DeSmond Odesláno Listopad 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2011 Me to popravde doslo uz kdyz jsem to puvodne psal, ale vedel jsem ze se to nejak vyresi, takze asi tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 chci se zeptat na ajch VEHICLE WARFARE:kde mám zabít v jednom kole určitý počet lidí tankem, letadlem nebo vrtulníkem a vozidlem. Tank a vozidlo mám, ale s vrtulníkem nebo stíhačkou se to nedá, teda s tím vrtulníkem by to možná šlo ale u stíhačky je to těžký, nemám možnost použití raket jen kulomet, je to tak nebo jak se střílí v letadle rakety. Kdyby jste někdo věděl typ jak na to díky za něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wor3ch Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Tepelne navadeny rakety si musis odemknout... takze nejdriv musis nabrat par bodu s kulometem. Jinak si myslim, ze lehci bude udelat tendle ajch s tim vrtulnikem, nez se stihackou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonda1468626791 Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Nez budes mit rakety je to tezke ale staci udelat par spot assistu , sestrelit scoutujici helikopteru sa mas je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 nepřestávám to zkoušet, tak uvidím:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Hele, přemýšlím o tom, že si koupím BF3 na xko, ale nějak levně a nejlépe ještě limitku, nevíte kde prodávaj? Vím že sem o tom říkal že je to naprd, ale to jsem myslel že je to naprd oproti PC verzi, protože konzolová je dost ošizená, jinak ta hra furt za to stojí. Chci si to koupit hlavně abych zahrál z kámošema a udělal ajchy atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 chci se zeptat na ajch VEHICLE WARFARE:kde mám zabít v jednom kole určitý počet lidí tankem, letadlem nebo vrtulníkem a vozidlem. Tank a vozidlo mám, ale s vrtulníkem nebo stíhačkou se to nedá, teda s tím vrtulníkem by to možná šlo ale u stíhačky je to těžký, nemám možnost použití raket jen kulomet, je to tak nebo jak se střílí v letadle rakety. Kdyby jste někdo věděl typ jak na to díky za něj.tak se pořád nedaří se stíhačkouje to fakt těžký a vrtulník taky žádná sranda...jsem zvědavej kdy se mi to povede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 Zdravim lidi tak se svami chci podelit o zazitky z BF3. Hru mi pujcil synovec jedna se o original. Po graficke a zvukove strance je hra paradni je to fakt dobre udelane ale prijde mi ze ma hra dost bugu inteligence spoluhracu je hrozna v tanku nejdou nicit budovy jako v BBC2 akce je tak nejak nudna v nekterych kolech. Taky se vam stavalo ze se vam hraci zasekly a museli ste restartovat misi od ulozene pozice? nevim jak to slape vsechno v multaku nechci pouzivat key kdyz to neni moje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 co ma delsi singl? bad company 2 nebo toto? a co je lepsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 co ma delsi singl? bad company 2 nebo toto? a co je lepsi? BC2 je delší a dle mého výrazně lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 děkuju už vypaluju BC2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 BC2 je delší a dle mého výrazně lepší BF3 má lepší kampan :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Obojí je na ♥♥♥♥♥ xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Obojí je na ♥♥♥♥♥ xD MP je naprosto skvělej, ne jako u MW3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 MP je naprosto skvělej, ne jako u MW3souhlasím podle me je mw 3 arkadovka stejne jako mw 2,1,black ops a podobně vše jede na stejném enginu témneř stejný chudý a nezáživný multiplayer jediné co se mění je kampan a název :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 CoD4 je skvēlà hra.... Nebudte takový hateři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 souhlasím podle me je mw 3 arkadovka stejne jako mw 2,1,black ops a podobně vše jede na stejném enginu témneř stejný chudý a nezáživný multiplayer jediné co se mění je kampan a název :D Všechny FPS jsou arkádovky. Snad kromě OFP/Arma/VBS :) Navíc MW je jedna z těch realističtějších, koukni se třeba na CS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 CoD4 je skvēlà hra.... Nebudte takový hateři... ja jsem nenapsal ani slovo o cod 4 ;) to bylo poslední dobré CoD od té doby bída a utrpení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Napsal jsi že MW3 je arkádovka stejně jako MW2,1 - ano je to arkádovka, ale ne tak hrozná jak MW3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 A MW1 je co? :) Kazdopadne nevim proc se tu zase rozjizdi flame na tema MW.......ok, tak vas to nebavi, ale to neni kvalitama hry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 ja jsem psal pouze o MP že je špatný vyhledávání , SP je pro mě dobrej i když je to na stejný brdo jako předchozí díly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onulda Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Zdravím, prolezl jsem toho dost, ale nějak jsem nenašel co hledám, tak píšu sem vám a prosím o vás o radu... Mam x360s 250 GB s RGH, používám FreestyleDash nebo xexmenu... Stáhnul jsem si obě DVD, překopíroval je na HDD a spustil DVD 1(default.xex), spustí se a chce to instalovat textury, dám ano -> to po mě chce vložit dvd do mechaniky, ale když ji otevřu, hra spadne... Když dám ne a chci spustit kampaň, tak to po mě chce taky nějaký dvd. To samé když spustim DVD 2. Zkoušel jsem mít i připojené flashky na kterých byl obsah DVD nakopírovanej, ale nic... Prosím o radu jak to mam vyřešit, učim se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 zdarec, našel by se někdo kdo by mi pomohl zabít 6 nepřátel vrtulníkem? Zkouším to jak ♥♥♥♥♥ už celej týden a pořád ne a ne to dostat, jsem z toho už na prášky:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 zdarec, našel by se někdo kdo by mi pomohl zabít 6 nepřátel vrtulníkem? Zkouším to jak ♥♥♥♥♥ už celej týden a pořád ne a ne to dostat, jsem z toho už na prášky:-( Hoj, to neni tak těžký zvládneš sám. Se scout vrtulníkem třeba v Canals dáš 6 killů hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Hoj, to neni tak těžký zvládneš sám. Se scout vrtulníkem třeba v Canals dáš 6 killů hned hele díky za typ vyzkouším to a uvidím. A počítá se SCOUT vrtulník za air vehicle, nepočítá se to do pěchotních vozidel nebo tak něco, víž že ne všechny vrtulníky se do toho počítájí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.