Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

Zrovna tohle nazývat "realistickou akci", lol. Tohle má k realismu stejně daleko jako rambo filmy.
žádná hra není realistická, můžeme být rádi že sedíme v křesílkách a ohříváme v ručičkách gamepady:-) věřím kdyby někdo z nás byl v takové akci re´álně, tak by vzpomínal jaký to bylo doma v křesle:-)

je to prostě hra a ta hrou zůstane.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

já právě nemám připojení k internetu , tak jsem myslel že se to dá hrát ve dvou na jednom xbox ? Tam na videu myslíš , že mají 2 xboxy a hrajou online ?

Fakt nevím jak to měli. ;-) Ale rozhodně to nejde do splitu.

Trochu mimo: Jestli si ještě nehrál LIVE, tak si třeba kup wifi router a zkus to! Taky jsem rok a něco hrál offline a teď si LIVE nemůžu vynachválit. Připadám si jak Kolumbus. Objevil jsem něco co xxxxx lidí znalo přede mnou. :-)

Odkaz ke komentáři

Musíš bejt zaregistrovanej na Originu.. Já jsem s tim mel taky problem,a to hl.ten ze jsem se regnul na Origin - ale nedokoncil registraci. Origin fungoval , ale psalo to že můj účet je ze 75 % hotovej nebo tak neco,tak jsem to dokoncil a vse funguje jak má.. Jinak dnes v 10.00 vypnutí serverů - ůdržba a POSILENI serverů novými.

Odkaz ke komentáři

Conquest - zabiras mista (vlajky) kterych je ruzny pocet, kdo obsazuje prevahu vlajek vyhrava a druhe tymu se odecita za kazdou smrt v tymu jeden bod, kdo ma prvni nulu prohral.

Rush - na kazdem bodu mas dve stanice, ktery musi tym zlivkvidovat, po aktivaci je muzu nepratelsky tym deaktivovat, kdyz bouchnou, sunese se dal...ukolem braniciho tymu je ubranit se pred tim aby se dostal nepritel na konec, cil utoku je snad jasny....

Odkaz ke komentáři

Conquest - zabiras mista (vlajky) kterych je ruzny pocet, kdo obsazuje prevahu vlajek vyhrava a druhe tymu se odecita za kazdou smrt v tymu jeden bod, kdo ma prvni nulu prohral.

Squad - na kazdem bodu mas dve stanice, ktery musi tym zlivkvidovat, po aktivaci je muzu nepratelsky tym deaktivovat, kdyz bouchnou, sunese se dal...ukolem braniciho tymu je ubranit se pred tim aby se dostal nepritel na konec, cil utoku je snad jasny....

Nemyslíš Rush spíš než Squad?

Pak ještě tři menší módy, Team Deathmatch je snad jasný, ve Squad DM proti sobě stojí čtyři čtyřčlenné squady, Squad Rush je Rush s menší počtem stanic a hráčů, čtyři lidi brání, čtyři útočí

hele mám blbej dotaz, jak poznám u MP že se jedná o ranked match, asi jsem slepej nebo lama:-)

Je v popisu každého serveru, když si dáš seznam serverů a zmáčkneš A, mělo by to bejt někde spolu s ostatníma informacema. Dá se to taky odfiltrovat ve filtu, zaškrtneš si ranked, unranked nebo oboje. Na PS3 sem ale žádný unranked server nenašel, když sem chtěl trénovat se stíhačkou.

Odkaz ke komentáři

Nemyslíš Rush spíš než Squad?

Pak ještě tři menší módy, Team Deathmatch je snad jasný, ve Squad DM proti sobě stojí čtyři čtyřčlenné squady, Squad Rush je Rush s menší počtem stanic a hráčů, čtyři lidi brání, čtyři útočí

Jo sry, blbnu, stihl jsem to prepsat tesne pred tim nez na to nekdo reagoval :D

S ostatnim jsem se ani nechtel patlat, stejne je to okrajové :D

Odkaz ke komentáři

Musíš bejt zaregistrovanej na Originu.. Já jsem s tim mel taky problem,a to hl.ten ze jsem se regnul na Origin - ale nedokoncil registraci. Origin fungoval , ale psalo to že můj účet je ze 75 % hotovej nebo tak neco,tak jsem to dokoncil a vse funguje jak má.. Jinak dnes v 10.00 vypnutí serverů - ůdržba a POSILENI serverů novými.

tak jsem stahnul orgin do pc,prihlasil jsem se na svuj EA ucet bez problemu,pak se mi zobrazila i ID jmenovka live profilu tomas83cz,v tu chvili jsem myslel ze mam vyhrano,kdyz si v orginu kliknu na polozku moje hry nic tam neni,v xku mam origo limitku tak jak je to mozny???pak se chci lognout do www.battlelogu.battlefield.com a porad nic,uz opravdu nevic co dal,asi jsem uplnej mamlas!!!!!!!!!!!!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu