deepthroat1468623923 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Prosim vás chtěl bych se zeptat, jestli si jde nějak udělat jako rozjet druhýho vojáka, protože na tom battlelogu vidím, že hodně lidí má v profilu třeba 2-3 vojáky. Tak se chci zeptat jestli to nějak jde. Protože ja si chci hrát za svýho a blbej bratr mi za něj hraje taky a kazí mi docela skore :D tak aby si kdyžtak založil svýho. Díky Musíš si na xboxu založit nový profil a bratr bude hrát na něm. Jinak to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 No jo, on ma svuj profil, ale na něm není aktivovanej gold, ten je jen na mim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Třeba ja ten svuj profil v bf mam ve hre ulozenej v paměti konzole, a nejde třeba když hru zapínám, abych nezvolil paměťoví zařízení Memory unit ale dal bych hdd a nezaložil by se tím nový profil a tedy i nový voják? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 zalozit novy xbox live ucet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 No to jo, to vim ale nebudu tam mit gold, a nechci platit zbytečně dva gold účty...chtěl sem právě zeptat jestli to nejde jenom na jednom profilu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Mozna blba otazka ale optam se nejakeho zkuseneho pilota :D Co je lepsi svetlice nebo radarova rusicka . A rovnou jak mam poskladat (nastavit ) jake veci mam met jako co pilot a pilot este chvila a mam posledni TV missle . jake je nejlepsi kombinace ? Edit : není na xku nejaky chat v BF 3 kdyz hraju mapu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Já nevim ale používám světlice a jsem spokojen, tedy alespon u jetek, z helikoptérama neumim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Když jsme u toho lítání, to já vůbec nelítám protože to nedopadá dobře :D Ještě mám v sobě tu pc zručnost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Já teda používám hasičák :D dostaneš se pod 50 hp a nemusíš přistávat a následně se opravovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 tak mam pucenej battlefield a single nevim posledni dobou se mi zda že to je všechno moc call of duty... nejsem zastance ani jedny hry ... ale multak je dost dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Já používám - STEALTH - HEAT SEEKERS a možná raketové podvěsy - SVĚTLICE Jinak, nevíte jaký je rozdíl v Heat Seekers a Guided Missiles? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Já používám- STEALTH - HEAT SEEKERS a možná raketové podvěsy - SVĚTLICE Jinak, nevíte jaký je rozdíl v Heat Seekers a Guided Missiles? Guided Missiles jsou naváděný střely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Guided Missiles jsou naváděný střely. Přeložit to umim, blbej nejsem, ale ptal jsem se jakej je v nich rozdíl, ale ted už to podle YT vim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Gamesradar vydal mimo zebricku nejlepsich her za rok 2011 i trosku jinak pojate zebricky tech "nejhorsich".... http://www.gamesradar.com/gamesradar-anti-awards-2011/ BF3 se umistil hned dvakrat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Gamesradar vydal mimo zebricku nejlepsich her za rok 2011 i trosku jinak pojate zebricky tech "nejhorsich"....http://www.gamesradar.com/gamesradar-anti-awards-2011/ BF3 se umistil hned dvakrat ;) Lol jako nechci aby jsis třeba ty kvůli tomuhle o mě něco myslel ale tohle je bud napsané totálními blbci nebo podplacené, BF3 kampan je skvělá, pro mě tento rok dokonce lepší jako Call of Duty a prej že runner-up za nejhorší kampan GoW3 for being to good? Na to se dá odpovědět jediním způsobem - http://troll.me/images/ancient-aliens-guy/its-not-aliens-but-its-aliens.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Nikdo teda neví, jestli jde vytvořit ten druhý voják? Asi ne co..:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Lol jako nechci aby jsis třeba ty kvůli tomuhle o mě něco myslel ale tohle je bud napsané totálními blbci nebo podplacené, BF3 kampan je skvělá, pro mě tento rok dokonce lepší jako Call of Duty a prej že runner-up za nejhorší kampan GoW3 for being to good? Na to se dá odpovědět jediním způsobem - http://troll.me/images/ancient-aliens-guy/its-not-aliens-but-its-aliens.jpg Jj, gamesradar, to vlastne vubec neni seriozni stranka...... To ze to tobe nevyhovuje je jedna vec, ale to ze to nekdo napise neznamena ze je hned blbec nebo podplacenej, navic si to poradne precti..... BF3 kampan je tam jako nejhorsi cast jinak skvele hry, s tim souhlasim, me ta jejich uzasna vychvalovana kampan moc nevzala, CoD to u me letos rozhodne neporazilo, ikdyz se to hodne snazilo byt jako cod, ale jak rikam to je vec vkusu, ja s tim souhlasim...... A navic GoW3 obsadil druhe misto, ale koukni v cem a poradne si top recti, je to u AI partacich a GoW3 je vycitano to, ze hrajes-li coop ve 4 s boty, tak za tebe udelaj skoro vsechnu praci a jsou proste moc dobry, coz chapu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Gamesradar vydal mimo zebricku nejlepsich her za rok 2011 i trosku jinak pojate zebricky tech "nejhorsich"....http://www.gamesradar.com/gamesradar-anti-awards-2011/ BF3 se umistil