LuK4SO Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Jó vidíš to, jsem si spletl s MW1, MW2 mám vlastně na PC. Moje chyba, ale ovládání bylo asi u obou verzí stejné. to nemění nic na tom, že jsem chtěl říct, že CoD má mnohem lepší (lehčí) míření cod je hlavě pořád horší a horší ... nehledě na to že jede už 5 let na stejnym enginu :D taková trapná arcadovka a pred pár dny sem mel moznost si zahrat mw 3 přišlo mi to uplně stejné jako mw 2 jediný v čem se to lišilo byl název Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 To s tebou souhlasím uplně... ale i tak mě to neskutečně nadchlo :)... ten příběh dělá hodně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Jj, vsichni zname ty uzasne propracovany epicky pribehy........blah blah blah, secret base......blah blah blah nuclear bomb :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 :D:D:D::D:D:D je to tak, neříkám že je to nic světabornýho. Ale COD mě bavilo vždy, i když třeba na MoH nemělo nikdy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Neda nekdo dve mise v coop kvuli achievementum ?? kdyžtak GT: petiiik77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 petiik77 -čau já ti včera nestihl odepsat bo jsem jel multák,ale klidně ty ajchy můžem dát.mě jich chybí ještě mraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 petiik77 -čau já ti včera nestihl odepsat bo jsem jel multák,ale klidně ty ajchy můžem dát.mě jich chybí ještě mrakydobře tak dneska dáme dáme klidně víc misí nebo i něco v multaku tak az budes online tak napis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 u mě tadle hra nejvíc pecka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 To už jsi psal hodnēkrát... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 u mě má teď malé plus po problémech s MP u COD-MW3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Umbe, to už ale opravily ;) Jinak jasný chápu, ale když porovnáš jaký malý bug mělo MW3 a hned ho opravily a jaký bugy a nevýhody má BF3, které mělo přijít podle DICE přímo ze zaslíbeného světa, no tak to je hodně špatný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 je fakt že jsem teď tak 14 dní BF3 nehrál, tak memám srovnání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Jestli někdo chcete BF3 Online Pass tak mi napište, na ceně se dohodneme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Jednoznacne nejlepsi valecna hra pro rok 11 ! Fakt jsem si to uzil na max. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Jak dlouho jsi hrál MP? A co ty bugy? Přehlížíš je? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Jde snadno vyžebrat zdarma. Myslíš, že ti ho někdo koupí? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Jde snadno vyžebrat zdarma. Myslíš, že ti ho někdo koupí? :-) Doufám že jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Kozel, už se proti tomu začali nějak bránit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Kozel, už se proti tomu začali nějak bránit ne?Jo, už to nedají jen tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 no po dohrání příběhu mě napadlo,. nebylo to nějaké krátké? -) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Taky je to hra zaměřená na multiplayer -_-* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Vondy - vím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 ale ten singl není tak špatnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 Ale ani tak dobrej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 BC/BC2 mel mnohem lepsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.