Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

S helinou se muzes ucit v coop.V bf3 mi pride ovladani o dost lepsi nez v bc2 i kdyz ze zacatku jsem jen v bf 3 padal jak jsem byl zvyklej na ovladani z bc2.V zakladu se staci naucit jen s analogama a pak to jde samo.Levej analog pouzivejte jen k *zataceni* (doprava/doleva) a pravej analog jen pro pridani/ubrani (proste pravej analog naklanejte jen dopredu/dozadu) k tomu staci jen regulovat vejsku a je to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JBcz

Ja pokud chci zatocit tak pouzivam aj pravy analog protoze pokud bych pouzival jen levy tak je to hrozne pomale a s kombinaci leveho a praveho analogu se lip klickuje mezi stromama( proste vecma do ceho mozes narazit ) ale pokud to hodne naklonis tak je docela problem to vratit zpatky .. ale to se mi uz nestava mozna obcas pokud su zbrkly a snazim se vyhnout nejake prekazce

Odkaz ke komentáři

Bez náklapění se vrtulník pořádně ovládat nedá. Já osobně jsem si ovládání přenastavil na legacy, přijde mi to tak logičtější a přirozenější když je naklápění doleva/doprava na jedné páčce a standardní doleva doprava nahoru dolu na druhé. Taky mam nejdradši scout helikoptéry, jsou parádně obratný, dá se s nima lítat pod mostama, v budově, v tunelu a podobný psí kusy :)

Odkaz ke komentáři

Ovládání vrtulí je takhle udělaný schválně, aby bylo těžší než v BC2, protože tam se často stávalo, že k.okot lítal kolem dokola základny, ničil co mu přišlo pod ruku (nejdřív samozřejmě AA baterii), my jsme se plácali na základně a snažili jsme se ho sestřelit protitankovejma(!) AT4, což bylo jako loterie. já jsem příznivcem leteckých her (Blazing Angels, Ace Combat, HAWX, Il-2, Heroes over Europe i srandovní Red Baron Arcade), který jsem si nastavoval tak nějak podobně, ale v BF3 se mi ovládání hrozně plete, to naklánění je na R3 hrozný, na druhou stanu s tím v rámci vyváženosti hry souhlasím, protože někdy se, kvůli převaze vrtulníku a absenci ručních protiletadlových systémů, nedalo v BC2 na Atacama Desert hrát.

A pokud by měli vývojáři něco opravit okamžitě, tak to je vy.jebaná komunikace přes headsety, když je ve squadu víc jak 2 lidi s HS, to je vopravdu tragédie. všechno ostatní ještě zkousnu, ale přes tohle prostě "nejede vlak".

K těm tiketům: když jsou dvě stejně silné party a přetahujeme se o vlajky, tak se hra protáhne i na 25 min, což mi zas tak krátký nepřijde. když je jedna strana o hodně slabší, tak je hra třeba jen 10 min, ale když bude víc tiketů, tak se zase hra zbytečně natáhne, i když bude posledních 15 min jasný, kdo to má tutově prohraný a mohla by to být nuda, je to otázka vyváženosti. v BC1 nebyly základny, jen vlajky, spawnovat se mohlo jen na vlajce nebo squad a pokud jeden tým zabral všechny vlajky a vystřílel zbytek protivníků kolem vlajek, další se nemohli spawnovat a během 5 sec byl konec hry...taky to mělo něco do sebe.

EDIT: deepe, tak to se na to nastavení ovládání u chopperů ještě podívám, to co píšeš zní dobře.

Odkaz ke komentáři

Věřím, že nejsme jediní komu to vadí a když to tam napíše hodně lidí tak s tím snad něco udělají.. máš odkaz na to fóru ? :)

Jinak to nastavení ovládání lagacy taky zkusím díky za tip..

!! Zkuste co nejvíc lidí napsat na to fóru, ať jsou nuceni s tím něco udělat... !!

Odkaz ke komentáři

Zahraješ! Buď si ho koupíš za 800 points, nebo budeš chytrý a napíšeš na podporu EA. (Stačí si vymyslet nějaký kod a zbytek pochopíš. Popřípadě google translate)

Funguje to! Zrovna jsem ho dostal! ;-)

you: Hello Scott

Scott: hello. How may I help you?

you: Well ive got a problem with my Battlefield 3 Online Pass code for Xbox 360, Basicly what it's saying is that the code isnt valid and it says Please enter a valid code when ever I type it in, can you help?

you: The code is FG5W-3WDR-GQT5-29H8

Scott: One moment. Do you have the code?

Scott: Ah thank you.

you: No problem

Scott: Could I have your email address please.

you: *********@hotmail.co.uk

Scott: Thanks.

you: No problem.

Scott: Are you at your Xbox?

you: Yes I am

Scott: Please enter the code: *****-*****-*****-*****-*****

you: Ah thanks

you: Okay I'm entering it now

you: Worked like a charm, thanks a bunch mate.

Scott: Great.

Scott: Was there any other questions you had for me?

you: Nope I think you've done a great job, thanks alot.

Scott: You will receive an email about this chat in a little bit and a small survey. We appreciate all feedback and comments!

Scott: Have a great day.

you: Okay, goodbye.

you: You to.

Chat session has ended.

Nejde tohodle využít i při získání kódu na back to karkand? :D Nezkoušel ste to někdo??

Odkaz ke komentáři

Že by konečně bylo rozumět spoluhráčům v headsetu, ale že to trvá: http://www.battlefield-3.cz/komunikace-pomoci-voip-na-ps3-bude-opravena-pristi-mesic/

EDIT:

tmavý vzhled battlelogu vypadá dobře, jak na to ve Firefoxu a Chrome: http://www.battlefield-3.cz/chteli-byste-tmavy-battlelog-neni-problem/

post-46689-14687158964096_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jde vytvořit.. vytvoř si další účet na xboxu a tím vytvoříš další postavu, ale nutnost je platit si další x-live...

No to právě nechci, zbytečně si paltit dva goldy... sem právě myslel jestli to nejde na jednom profilu no:( protože sem to před tím někde četl že se na battlelogu dají vytvořit dva...no to je jedno no

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu