Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

No to právě nechci, zbytečně si paltit dva goldy... sem právě myslel jestli to nejde na jednom profilu no:( protože sem to před tím někde četl že se na battlelogu dají vytvořit dva...no to je jedno no

myslím, že na jednom profilu můžeš mít sice několik účtů, ale asi jen z různých platforem, narazil jsem jen na ty, co mají v profilu PC/PS3 nebo Xbox/PC účty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cože? proč bych měl já boostovat? :D :O

Ne to nepíšu

Já to myslel bud

možnost 1) hrál jsi 3 dny, máš nahráno 3 dny = 3x24 hodin = 72 hodin pro level 29

možnost 2) hrál jsi 3 dny, před 3 dněma jsi začal hrát a už máš level 29 a můžeš mít nahráno třeba jen 5-10 hodin = boostoval jsi

možnost 3) hrál jsi 3 dny, před 3 dněma jsi začal hrát a každý den jsi nahrál třeba 10 hodin a už máš level 29.

Odkaz ke komentáři

hehe :D

S tim robotem sem to ze zvedavosti zkousel pred cca 2 tydnama a nefungovalo to mosel bych sehnat pomocnika a s tema heal na to nemam dost kamosu ( stejnak je to o nicem jen boostovat )

ja nebostuju xko mam od prosince dnes je leden nahrane mam 3 dny ( gembler ja vim :D ) a su jen 27 ( myslim ) a staty presnost apod.. mam lamacke az nobicke proste su lama :D

Odkaz ke komentáři

Ja nevim, ze kdykoliv si zahraju hru od EA tak me to tak nas*re. Opet dalsi nedomyslena hra. Je mi z toho na bliti. Chtel jsem pokracovat v kampani, ale muzu pokracovat (jestli vubec) pouze na Easy. Nemuzu zvolit vyssi obtiznost u nedokoncene mise. Stupidita nad stupidity. A opet je to EA.

Odkaz ke komentáři

To je hrozne ty lagy pomaly zasekany internet mosim met potom se to neda vubec hrat po vecerech ..

sednu za vrtulnik nebo jet a furt jako kdyby do me neco narazelo nebo letim su ve vysce a najednou celem k zemi a bum :D to je uz neznesitelne :D

nebo jdu zacnu strlilet po protivnikovy a zniceho nic se objevim za nim zady k nemu :D

Odkaz ke komentáři

To je hrozne ty lagy pomaly zasekany internet mosim met potom se to neda vubec hrat po vecerech ..

sednu za vrtulnik nebo jet a furt jako kdyby do me neco narazelo nebo letim su ve vysce a najednou celem k zemi a bum :D to je uz neznesitelne :D

nebo jdu zacnu strlilet po protivnikovy a zniceho nic se objevim za nim zady k nemu :D

hele, pokud to není připojením, zkontroluj si, když jdeš hrát a vybíráš servery, že máš u výběru zatrženo EUROPE. To hodně pomáhá, zrovna předevčírem nás hrálo 8 čechů na australským serveru, zobrazování bylo tak 20 FPS a nakonec jsme se museli odpojit, protože se to nedalo, na evropském serveru jsem se s lagy zatím nesetkal, alespoň nebyly takový, že by se hra nedala hrát.

Odkaz ke komentáři

Mám jeden dotaz: Dávaj semi automatický snipery do Hlavy kill na 1 ránu v normál módu?

Zkoušel jsem to, a občas mi to dá občas ne, tak nevim jestli mi to ty 1shot killy dávalo kvůli tomu, že už měli ubraný HPčka, nebo jestli sem levej. Dík

Odkaz ke komentáři

Mám jeden dotaz: Dávaj semi automatický snipery do Hlavy kill na 1 ránu v normál módu?

Zkoušel jsem to, a občas mi to dá občas ne, tak nevim jestli mi to ty 1shot killy dávalo kvůli tomu, že už měli ubraný HPčka, nebo jestli sem levej. Dík

Ve většině případů ne, semi sniperky dávají maximální damage (50) pouze do vzdálenosti 10 metrů, potom damage relativně k vzdálenosti klesá (vyjímkou je SKS to má max jen 34 dmg). Při zásahu do hlavy se damage zdvojnásobuje. Vzhledem k tomu že zdravý voják na normálu má 100HP, vyplývá z toho že se sniperkou jako SVD můžeš jednou ranou nerzaněnéh protivníka zabít pouze do vzdálenosti 10m, do hlavy.

Odkaz ke komentáři

Dotaz: Co děláte když se vám nejde připojit na server, resp. Občas to jde občas ne, pokud ne tak určitě se jde připojit na servery s DICE v názvu, ale dnes a včera se mi v nabídce zobrazí 1 za 50 refreshu a na něm je do 5 sec fronta 5 lidí (mam filtr pouze na EU kvůli nižšímu imput lagu a celkové "plynulosti")...

Odkaz ke komentáři

Ve většině případů ne, semi sniperky dávají maximální damage (50) pouze do vzdálenosti 10 metrů, potom damage relativně k vzdálenosti klesá (vyjímkou je SKS to má max jen 34 dmg). Při zásahu do hlavy se damage zdvojnásobuje. Vzhledem k tomu že zdravý voják na normálu má 100HP, vyplývá z toho že se sniperkou jako SVD můžeš jednou ranou nerzaněnéh protivníka zabít pouze do vzdálenosti 10m, do hlavy.

Supr, tak na ně (semi-automatický snipy) už sahat nebudu.

btw: Konečně 45. level :bash:

Odkaz ke komentáři

Heleďte chtěl bych se zeptat co je podle vás lepší na AEK? Heavy barrel nebo tlumič? Díky za váš názor

Tak to je na tobě co ti víc vyhovuje, já heavy barrel vůbec nepoužívám. Dle zbraně buď tlumič nebo laser

Odkaz ke komentáři

LuK4SO, hrál jsi BC2 na PSN a vždycky jsi se snažil dostat dogtagy celýho friendlistu.. jsi to ty? :)

ano i ne hrál jsem na x live BC2 a vždy sem se snažil dostat dog tag celýho frendlistu :D

Heleďte chtěl bych se zeptat co je podle vás lepší na AEK? Heavy barrel nebo tlumič? Díky za váš názor

Heavy barrel nebo laser, tlumič je na ♥♥♥♥♥ vezme ti 7% damage z každý kulky

Odkaz ke komentáři

No já zatím používám heavy barrel, ten tlumič se mi zdá divnej :/ a LuK4SO ty teda nepoužíváš ani jedno? A to s tím že to bere damage sem nevěděl, ale zase ti to tu střelbu zpřesní ne?

Jo taakhle už sem to pochopil, radíš heavy barrel nebo laser a že tlumič je na .... pardon ja myslel že myslíš že všechny tři sou na... :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu