Umberto Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Zrovna tohle nazývat "realistickou akci", lol. Tohle má k realismu stejně daleko jako rambo filmy. žádná hra není realistická, můžeme být rádi že sedíme v křesílkách a ohříváme v ručičkách gamepady:-) věřím kdyby někdo z nás byl v takové akci re´álně, tak by vzpomínal jaký to bylo doma v křesle:-)je to prostě hra a ta hrou zůstane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Zrovna tohle nazývat "realistickou akci", lol. Tohle má k realismu stejně daleko jako rambo filmy. okej , tak pro ♥♥♥♥♥♥y : Nejvěrohodnější herní zpracování války. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunkCZ Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 okej , tak pro ♥♥♥♥♥♥y : Nejvěrohodnější herní zpracování války. Je arma II btw : Já jsem to teď hrál celý víkend a nějak mně to nechytlo, takže zůstanu u MW ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Spíš bych řekl nejfilmovější zpracování války. Kdo chce aspoň trochu realismus musí si sehnat armu. Tak skunk mě lehce předeběh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Spíš bych řekl nejfilmovější zpracování války. Kdo chce aspoň trochu realismus musí si sehnat armu.Tak skunk mě lehce předeběh. souhlasím s tebou ARMA II je opravdu hra blížící se realitě, jen škoda že je tak pořád zabugovaná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheSkunkCZ Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Offtopic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Nevíte, jestli je v Battlefieldu 3 i cooperace dvou hráču na jednom xboxu ? Viděl jsem snad i nějaké video , ale cokoliv jiného dám než singleplayer , tak to po mě chce přístup k xbox live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Nevíte, jestli je v Battlefieldu 3 i cooperace dvou hráču na jednom xboxu ? Viděl jsem snad i nějaké video , ale cokoliv jiného dám než singleplayer , tak to po mě chce přístup k xbox live. Ne-e .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 tohle je ono http://www.youtube.com/watch?v=p2n08Wlbzdg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 To nebyla finální verze. ;-) Jestli chceš můžem dát coop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Caute, mam dotaz... sice xbox nemam ale brzy jej budu majitelem ;) mam dotaz: Na jakych snimcich hra funguje ? (na pc je pry max 60) a postrehli jste nekdy treba zpomaleni/mirne sekani hry ? Dekuji za odpoved ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Maximálně 720p 30fps. + pro zajímavost MW3 bude mít 60fps. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 To nebyla finální verze. ;-) Jestli chceš můžem dát coop. já právě nemám připojení k internetu , tak jsem myslel že se to dá hrát ve dvou na jednom xbox ? Tam na videu myslíš , že mají 2 xboxy a hrajou online ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 ve splitscreenu to prostě nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 já právě nemám připojení k internetu , tak jsem myslel že se to dá hrát ve dvou na jednom xbox ? Tam na videu myslíš , že mají 2 xboxy a hrajou online ? Fakt nevím jak to měli. ;-) Ale rozhodně to nejde do splitu. Trochu mimo: Jestli si ještě nehrál LIVE, tak si třeba kup wifi router a zkus to! Taky jsem rok a něco hrál offline a teď si LIVE nemůžu vynachválit. Připadám si jak Kolumbus. Objevil jsem něco co xxxxx lidí znalo přede mnou. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2011 Hráli to na dvou konzolích propojených kabelem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas-fish-cz Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 sakra lidi jak mam rozhejbat ten battlelog?jsem na prihlasovasi strance a nedari se prihlasit,diky za radu,live ID:tomas83cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Prihlasujes se pod EA uctem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Musíš bejt zaregistrovanej na Originu.. Já jsem s tim mel taky problem,a to hl.ten ze jsem se regnul na Origin - ale nedokoncil registraci. Origin fungoval , ale psalo to že můj účet je ze 75 % hotovej nebo tak neco,tak jsem to dokoncil a vse funguje jak má.. Jinak dnes v 10.00 vypnutí serverů - ůdržba a POSILENI serverů novými. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 muze mi nekdo ve strucnosti vysvetlit principy jednotlivych herni v modu v MP? diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Conquest - zabiras mista (vlajky) kterych je ruzny pocet, kdo obsazuje prevahu vlajek vyhrava a druhe tymu se odecita za kazdou smrt v tymu jeden bod, kdo ma prvni nulu prohral. Rush - na kazdem bodu mas dve stanice, ktery musi tym zlivkvidovat, po aktivaci je muzu nepratelsky tym deaktivovat, kdyz bouchnou, sunese se dal...ukolem braniciho tymu je ubranit se pred tim aby se dostal nepritel na konec, cil utoku je snad jasny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 hele mám blbej dotaz, jak poznám u MP že se jedná o ranked match, asi jsem slepej nebo lama:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Conquest - zabiras mista (vlajky) kterych je ruzny pocet, kdo obsazuje prevahu vlajek vyhrava a druhe tymu se odecita za kazdou smrt v tymu jeden bod, kdo ma prvni nulu prohral.Squad - na kazdem bodu mas dve stanice, ktery musi tym zlivkvidovat, po aktivaci je muzu nepratelsky tym deaktivovat, kdyz bouchnou, sunese se dal...ukolem braniciho tymu je ubranit se pred tim aby se dostal nepritel na konec, cil utoku je snad jasny.... Nemyslíš Rush spíš než Squad? Pak ještě tři menší módy, Team Deathmatch je snad jasný, ve Squad DM proti sobě stojí čtyři čtyřčlenné squady, Squad Rush je Rush s menší počtem stanic a hráčů, čtyři lidi brání, čtyři útočí hele mám blbej dotaz, jak poznám u MP že se jedná o ranked match, asi jsem slepej nebo lama:-) Je v popisu každého serveru, když si dáš seznam serverů a zmáčkneš A, mělo by to bejt někde spolu s ostatníma informacema. Dá se to taky odfiltrovat ve filtu, zaškrtneš si ranked, unranked nebo oboje. Na PS3 sem ale žádný unranked server nenašel, když sem chtěl trénovat se stíhačkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2011 Nemyslíš Rush spíš než Squad?Pak ještě tři menší módy, Team Deathmatch je snad jasný, ve Squad DM proti sobě stojí čtyři čtyřčlenné squady, Squad Rush je Rush s menší počtem stanic a hráčů, čtyři lidi brání, čtyři útočí Jo sry, blbnu, stihl jsem to prepsat tesne pred tim nez na to nekdo reagoval :D S ostatnim jsem se ani nechtel patlat, stejne je to okrajové :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas-fish-cz Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Musíš bejt zaregistrovanej na Originu.. Já jsem s tim mel taky problem,a to hl.ten ze jsem se regnul na Origin - ale nedokoncil registraci. Origin fungoval , ale psalo to že můj účet je ze 75 % hotovej nebo tak neco,tak jsem to dokoncil a vse funguje jak má.. Jinak dnes v 10.00 vypnutí serverů - ůdržba a POSILENI serverů novými. tak jsem stahnul orgin do pc,prihlasil jsem se na svuj EA ucet bez problemu,pak se mi zobrazila i ID jmenovka live profilu tomas83cz,v tu chvili jsem myslel ze mam vyhrano,kdyz si v orginu kliknu na polozku moje hry nic tam neni,v xku mam origo limitku tak jak je to mozny???pak se chci lognout do www.battlelogu.battlefield.com a porad nic,uz opravdu nevic co dal,asi jsem uplnej mamlas!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.