hned dvakrat ;) Heh, docela jsem se nasmál. A musím říct, že většinou přesně vystihli problémy, které ony hry měly. Snad to bude poučení pro výrobce do budoucna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Ja s vrtulnikama umim docela dobre de to videt nejlepsi vozitko mam ah-1z viper s 97 kilama a 5hod + nalitano a s havocem mam 5 hod nalitano a 70 killu ( ale obcas me sere ze zapnu rusicku kdyz na me leti strely zadnu uhybat a stejnak me ty strely sejmou nebo vystrelim a on nevypusti svetlice a stejnak ho to nezasahne ..) a s stihackama (tam mam u vsech druhu jen 1kill dohromady :D/vlastne 6 zapomel sem na F-35ku/ ) to zas moc neumim tam mam prvni 2 unlockle (sem to udelal nejak po haluzi kamikaze :D ) u toho hasicaku to je dobra vec kdyz hraju rush a proti me neni zadny vrtulnik nebo tak to zapnu a letim se schovat nekde za skalu pockam a letim dal. Už se tesim na TV missle este tak 6 000 zkus a mam ji. S jet nedokazu proste nekoho sejmou me to to nejak blbe obvlada . U toho vrtulniku me docela sere ze docela casto si sedaji jako pilot nejakci typci co vzletnou a jakmile zadne pipan ze ho zameruji tak hned hore nohama a kamikaze na zem , nepochopim to . a kdyz je nekdo co-pilot tak to zas moc neumi treba by mi pomohlo kdyby pouzivaly svetlice (stava se mi casto ze idu proti protivniku s vrtulnikem a oni ti pilot a co-pilot jsou sehrani navzajem si pomahaj a s kym ja letim tak ani houby te radsi hned vyskoci ... PS. uz su 27 lvl a da se rict ze su na xku este novacem poprve sem k nemu sedl prosince a hraju na nem jen BF3 multiplayer a 2,5 dne sem tam proparil vim je to malo ale nejakou dobu trvalo nez sem si na gamepad zvyk :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Ja s vrtulnikama umim docela dobre de to videt nejlepsi vozitko mam ah-1z viper s 97 kilama a 5hod + nalitano a s havocem mam 5 hod nalitano a 70 killu ( ale obcas me sere ze zapnu rusicku kdyz na me leti strely zadnu uhybat a stejnak me ty strely sejmou nebo vystrelim a on nevypusti svetlice a stejnak ho to nezasahne ..)a s stihackama (tam mam u vsech druhu jen 1kill dohromady :D/vlastne 6 zapomel sem na F-35ku/ ) to zas moc neumim tam mam prvni 2 unlockle (sem to udelal nejak po haluzi kamikaze :D ) u toho hasicaku to je dobra vec kdyz hraju rush a proti me neni zadny vrtulnik nebo tak to zapnu a letim se schovat nekde za skalu pockam a letim dal. Už se tesim na TV missle este tak 6 000 zkus a mam ji. S jet nedokazu proste nekoho sejmou me to to nejak blbe obvlada . U toho vrtulniku me docela sere ze docela casto si sedaji jako pilot nejakci typci co vzletnou a jakmile zadne pipan ze ho zameruji tak hned hore nohama a kamikaze na zem , nepochopim to . a kdyz je nekdo co-pilot tak to zas moc neumi treba by mi pomohlo kdyby pouzivaly svetlice (stava se mi casto ze idu proti protivniku s vrtulnikem a oni ti pilot a co-pilot jsou sehrani navzajem si pomahaj a s kym ja letim tak ani houby te radsi hned vyskoci ... PS. uz su 27 lvl a da se rict ze su na xku este novacem poprve sem k nemu sedl prosince a hraju na nem jen BF3 multiplayer a 2,5 dne sem tam proparil vim je to malo ale nejakou dobu trvalo nez sem si na gamepad zvyk :D to ja jsem na tom s helinama o něco lím s Z-11W nalitano 8 hodin a 590 killů AH-6J LITTLE BIRD nalitano 10 hodin a 542 killů AH-1Z VIPER nalitano 5 hodin a 213 killů s těma utočnejma helinama me to moc nebaví ale s průzkomnejma :) to je moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Jen o neco ? spis o hoooodne :D Ja s pruzkmnikama neumim ty male tecky na mapach nedokazu killnout jsou moc rychly a kdyz moc naklonim tak to potom nstihnu zvednou a su na zemi . Nechces nejakou radu dat jak nejlepe litat apod.. kdyz si mas zkusenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 to ja jsem na tom s helinama o něco lím sZ-11W nalitano 8 hodin a 590 killů AH-6J LITTLE BIRD nalitano 10 hodin a 542 killů AH-1Z VIPER nalitano 5 hodin a 213 killů s těma utočnejma helinama me to moc nebaví ale s průzkomnejma :) to je moje V BC2 byli nejlepší ty útočný hlavně když jsi byl spolu-pilot, to šlo jako po másle a hlavně jsi se mohl otáčet ja chceš, tady to jen tak nejde a je to dost omezené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Zase se du ptat :) Proc nejde na xku zalozit si mapu a hrat na ni sam nebo se pripojit a hrat sam a zkouset si triky s helinama apod .. ? do je docela skoda .. Nebo to de ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Zase se du ptat :)Proc nejde na xku zalozit si mapu a hrat na ni sam nebo se pripojit a hrat sam a zkouset si triky s helinama apod .. ? do je docela skoda .. Nebo to de ? Nejde, taky nechápu proč neni nějaký tutoriál jako v 1943, když už si stíhačku/helinu nemůžeš vyzkoušet v singlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Zrovna tohle by slo urcite "opravit" nejakym jednoduchym patchem a hre by to dost prospelo, protoze jit "naostro" do heliny/stihacky to je strasny, teda minimalne pro me, protoze se tampri multaku dostanu malokdy a vetsinou jdu hned k zemi, v BC2 uz jsem na to pka uplne rezignoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.