KaruiCZE Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 (upraveno) A vy nemáte nějaký console-clan ? :D BTW: Hrál jsem na PS 3 u kámoše BF 3 a musím říct,že jsem to čekal horší,zase tak špatné to není,sice Gulf of oman pro 24 hráčů,z toho většina v letadlech nebyla nic extra :D ale najít hráče tam nějaký problém není ... a ty mapy taky nejsou nějak extra ořezané Upraveno Prosinec 12, 2012 uživatelem KaruiCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Malej Karkand je dost na pytel očividně si jej pamatuješ z BF2 a tak budeš zklamán... vypadá jak ten co byl v BF2 pro 16 lidí :? a klany určitě jsou sice jsem ještě neviděl žádnej oficiální turnaj (alespoň ne v čr) ale to že je víc lidí v jednom klanu neznamená že to jsou skilly jen to můžou bejt prostě lidi co hrajou spolufor fun :D I pro 64 lidí ?? Sakra to musí bejt jatka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 Psal že to kupuje na PS3... tak jsem mu popsal Karkand na PS3 OMG *Facepalm* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Prosinec 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2012 (upraveno) tady je seznam fungujících čet, co hrají CW na PS3 http://battlelog.battlefield.com/bf3/cs/platoon/2832655391679673192/ tady bejvávala četa console-forum:):):) http://battlelog.battlefield.com/bf3/cs/platoon/2832655391399331165/ bullet bug:) jak na dogtag Rambo:) BF3 soutěž v prosinci pro premianty http://battlelog.battlefield.com/bf3/cs/news/view/2832654789156519680/last/ Upraveno Prosinec 14, 2012 uživatelem Readdy_B doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bendama Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Čau chci se zeptzta když mám na xbox live učtě zadanej kod na BF3 premium a mam v xboxu dvd ne premium hry budu hrát premium nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Prosinec 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 Nevíte někdo jak dat majak vzkříšení abych mohl seskočit padakem a dostat se někde třeba na jeřáb v TDM nosharské kanaly?? nemyslím samozřejmě svůj majak ale vždycky tam třeba je jak se chci spawnout k nějakému spoluhráči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 stačí jej umístit do úzkého prostoru tj. mezi dva kontejnery, do kontejneru apod. P.S. nesnášim kempící lamy na cranu na kanálech :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Prosinec 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 VOndy dik za radu a hele jak jste na tom s plněním ukolu Rambo?? Já mám první dvě části a tu poslední 5 několikanásobných zabití tak to jsem v prd.li!! Mrkněte na tohle: Zkoušel jsem to jak ten týpek na videu a ani náhodou je to sakra těžké.Jinak jsem zkoušel na conquest domination házet C4 na vlajky a max. trojité zabití a to ještě musíte vybírat servery kde není zakázano používat C4 jinak Vás admin vyšoupne! Měli dát ten ukol na 5 trojitých zabití to by už šlo. :) No holt nezbývá nic jiného než trenovat na kanalech seskoky z C4!! :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 (upraveno) Jdi na Metro Conquest 64 hráčů a spamuj M320 xD kámoš to tak udělal :D Upraveno Prosinec 17, 2012 uživatelem VOndy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Conquest pro 64 hráčů:roll:, tu na foru pro konsole.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Jdi na Metro Conquest 64 hráčů a spamuj M320 xD kámoš to tak udělal :D ty si votevři konzolovou poradnu a kámoš ti tam může dělat konzultanta a odborníka na stejšna, ty inžinýre:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Na PC je to extremně easy, 64hráčů - Close Quarters a nebo Metro (C4 style!), během jednoho matche by to i šlo, ale co konzole aneb 24hráčů, jinak než naboostit nejde, a ačkoliv BF3 nehraju, tak tu Rambo známku zoufale chci! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 pitomy vanoce stara me stouchla streomkem do voka a mam po batlefieldu sotva vidim na monitor sem snad nakej krestan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Prosinec 17, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 Přesně tak na PC kde smaží 64hráčů to je určitě lehčí ale mi konzoláři jsme v prd.li! Musí mít člověk štěstí že třeba na bazaru obejdete nepřátele zezadu a pokud to tam nikdo nejistí tak tam většinou jsou čtyři typci a pak už stačí jenom C4! Parkrát jsem to tak udělal ale to ještě nebyl ukol Rambo. Musí mít člověk štěstí. A to házení C4 na TDM na kalálech je super nápad ale dost těžký. Včera za dvě hodiny hraní na TDM jen triple kill dvakrát po sobě. :cry: tak hodně štěstí a ať už máme toho Rambíka je to totiž BOŽI DOG TAG!!!! 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2012 VOndy: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Prosinec 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2012 (upraveno) Battlefield Friends S02E01 Odborník na vrtulník s CZ titulky:D Výborná epizoda. Noob, Soflam a bunny-hopper, dokonce je to i poučný pro šmouly:D http://youtu.be/JDFusaPOjdc Upraveno Prosinec 19, 2012 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 tak toto me pobavilo : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Prosinec 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2012 (upraveno) tak toto me pobavilo : ...jak se zakempit v tanku:) Nové info o DLC End Game Christmas BF3 wallpapper Upraveno Prosinec 20, 2012 uživatelem Readdy_B doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bendama Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 čau chci se zeptat jak získám orla jako hodnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 bendama: http://www.youtube.com/watch?v=mFk3Di2sXj4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 ma tu niekdo bf3 premium edition na xbox ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bendama Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 dá se BF 3 stahnout z z live když na účtě to mám aktivovaný ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bendama Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 myslím OP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 (upraveno) Lednové prémiové úkoly na kamufláže zbraní Hack Battlelogu?:) http://youtu.be/gwRzIMmdw9A Ukradený vývojářský účet - sabz1337 http://youtu.be/Oq2qnwMPCac Upraveno Leden 2, 2013 uživatelem Readdy_B doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Ešte že hrávam Conquest. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.