DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Umbe, on si dělal jen srandu ;)Jinak, v kolik tu budeš dneska? Že by jsme dali ten spec ops. To nestaci, ze je tu jedno spam tema s battlefieldem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 dal bych taky spec ops nejde mi udělat ajch Car Lover ,tak jestli mi stim někdo helfne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 dal bych taky spec ops nejde mi udělat ajch Car Lover ,tak jestli mi stim někdo helfnesi pleteš, to je co-op u BF3 a ne spec.ops. to je MW3:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 to jo ,ale todle je topic BF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Presne tak, tak sem nemotejte MW3, na tu je tu bud tema nebo Spam v BF3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valecm Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Dneska jsem si stáhnul nový Batl3 a při spuštění kampaně mi to napsalo, že mám vložit disk se singlplayer kampaní!!!Nevíte co to je??? Je to nějaká verze pouze pro multi??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Jsou dvě dvd JEDNO JE SINGL DRUHÝ JE MULTI JESTLI SIS NESTÁHNUL TO MULTÁKOVÝ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Coze? Uz i MW je na dvou DVD....to snad ani neni mozne, tam nemeli ani co cpat na ty dvd, ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 PŘeČti si to znova.up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 To bylo na me? Protoze jsem ten post nepochopil.....udivuju se tomu, ze se to na jedno dvouvrstve DVD neveslo, u BF3 a jinych her to chapu, u CoDu mi to trochu nejde na rozum :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 To nebylo na tebe DeSi ;) MW3 má jen 1 DVD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Tak co se tady ♥♥♥♥♥ hroti? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 ale jo bylo to na nej.bo on psal že si vypálil BF3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Aha a jsme doma, takze CoD pri starem na jednom DVD...ufff, tyhle vice DVDeckove hry nemam rad :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 tak něco pro fandy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 A když konzole dostane RDOD (Red Dot of Death) tak clay vybouchne... :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Zdravim lidi jak je to stema HD texturama ??? musi byt naistalovane obe DVD + HD pack a nebo staci jedno DVD + HD pack? jelikoz sem to ted hral u kamose a rikal ze nema nahrane 2DVD ale ma pry nahrany ten HD pack ale grafika nebyla nic moc podle videa co jsem videl na netu je to rozdil jako prase a s HD to vypadalo hodne slusne. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 A když konzole dostane RDOD (Red Dot of Death) tak clay vybouchne... :DDD Je to RROD =Red Ring Of Dead (nebo Death) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 tvl nejde mi udělat poslední stuha a to letecké podpory :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Zdravim, muzete mi prosim nekdo poradit ? Mam Complex verzi a instal DVD2 probehl super, pak jsem chtel dohodit HD tex a DVD1 mi to nebere, oboji paleno na stejne media MKM003 tusim. Kdyz vlozim samostatne disk1 tak se protoci a neukaze se v mechanice. Je verze od Comlex v poradku >? Diky za echo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 tvl nejde mi udělat poslední stuha a to letecké podpory :( tu mám tak 10 x me chybí ta pozorovatel za toho odstrelovace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Je to RROD =Red Ring Of Dead (nebo Death) U slimka je to Red Dot of Death ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 BF3 je jednoznačně zatím nej hra na xbox, každopádně jsem před 3-4 lety hrál MW2 na xboxu a to bylo míření oproti BF3 opravdu pro amatéry. Zatím mám nahráno jen 16 hodin a furt si příjdu jako amatér. Sem tam se mi povede dát za kolo 10k bodů i s ribbonama, ale to je svátek :D Každopádně, pokud by měl někdo zájem hrát mulťák i co-op, tak mi napiště PM a dáme, samotnýho mě to baví jak svině a co potom s dalšíma 3 lidma ve squadu? to bude orgasmus. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Ano, ty jsi opravdu hrál MW2 před 3-4 lety když vyšla 2 roky zpátky? Tak to jsi dobrej, ty pracuješ u IW že? Jinak BF3 je skvělá hra, ale až objevíš ty nehorázné bugy, ty blbé barvy a tak, tak to teprve uvidíš jaké BF3 je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Jó vidíš to, jsem si spletl s MW1, MW2 mám vlastně na PC. Moje chyba, ale ovládání bylo asi u obou verzí stejné. to nemění nic na tom, že jsem chtěl říct, že CoD má mnohem lepší (lehčí) míření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.