Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

Prosim vás chtěl bych se zeptat, jestli si jde nějak udělat jako rozjet druhýho vojáka, protože na tom battlelogu vidím, že hodně lidí má v profilu třeba 2-3 vojáky. Tak se chci zeptat jestli to nějak jde. Protože ja si chci hrát za svýho a blbej bratr mi za něj hraje taky a kazí mi docela skore :D tak aby si kdyžtak založil svýho. Díky

Musíš si na xboxu založit nový profil a bratr bude hrát na něm. Jinak to nejde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Mozna blba otazka ale optam se nejakeho zkuseneho pilota :D

Co je lepsi svetlice nebo radarova rusicka .

A rovnou jak mam poskladat (nastavit ) jake veci mam met jako co pilot a pilot este chvila a mam posledni TV missle . jake je nejlepsi kombinace ?

Edit : není na xku nejaky chat v BF 3 kdyz hraju mapu ?

Odkaz ke komentáři

Gamesradar vydal mimo zebricku nejlepsich her za rok 2011 i trosku jinak pojate zebricky tech "nejhorsich"....

http://www.gamesradar.com/gamesradar-anti-awards-2011/

BF3 se umistil hned dvakrat ;)

Lol jako nechci aby jsis třeba ty kvůli tomuhle o mě něco myslel ale tohle je bud napsané totálními blbci nebo podplacené, BF3 kampan je skvělá, pro mě tento rok dokonce lepší jako Call of Duty a prej že runner-up za nejhorší kampan GoW3 for being to good? Na to se dá odpovědět jediním způsobem - http://troll.me/images/ancient-aliens-guy/its-not-aliens-but-its-aliens.jpg

Odkaz ke komentáři

Lol jako nechci aby jsis třeba ty kvůli tomuhle o mě něco myslel ale tohle je bud napsané totálními blbci nebo podplacené, BF3 kampan je skvělá, pro mě tento rok dokonce lepší jako Call of Duty a prej že runner-up za nejhorší kampan GoW3 for being to good? Na to se dá odpovědět jediním způsobem - http://troll.me/images/ancient-aliens-guy/its-not-aliens-but-its-aliens.jpg

Jj, gamesradar, to vlastne vubec neni seriozni stranka......

To ze to tobe nevyhovuje je jedna vec, ale to ze to nekdo napise neznamena ze je hned blbec nebo podplacenej, navic si to poradne precti.....

BF3 kampan je tam jako nejhorsi cast jinak skvele hry, s tim souhlasim, me ta jejich uzasna vychvalovana kampan moc nevzala, CoD to u me letos rozhodne neporazilo, ikdyz se to hodne snazilo byt jako cod, ale jak rikam to je vec vkusu, ja s tim souhlasim......

A navic GoW3 obsadil druhe misto, ale koukni v cem a poradne si top recti, je to u AI partacich a GoW3 je vycitano to, ze hrajes-li coop ve 4 s boty, tak za tebe udelaj skoro vsechnu praci a jsou proste moc dobry, coz chapu......

Odkaz ke komentáři

Gamesradar vydal mimo zebricku nejlepsich her za rok 2011 i trosku jinak pojate zebricky tech "nejhorsich"....

http://www.gamesradar.com/gamesradar-anti-awards-2011/

BF3 se umistil hned dvakrat ;)

Heh, docela jsem se nasmál. A musím říct, že většinou přesně vystihli problémy, které ony hry měly. Snad to bude poučení pro výrobce do budoucna.

Odkaz ke komentáři

Ja s vrtulnikama umim docela dobre de to videt nejlepsi vozitko mam ah-1z viper s 97 kilama a 5hod + nalitano a s havocem mam 5 hod nalitano a 70 killu ( ale obcas me sere ze zapnu rusicku kdyz na me leti strely zadnu uhybat a stejnak me ty strely sejmou nebo vystrelim a on nevypusti svetlice a stejnak ho to nezasahne ..)

a s stihackama (tam mam u vsech druhu jen 1kill dohromady :D/vlastne 6 zapomel sem na F-35ku/ ) to zas moc neumim tam mam prvni 2 unlockle (sem to udelal nejak po haluzi kamikaze :D )

u toho hasicaku to je dobra vec kdyz hraju rush a proti me neni zadny vrtulnik nebo tak to zapnu a letim se schovat nekde za skalu pockam a letim dal.

Už se tesim na TV missle este tak 6 000 zkus a mam ji.

S jet nedokazu proste nekoho sejmou me to to nejak blbe obvlada .

