Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

Metro je strašná mapa, její designér by si zasloužil pořádně velkej pohlavek. Na Béčku jeden velkej chokepoint, jen 3 cesty z A na C. Jediný co se mi na tý mapě celkem líbí jsou boje na Ačku, ale jinak hrůza. Po Tehran Highway a Damavand Peak moje nejmíň oblíbená mapa...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Damavand je perfektní na PC, jinak je to shit, Teheran docela ujde na rushy a Metro je skvělá na conquestu, když jsou velké boje v tom metru a na B objective, na PC to tam musí být ještě větší masakr.

až na teheranskou dálnici sou to absolutně skvělé mapy :)

Odkaz ke komentáři

Absolutně skvělé mapy??!!__ Tyhle mapy z BF3 jsou nejhorší ze všech Battlefieldů vůbec! A na hodně místech i extrémně nevyvážené.

Jediné dobré mapy co tam jsou (z origo BF3, ne z B2K):

- Operation Metro (mapka pro CoDkaře :D)

- Seine Crossing

- Caspian Border

To jsou super mapy, ostatní jsou, tedy alespon na konzolích úplně na prd, a tady jsou mapy které jsou dobré na PC:

- Operation Metro

- Seine Crossing

- Caspian Border

- Operation Firestorm

Odkaz ke komentáři

Absolutně skvělé mapy??!!__ Tyhle mapy z BF3 jsou nejhorší ze všech Battlefieldů vůbec! A na hodně místech i extrémně nevyvážené.

Jediné dobré mapy co tam jsou (z origo BF3, ne z B2K):

- Operation Metro (mapka pro CoDkaře :D)

- Seine Crossing

- Caspian Border

To jsou super mapy, ostatní jsou, tedy alespon na konzolích úplně na prd, a tady jsou mapy které jsou dobré na PC:

- Operation Metro

- Seine Crossing

- Caspian Border

- Operation Firestorm

muj nazor na základní mapy v BF 3:

nejlepší mapa:

Grand Bazaar

hodně dobré mapy:

Operation Metro

Noshahr Canals

Seine Crossing

Operation Firestorm

průměrné mapy:

Kharg Island

Caspian Border

Damavand Peak

odpad: (hned na začátku se odpojím a zakládám znovu)

Tehran Highway

můj názor na mapy z B2K:

dobré mapy:

Wake Island

Strike at Karkand

průměrné mapy:

Sharqi Peninsula

odpad: (hned na začátku se odpojím a zakládám znovu)

Gulf of Oman

Odkaz ke komentáři

Njn, každý na to má jiný názor, třeba mapa Grand Bazaar patří do smetí (pro mě), Caspian Border je nejlepší mapa kvůli tomu že je to prostě velká mapa a to k Battlefieldu patří, a ty malé mapy jako je Bazaar nebo Metro tak ty jsou pro CoDkaře (což já jsem taky, ale Battle je lepší).

Co se týče map B2K, tak pro mě z nich není žádná špatná, podle mě jsou perfektní, protože skoro všechny mapy z BF2 byli perfektní. Co se týče Gulf of Oman, v BF2 to byla nejlepší mapa, i v BF3 je to nejlepší mapa, ale zdá se mi na konzoli nějak upravená a prostě jiná (a o dost menší samozřejmě).

Odkaz ke komentáři

Lidi, nevíte co můžeme udělat pro to aby udělali servry jenom jednu mapu a na více žetonů ?!? Štve mě, že na PC mají až 750 žetonů a běží tam jenom jedna mapa... A nechci obnovovat PC (komponentama) jenom kvůli tomuhle ..

mají tam i mapu na 1000žetonů :D ale na xbox to prý také bude ale časem...

Odkaz ke komentáři

spíš "Bug Country" xD jinak na damavandu jsem zažil totální mindfuck :D to sem takhle letěl s borcem v helině a on normálně lítal v tom tunelu :DD doletěl asi do půlky a tam tank! tak se otočil a vylít ven :DDDDD

tam ja taky občas zaletím obsadit B a zas letím ven :)

Odkaz ke komentáři

Metro je strašná mapa, její designér by si zasloužil pořádně velkej pohlavek. Na Béčku jeden velkej chokepoint, jen 3 cesty z A na C. Jediný co se mi na tý mapě celkem líbí jsou boje na Ačku, ale jinak hrůza. Po Tehran Highway a Damavand Peak moje nejmíň oblíbená mapa...

Náhodou to je nejlepší mapa :D osobně ji vyhledávám nejvíce, mapy se stíhačkama, tankama atd. se mi naopak vůbec nelíbíjou. Metro je parádní že je když se konečně člověk dostane do toho metra tak jsou tam celkem boje na blízko a není tam moc prostoru, to je chvíle na brokovnici a už to šrotím :D jsem noob a když nemám myš a klávesnici tak jsu namydlenej takže pro mě je Metro number one :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu