Umberto Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 rad bych se kouknul ale na strance je error Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 rad bych se kouknul ale na strance je error neni me to v pohode nabehne http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/19469625/2/352108781/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 me ne tak to zkusim az doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Ahoj, od zítra budu mít gold a chtěl bych taky začít hrát bf3...jak pak mám postupovat poté co zadám gold? mam zadat někde online pas a to stačí?? Nevo se budu muset ještě registrovat na tom battlelogu a originu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Ne, Origin je pro pc. Na battlelog se přihlásíš přes tvůj live acc. A přesně jak jsi řek, zadáš online pass a hraješ, pokud máš limitku tak si stáhneš ještě ty věci, popřípadě aktualizaci pokud ještě nemáš a hraješ :) pokud ne, tak mě opravte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 hoši dnes jsem mněl svůj nejlepší match :) zde je report: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/19469625/2/352108781/stojí to za to ;) Fííha, jak se ti to povedlo?! :D Hodně dobré, to jsem ještě u nikoho neviděla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Moment, ty jsi holka? :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Moment, ty jsi holka? :shock:Ano, přiznávám se bez mučení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Amazing!! Incredible!! tak to se mi líbí holka co má Xbox :wohow: Moc moc palec nahoru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Aha, díky, ale když sem se ted zkoušel zaregistrovat normálně přes pc na battlelog tak mě to pořád směruje na origin :?, to je správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Fííha, jak se ti to povedlo?! :D Hodně dobré, to jsem ještě u nikoho neviděla :) před pár dny sem tu psal že jsem velmi dobrý pilot a tenhle report je toho důkazem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 před pár dny sem tu psal že jsem velmi dobrý pilot a tenhle report je toho důkazem :)fakt pěkný score, klobouk dolů...jen to tady trochu smrdí sebechválou:wohow: ale co už máš se čím chlubit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Ale ne, kdyz mas xko tak se na battlelog neregistrujes ale prihlasujes - staci se prihlasit s live uctem a je to ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Aha, díky moc. A abych mohl hrát s někým z vás, tak si vás budu muset přidat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Aha, díky moc. A abych mohl hrát s někým z vás, tak si vás budu muset přidat? jo to budeš muset:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Mohl jsi použít tlačítko Thanks :D ale vem to čert, přesně jak řek Umberto abychom si mohli spolu zahrát tak si nás musíš přidat v livku. Nebo spolíhat na náhodu, že se připojím na stejnej server :D když tak se s náma poděl o live nick a my si tě přidáme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Jo dobře máš tam už i thanks :D můj nick na live je: kenik14 :) jo a ještě jedna otázka, na konzolích je maximální počet hráčů 24 že? Myslíte si že EA vydá nějaký update nebo patch který to rozšíření zvedne alespoň na 32 hráčů? Přece jen 24 se mi zdá na některé velké mapy docela málo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Jo dobře máš tam už i thanks :D můj nick na live je: kenik14 :) jo a ještě jedna otázka, na konzolích je maximální počet hráčů 24 že? Myslíte si že EA vydá nějaký update nebo patch který to rozšíření zvedne alespoň na 32 hráčů? Přece jen 24 se mi zdá na některé velké mapy docela málo :/ ne žádný takový update se nechystá a ani nebude ... konzole by to neutáhli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Aha tak to je škoda :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 ne žádný takový update se nechystá a ani nebude ... konzole by to neutáhli 32 hráčů by ještě utáhli, teda alespon PS3 určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 32 hráčů by ještě utáhli, teda alespon PS3 určitě. :D:D tak to leda ze by na PS3 hru delali Naughty Dog :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 32 hráčů by ještě utáhli, teda alespon PS3 určitě. dit hardwerove mezi ps3 a x360 je minimální rozdíl... takze pochybuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 No hele né že by to neutáhli, utáhli, ale asi by to nebylo plynulý :D možná kdyby se v nich fakt hnulo svědomí a hráči by souhlasili a nechali se ochudit o nějaký další efekty tak pak možná jo :) btw díky za thanks :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 no to by bylo bezvadny kdyby dali pryc efekty, litajici serepeticky po cestach, otravne odlesky (hlavne nerealne) svetel do obrazu atp... hned by to litalo lip :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 No nebo řekněte jak se vám hraje na těch velkých mapách jako je třeba Operation Firestorm v maximu 24 hráčů? není to nuda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.