U toho vrtulniku me docela sere ze docela casto si sedaji jako pilot nejakci typci co vzletnou a jakmile zadne pipan ze ho zameruji tak hned hore nohama a kamikaze na zem , nepochopim to . a kdyz je nekdo co-pilot tak to zas moc neumi treba by mi pomohlo kdyby pouzivaly svetlice (stava se mi casto ze idu proti protivniku s vrtulnikem a oni ti pilot a co-pilot jsou sehrani navzajem si pomahaj a s kym ja letim tak ani houby te radsi hned vyskoci ...

PS. uz su 27 lvl a da se rict ze su na xku este novacem poprve sem k nemu sedl prosince a hraju na nem jen BF3 multiplayer a 2,5 dne sem tam proparil vim je to malo ale nejakou dobu trvalo nez sem si na gamepad zvyk :D

Odkaz ke komentáři

Ja s vrtulnikama umim docela dobre de to videt nejlepsi vozitko mam ah-1z viper s 97 kilama a 5hod + nalitano a s havocem mam 5 hod nalitano a 70 killu ( ale obcas me sere ze zapnu rusicku kdyz na me leti strely zadnu uhybat a stejnak me ty strely sejmou nebo vystrelim a on nevypusti svetlice a stejnak ho to nezasahne ..)

a s stihackama (tam mam u vsech druhu jen 1kill dohromady :D/vlastne 6 zapomel sem na F-35ku/ ) to zas moc neumim tam mam prvni 2 unlockle (sem to udelal nejak po haluzi kamikaze :D )

u toho hasicaku to je dobra vec kdyz hraju rush a proti me neni zadny vrtulnik nebo tak to zapnu a letim se schovat nekde za skalu pockam a letim dal.

Už se tesim na TV missle este tak 6 000 zkus a mam ji.

S jet nedokazu proste nekoho sejmou me to to nejak blbe obvlada .

U toho vrtulniku me docela sere ze docela casto si sedaji jako pilot nejakci typci co vzletnou a jakmile zadne pipan ze ho zameruji tak hned hore nohama a kamikaze na zem , nepochopim to . a kdyz je nekdo co-pilot tak to zas moc neumi treba by mi pomohlo kdyby pouzivaly svetlice (stava se mi casto ze idu proti protivniku s vrtulnikem a oni ti pilot a co-pilot jsou sehrani navzajem si pomahaj a s kym ja letim tak ani houby te radsi hned vyskoci ...

PS. uz su 27 lvl a da se rict ze su na xku este novacem poprve sem k nemu sedl prosince a hraju na nem jen BF3 multiplayer a 2,5 dne sem tam proparil vim je to malo ale nejakou dobu trvalo nez sem si na gamepad zvyk :D

to ja jsem na tom s helinama o něco lím s

Z-11W nalitano 8 hodin a 590 killů

AH-6J LITTLE BIRD nalitano 10 hodin a 542 killů

AH-1Z VIPER nalitano 5 hodin a 213 killů

s těma utočnejma helinama me to moc nebaví ale s průzkomnejma :) to je moje

Odkaz ke komentáři

to ja jsem na tom s helinama o něco lím s

Z-11W nalitano 8 hodin a 590 killů

AH-6J LITTLE BIRD nalitano 10 hodin a 542 killů

AH-1Z VIPER nalitano 5 hodin a 213 killů

s těma utočnejma helinama me to moc nebaví ale s průzkomnejma :) to je moje

V BC2 byli nejlepší ty útočný hlavně když jsi byl spolu-pilot, to šlo jako po másle a hlavně jsi se mohl otáčet ja chceš, tady to jen tak nejde a je to dost omezené.

Odkaz ke komentáři

Zase se du ptat :)

Proc nejde na xku zalozit si mapu a hrat na ni sam nebo se pripojit a hrat sam a zkouset si triky s helinama apod .. ? do je docela skoda ..

Nebo to de ?

Nejde, taky nechápu proč neni nějaký tutoriál jako v 1943, když už si stíhačku/helinu nemůžeš vyzkoušet v singlu.

Odkaz ke komentáři

Zrovna tohle by slo urcite "opravit" nejakym jednoduchym patchem a hre by to dost prospelo, protoze jit "naostro" do heliny/stihacky to je strasny, teda minimalne pro me, protoze se tampri multaku dostanu malokdy a vetsinou jdu hned k zemi, v BC2 uz jsem na to pka uplne rezignoval :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu