cogen Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Mě to náhodou baví je to víc taktický :D nepotřebuju nějakou masivní přestřelku abych dostával hs na spawnu. Kdybych chtěl plno hráčů tak na pc Modern Warfare (jednička) má nejeden HC TDM server a na těch malejch mapách je hráčů až moc pomalu nezabiješ 5 aniž bys chcípl a konec konců radši hraju Operaci Metro - v tom metru si pak chodím do středu jak jsou ty úzký uličky a s DAO-12kou a to je pak řežba :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Aha :D tak to je super, těším se až budu hrát, už zítra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 No nebo řekněte jak se vám hraje na těch velkých mapách jako je třeba Operation Firestorm v maximu 24 hráčů? není to nuda? když se umíš zabavit tak ne :) a operace firestorm neni zas tak velká jak se zdá bežně se tam stretnes s nepritelem ale treba kaspická hranice tak tam uz musis chvilku hledat ale ja to tam resim tak ze bud litam z helinou a nebo vezmu C4 nahazim je na buginu a jedu hledat nepratelsky tank proti kterýmu to poslu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Jo dobře máš tam už i thanks :D můj nick na live je: kenik14 :) jo a ještě jedna otázka, na konzolích je maximální počet hráčů 24 že? Myslíte si že EA vydá nějaký update nebo patch který to rozšíření zvedne alespoň na 32 hráčů? Přece jen 24 se mi zdá na některé velké mapy docela málo :/Málo?! To záleží na úhlu pohledu, ale pokud začínáš, tak je to až moc :D A jestli někdy budeš ničit m-com, tak budeš rád, že jich vyběhne třeba jen 5 místo 10 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 když se umíš zabavit tak ne :) a operace firestorm neni zas tak velká jak se zdá bežně se tam stretnes s nepritelem ale treba kaspická hranice tak tam uz musis chvilku hledat ale ja to tam resim tak ze bud litam z helinou a nebo vezmu C4 nahazim je na buginu a jedu hledat nepratelsky tank proti kterýmu to poslu :)To mě baví dělat s tankem.Naházim na něj c4, jedu k nepřátelům, vystoupím, schovám se a počkám až do něj někdo vleze..a pak bum :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Nebouchne nahodou kdyz je nejake vozidlo mimo svoje uzemi kde se objevuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 když se umíš zabavit tak ne :) a operace firestorm neni zas tak velká jak se zdá bežně se tam stretnes s nepritelem ale treba kaspická hranice tak tam uz musis chvilku hledat ale ja to tam resim tak ze bud litam z helinou a nebo vezmu C4 nahazim je na buginu a jedu hledat nepratelsky tank proti kterýmu to poslu :) Kaspická hranice je mapa totálně na ..... sice jsem tam dal kill SKS na skoro 400m to byl pro mě úspěch :D ale jinak hledání a prohrávání, stejně jako na té dálnici nevím jak se jmenuje. Obdobně mě přestala přitahovat rychle mapa Velký bazar. A lituju že jsem jako první mapu měl nějakej ostrov a pokud se nepletu tak to byl nějakej ostrov (ale nebyl v b2). Mapa v paříži mě celkem baví, když jsem hrál poprvé tak jsem byl útočník a ne a ne se dostat dopředu protože už na první m-comu stál obrněnec a furt nás kul, když jsem to obíhal bokem tak mě kul nějakej fanatickej zakempenec ale když jsem se připojil podruhé jako obránce tak to bylo dobrý, to se to zabíjelo, odemknul jsem SCAR a byl jsem happy :D nebo s DAO-12 jsem pročistil ty schody v tom domě u první m-comky. Jsem si připadal jak profík :D Tam jich bylo požehnaně :) Pak jsem hrál nějakou divnou mapu nevím co to bylo zač. Moc mě to nebavilo protože jsem dostával. Dobrá je naopak mapa zpět do karkandu to je ráj v bfku :) Jsem sice nezkusil ani všechny mapy, ale furt hraju rush na operaci metro :D Nejhorší je pro mě team deadmatch, to jsem prostě furt byl mrtvej a mapa co mapa tak jsem byl víc a víc nas.ranej, naštěstí jsem nehrál team deadmatch na metru a tak mi ta mapa neodrostla ani trochu a když to tam metuv těch středních uličkách tak to je potom paráda :D Ještě si vzpomínám jak jsem na firestormu měl SKS a kul jsem je jak bránili první m-comy a pak tak přijel nějakej vůl s autem od nich a jezdil nám před spawnem autem a zabíjel nás takovej z.mrd snad ani není možný :D Ale jak říkám tak Kaspická hranice je koncentrovaný zlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Nebouchne nahodou kdyz je nejake vozidlo mimo svoje uzemi kde se objevuje ? Nevím jestli je to pravidlem ale myslím že ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edrush Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 Málo?! To záleží na úhlu pohledu, ale pokud začínáš, tak je to až moc :D A jestli někdy budeš ničit m-com, tak budeš rád, že jich vyběhne třeba jen 5 místo 10 :D Zase CQ by chtělo aspoň 32 nebo těch 64 .. A hlavně víc žetonů tech 1000 by nebylo marnejch ... =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Heleďte mám problém, dnes mi konečně přišel gold karta s kodem, kod zadam do konzole (Reedem Code) a vyskočí na mě tato chyba Cant retrieve information from xbox live. Please try again Status code: 80153021. Nevíte co to je? jo a řikám ta karta mi přišla asi v polštině nebo co to je za jazyk a live mam nastavené na CZ, Má to na to vliv třeba že to je jiná země? díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Heleďte mám problém, dnes mi konečně