deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Metro je strašná mapa, její designér by si zasloužil pořádně velkej pohlavek. Na Béčku jeden velkej chokepoint, jen 3 cesty z A na C. Jediný co se mi na tý mapě celkem líbí jsou boje na Ačku, ale jinak hrůza. Po Tehran Highway a Damavand Peak moje nejmíň oblíbená mapa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Damavand je perfektní na PC, jinak je to shit, Teheran docela ujde na rushy a Metro je skvělá na conquestu, když jsou velké boje v tom metru a na B objective, na PC to tam musí být ještě větší masakr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Damavand je perfektní na PC, jinak je to shit, Teheran docela ujde na rushy a Metro je skvělá na conquestu, když jsou velké boje v tom metru a na B objective, na PC to tam musí být ještě větší masakr. až na teheranskou dálnici sou to absolutně skvělé mapy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Absolutně skvělé mapy??!!__ Tyhle mapy z BF3 jsou nejhorší ze všech Battlefieldů vůbec! A na hodně místech i extrémně nevyvážené. Jediné dobré mapy co tam jsou (z origo BF3, ne z B2K): - Operation Metro (mapka pro CoDkaře :D) - Seine Crossing - Caspian Border To jsou super mapy, ostatní jsou, tedy alespon na konzolích úplně na prd, a tady jsou mapy které jsou dobré na PC: - Operation Metro - Seine Crossing - Caspian Border - Operation Firestorm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Absolutně skvělé mapy??!!__ Tyhle mapy z BF3 jsou nejhorší ze všech Battlefieldů vůbec! A na hodně místech i extrémně nevyvážené.Jediné dobré mapy co tam jsou (z origo BF3, ne z B2K): - Operation Metro (mapka pro CoDkaře :D) - Seine Crossing - Caspian Border To jsou super mapy, ostatní jsou, tedy alespon na konzolích úplně na prd, a tady jsou mapy které jsou dobré na PC: - Operation Metro - Seine Crossing - Caspian Border - Operation Firestorm muj nazor na základní mapy v BF 3: nejlepší mapa: Grand Bazaar hodně dobré mapy: Operation Metro Noshahr Canals Seine Crossing Operation Firestorm průměrné mapy: Kharg Island Caspian Border Damavand Peak odpad: (hned na začátku se odpojím a zakládám znovu) Tehran Highway můj názor na mapy z B2K: dobré mapy: Wake Island Strike at Karkand průměrné mapy: Sharqi Peninsula odpad: (hned na začátku se odpojím a zakládám znovu) Gulf of Oman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Njn, každý na to má jiný názor, třeba mapa Grand Bazaar patří do smetí (pro mě), Caspian Border je nejlepší mapa kvůli tomu že je to prostě velká mapa a to k Battlefieldu patří, a ty malé mapy jako je Bazaar nebo Metro tak ty jsou pro CoDkaře (což já jsem taky, ale Battle je lepší). Co se týče map B2K, tak pro mě z nich není žádná špatná, podle mě jsou perfektní, protože skoro všechny mapy z BF2 byli perfektní. Co se týče Gulf of Oman, v BF2 to byla nejlepší mapa, i v BF3 je to nejlepší mapa, ale zdá se mi na konzoli nějak upravená a prostě jiná (a o dost menší samozřejmě). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edrush Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Lidi, nevíte co můžeme udělat pro to aby udělali servry jenom jednu mapu a na více žetonů ?!? Štve mě, že na PC mají až 750 žetonů a běží tam jenom jedna mapa... A nechci obnovovat PC (komponentama) jenom kvůli tomuhle .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Lidi, nevíte co můžeme udělat pro to aby udělali servry jenom jednu mapu a na více žetonů ?!? Štve mě, že na PC mají až 750 žetonů a běží tam jenom jedna mapa... A nechci obnovovat PC (komponentama) jenom kvůli tomuhle .. mají tam i mapu na 1000žetonů :D ale na xbox to prý také bude ale časem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 mají tam i mapu na 1000žetonů :D ale na xbox to prý také bude ale časem... V public matchi asi ne, ale četl jsem že budou i private hry pro konzole, to by bylo awesome! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Lol, tak jsem si rozehral tuhle hru a shrnutí "Bug City". :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 spíš "Bug Country" xD jinak na damavandu jsem zažil totální mindfuck :D to sem takhle letěl s borcem v helině a on normálně lítal v tom tunelu :DD doletěl asi do půlky a tam tank! tak se otočil a vylít ven :DDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Odehral jsem tri hry a zmizely my uplne vsechny obrazky v menu. Od zbrani, aut, ribbonu, vseho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 spíš "Bug Country" xD jinak na damavandu jsem zažil totální mindfuck :D to sem takhle letěl s borcem v helině a on normálně lítal v tom tunelu :DD doletěl asi do půlky a tam tank! tak se otočil a vylít ven :DDDDD tam ja taky občas zaletím obsadit B a zas letím ven :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Metro je strašná mapa, její designér by si zasloužil pořádně velkej pohlavek. Na Béčku jeden velkej chokepoint, jen 3 cesty z A na C. Jediný co se mi na tý mapě celkem líbí jsou boje na Ačku, ale jinak hrůza. Po Tehran Highway a Damavand Peak moje nejmíň oblíbená mapa... Náhodou to je nejlepší mapa :D osobně ji vyhledávám nejvíce, mapy se stíhačkama, tankama atd. se mi naopak vůbec nelíbíjou. Metro je parádní že je když se konečně člověk dostane do toho metra tak jsou tam celkem boje na blízko a není tam moc prostoru, to je chvíle na brokovnici a už to šrotím :D jsem noob a když nemám myš a klávesnici tak jsu namydlenej takže pro mě je Metro number one :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Je ve hře zbraň Famaz?! Pokud jo, za koho musim hrát, aby se odemkla?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wor3ch Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Famas je soucast back to karkand dlc, a musis si ji odemknout za assaulta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Odemkne se ti az udelas jeden z ukolu ve muj vojak ( my solider ) ukoly a hrat mosis na utocnika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Odemkne se ti az udelas jeden z ukolu ve muj vojak ( my solider ) ukoly a hrat mosis na utocnikaMyslíš v B2K?! Nebo to jde i bez dlc?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Jestli myslíš Famas, tak ten by měl být v tom DLC Back to Karkand. Třída myslím Assault - viz. http://bf3blog.com/battlefield-3-famas/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 To nwm ja mam limitovanou edici ale me se to odemklo az sem udelal ten prvni ukol ( ozivit a osetrit nebo tak urcity pocet lidi a pak se mi odemkl ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Mám taky limitku, ale teď nevím o jakým úkolu se bavíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Mám taky limitku, ale teď nevím o jakým úkolu se bavíš? O odemčení Famasu, 30 healů a 10 revivů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 O odemčení Famasu, 30 healů a 10 revivů Pro famas stačí 10 healů a 10 revivů, tedy alespon na xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Pro famas stačí 10 healů a 10 revivů, tedy alespon na xboxu. To je jedno, prostě něco takovýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 hoši dnes jsem mněl svůj nejlepší match :) zde je report: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/19469625/2/352108781/ stojí to za to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.