj dobrej design a jsou pěkný, v tom rozbitým bo.rdelu se ale dobře jezdí s autama, žádný záseky vo plechovku, tankem se dá někde vjet i do druhýho patra k vlajce, občas se i ve druhým patře strhla přestřelka a sbíhaj se lidi ze všech stran. jak je to rozbitý, tak je to nepřehledný a ráj pro kempy...jo a běhaj tam k.undy s kušema:) EDIT: BF3 lokace inspirované skutečnými místy http://pinterest.com/battlefield/locations-that-inspired-bf3/ Upraveno Listopad 28, 2012 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 tak kluci, Aftermath je boží!!! Zamiloval jsem si Rush na Talah Marketu! Nejlepší DLC, hrozně dobré mapy!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2012 Jojo mapy jsou fakt dobrý byl sem k Aftermathu hodně skeptickej ale zatim je z toho nejlepší DLC (no možná po B2K). Je to příjemnej mix mezi bojem zblízka a klasickym Battlefieldem. Kuše mě moc nezaujala ale pro Recona to může bejt dobrý zaprvé má konečně alespoň nějakou obranu proti technice a zadruhý si může vzít jako hlavní zbraň PDW a kuš mít místo sniperky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Walkthrough pro nás z PC.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 (upraveno) EA tvrdí, že DICE prý není jen fabrika na Battlefieldy:) http://www.oxm.co.uk/47760/ea-dice-isnt-a-battlefield-factory-new-projects-are-underway/ EDIT: a tady máme ten výkvět nejlepších programátorů světa, kteří můžou za všechny křivdy jako je např. umírání za rohem:) Upraveno Listopad 29, 2012 uživatelem Readdy_B doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Tvl na audio sou jenom dva pak maj ty zvuky fungovat, jeden byl zřejmě nemocnej a druhej nalitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Tvl na audio sou jenom dva pak maj ty zvuky fungovat, jeden byl zřejmě nemocnej a druhej nalitej to bys jim křivdil...jsou jenom hluchý, takže nepoznaj výpadek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Tak jsem si z různejch streamů obhlíd trochu mapy... a docela se těšim :D ale na to míření se nedá koukat to je strašný prostě :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 ale na to míření se nedá koukat to je strašný prostě :lol: :shock: Míření ala parkinson je lepší co.. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
connor kennwey Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Trochu mimo téma- má být BF 4 na současné konzole ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 Vždyť nemíří tak špatně. Jeden z důvodu proč hraju na konzoli, míření neni tak snadný a je to hned o něco realističtější. Zkuste si vzít pravej kvér a střílet aspoň zpoloviny dobře jako on. Trochu mimo téma- má být BF 4 na současné konzole ? Jo má vyjít na obě generace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 (upraveno) Vždyť nemíří tak špatně. Jeden z důvodu proč hraju na konzoli, míření neni tak snadný a je to hned o něco realističtější. Zkuste si vzít pravej kvér a střílet aspoň zpoloviny dobře jako on. S pravým kvérem mi to jde líp. :flexion: Koukal jsem jen na video co postnul Jeniczech a není to nejhorší.. Ale občas je to lame a haluze :D A taky mi příjde, že má sensitivitu tak v půlce. Na BF3 se mi líbí, že při maximální senzitivitě je to fakt rychlý, podle mě se to dá klíďo srovnat s PC.. Takže by VOndy dostal nakládačku. :D 8) Joo jenže fakin krosplatformní hry se zřejmě nedočkáme. :( Upraveno Listopad 29, 2012 uživatelem canava Chlív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 S pravým kvérem mi to jde líp. :flexion: No mě na střelnici asi taky, ale chtěl bych se vidět jak bych mířil uprostřed palby, po minutovym sprintu a s kulkou v noze, už aby tu byla nějaká dostupná virtuální realitu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2012 S pravým kvérem mi to jde líp. :flexion: Koukal jsem jen na video co postnul Jeniczech a není to nejhorší.. Ale občas je to lame a haluze :D A taky mi příjde, že má sensitivitu tak v půlce. Na BF3 se mi líbí, že při maximální senzitivitě je to fakt rychlý, podle mě se to dá klíďo srovnat s PC.. Takže by VOndy dostal nakládačku. :D 8) Joo jenže fakin krosplatformní hry se zřejmě nedočkáme. :( No tak podle toho co jsem viděl byl týpek úplně levej :D nebo spíš všichni 3 který streamovali a díval jsem se... jeden třeba chtěl řezat a lehnul si :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.