přišel gold karta s kodem, kod zadam do konzole (Reedem Code) a vyskočí na mě tato chyba Cant retrieve information from xbox live. Please try again Status code: 80153021. Nevíte co to je? jo a řikám ta karta mi přišla asi v polštině nebo co to je za jazyk a live mam nastavené na CZ, Má to na to vliv třeba že to je jiná země? díky za odpovědi proč to píšeš do tohohle vlákna , už jsem ti psal do sekce xboxlive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Heleďte mám problém, dnes mi konečně přišel gold karta s kodem, kod zadam do konzole (Reedem Code) a vyskočí na mě tato chyba Cant retrieve information from xbox live. Please try again Status code: 80153021. Nevíte co to je? jo a řikám ta karta mi přišla asi v polštině nebo co to je za jazyk a live mam nastavené na CZ, Má to na to vliv třeba že to je jiná země? díky za odpovědi ne ne nemá. gold neni vázaný na lokaci jinak to skus prez xbox.com a nebo pozdeji zas na xboxu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Nechápu sice proč to píšeš do topicu BF3, ale budiž. Můžeš se přihlásit do Xbox live? Já když se chtěl přihlásit tak mi to hodilo stejnou chybu, ale gold již jsem měl několik dní aktivovanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Nebouchne nahodou kdyz je nejake vozidlo mimo svoje uzemi kde se objevuje ? ne, normálně nebouchne. bouchne v případě, že už bylo poškozeno pod 50% "života", to mu pomalu ubývá, až exploduje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Díky všem za odpovědi, už mi to jde, stačilo jen chvíli počkat a na xbox.xom se mi pak ukázal zlatý člen, takže sem už hned hrál bf3 a paráda :D mam druhej lvl a zatim mi to moc nejde no, nejsem zvyklej, ale snad se do toho dostanu :) tak si mě kdyžtak můžete přidat. Live: kenik14 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Díky všem za odpovědi, už mi to jde, stačilo jen chvíli počkat a na xbox.xom se mi pak ukázal zlatý člen, takže sem už hned hrál bf3 a paráda :D mam druhej lvl a zatim mi to moc nejde no, nejsem zvyklej, ale snad se do toho dostanu :) tak si mě kdyžtak můžete přidat. Live: kenik14 :)ok přídám si tě ...muj GT: Umberto CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 ne, normálně nebouchne. bouchne v případě, že už bylo poškozeno pod 50% "života", to mu pomalu ubývá, až exploduje. Tak se mi to asi jen zda protoze vetsinou beru jeap a jedu a pak vysednu ale porad ma 100% a stejnak za chvilu bouchne kdyz se k nemu vracim po ovladnuti vlajky tak uz tam neni jen ohorely vrah ( nebo hori ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 protoze se nejakou chvily nepouziva treba a je moc daleko v nepratelskym uzemi, tak se automaticky znici za 7 vterin :) aby se mohl respawnovat na zakladne, ne? (ochrana proti tomu aby vozidla nebyla roztahana po cele mape a na zakladnach nic??) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 počkejte moment, jestli máte na mysli, že vyjedeš z mapy a začne se odpočítávat čas, tak to je jasný, ale to umře každej, kdo se do "vyšrafovanýho území mimo mapu" dostane, jen letecká technika má větší mapu. ale já jsem rozuměl, že zastavíš 100m od vlajky, zabereš a když jdeš zpátky okolo, z vehiklu je vrak. to se mi nezdá, protože kolikrát narazím na lehce poškozená vozidla poházená na caspianu mezi vlajkama a nijak se jim bouchat nechce, ale musí mít min 51% zdraví, když maj míň, po určitém čase se opravdu zničí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 ne myslim to tak ze je treba mapa kazdy ma zakladnu ja nasednu do 1 jeapu a jedu k vlajce co je uprostred mapy vysednu obladnu a idu dal protoze jeap uz hori a nebo je z neho vrak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 no prosim tě, to jsem si zatim nějak nevšiml, ale schválně si to taky zkusim. mě se kolikrát stalo, že jsem čapnul nepřátelský auto, co se válelo po někom, abych nemusel pěšky a bylo třeba i trochu poškozený, ale možná, že tam nestálo tak dlouho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 já u vlajek ani nevysedám, a když jo tak tam vozidlo pokaždé najdu, jestli mi ho teda nějaká dobrá duše neodcizí... ještě jsem nezažil že by bouchlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkJober Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Jak je to s hraním po netu? Online pass se váže k účtu? Tzn. když mám xko z druhé ruky a jako blb jsem zadal gold live kód do účtu co tam měl člověk předemnou (tzn. neznám přihlašovací údaje), dá se to nějak? Zatím jsem četl, že se musím nějak s těmi údaji na Live (které nevím) přihlásit pod EA a vytvořit tak účet pro onlien hraní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 napis mu at ti da udaje prihlasovaci apod.. U BF3 zapnes a pro hraji online potrebujes mit online na xbox live a zadany platny online pass ktery mas soucasti hry . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Prosim vás chtěl bych se zeptat, jestli si jde nějak udělat jako rozjet druhýho vojáka, protože na tom battlelogu vidím, že hodně lidí má v profilu třeba 2-3 vojáky. Tak se chci zeptat jestli to nějak jde. Protože ja si chci hrát za svýho a blbej bratr mi za něj hraje taky a kazí mi docela skore :D tak aby si kdyžtak založil svýho. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.