Kenik1468625354 Odesláno Leden 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2012 Tak to sou dobrý sv*ně :D :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Ehm kenik to nejspíše myslel tak že má nahrané 3 dny = 3x24 = 72 hodin, je to tak? Nebo se pletu a boostoval jsi keniku, je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 No to právě nechci, zbytečně si paltit dva goldy... sem právě myslel jestli to nejde na jednom profilu no:( protože sem to před tím někde četl že se na battlelogu dají vytvořit dva...no to je jedno no myslím, že na jednom profilu můžeš mít sice několik účtů, ale asi jen z různých platforem, narazil jsem jen na ty, co mají v profilu PC/PS3 nebo Xbox/PC účty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Ehm kenik to nejspíše myslel tak že má nahrané 3 dny = 3x24 = 72 hodin, je to tak? Nebo se pletu a boostoval jsi keniku, je to tak? Cože? proč bych měl já boostovat? :D :O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 před měsícem jsem koukal na PS3 leaderboard a na prvním místě byl ♥♥♥♥♥ s 5000 killama a 38 mil. skóre...si někde na základně opravoval robůtka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Cože? proč bych měl já boostovat? :D :O Ne to nepíšu Já to myslel bud možnost 1) hrál jsi 3 dny, máš nahráno 3 dny = 3x24 hodin = 72 hodin pro level 29 možnost 2) hrál jsi 3 dny, před 3 dněma jsi začal hrát a už máš level 29 a můžeš mít nahráno třeba jen 5-10 hodin = boostoval jsi možnost 3) hrál jsi 3 dny, před 3 dněma jsi začal hrát a každý den jsi nahrál třeba 10 hodin a už máš level 29. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Ale dyt ja nemam level 29, ja mam level 13, nic sem tu nepsal o tom že mam 29ku a že mam nahráno 72 hodin....nahraný mam asi jen 16 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Eh sorry já to celé popletl, to bylo na Rendy93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 hehe :D S tim robotem sem to ze zvedavosti zkousel pred cca 2 tydnama a nefungovalo to mosel bych sehnat pomocnika a s tema heal na to nemam dost kamosu ( stejnak je to o nicem jen boostovat ) ja nebostuju xko mam od prosince dnes je leden nahrane mam 3 dny ( gembler ja vim :D ) a su jen 27 ( myslim ) a staty presnost apod.. mam lamacke az nobicke proste su lama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Ja nevim, ze kdykoliv si zahraju hru od EA tak me to tak nas*re. Opet dalsi nedomyslena hra. Je mi z toho na bliti. Chtel jsem pokracovat v kampani, ale muzu pokracovat (jestli vubec) pouze na Easy. Nemuzu zvolit vyssi obtiznost u nedokoncene mise. Stupidita nad stupidity. A opet je to EA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 To je hrozne ty lagy pomaly zasekany internet mosim met potom se to neda vubec hrat po vecerech .. sednu za vrtulnik nebo jet a furt jako kdyby do me neco narazelo nebo letim su ve vysce a najednou celem k zemi a bum :D to je uz neznesitelne :D nebo jdu zacnu strlilet po protivnikovy a zniceho nic se objevim za nim zady k nemu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 To je hrozne ty lagy pomaly zasekany internet mosim met potom se to neda vubec hrat po vecerech ..sednu za vrtulnik nebo jet a furt jako kdyby do me neco narazelo nebo letim su ve vysce a najednou celem k zemi a bum :D to je uz neznesitelne :D nebo jdu zacnu strlilet po protivnikovy a zniceho nic se objevim za nim zady k nemu :D hele, pokud to není připojením, zkontroluj si, když jdeš hrát a vybíráš servery, že máš u výběru zatrženo EUROPE. To hodně pomáhá, zrovna předevčírem nás hrálo 8 čechů na australským serveru, zobrazování bylo tak 20 FPS a nakonec jsme se museli odpojit, protože se to nedalo, na evropském serveru jsem se s lagy zatím nesetkal, alespoň nebyly takový, že by se hra nedala hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Mám jeden dotaz: Dávaj semi automatický snipery do Hlavy kill na 1 ránu v normál módu? Zkoušel jsem to, a občas mi to dá občas ne, tak nevim jestli mi to ty 1shot killy dávalo kvůli tomu, že už měli ubraný HPčka, nebo jestli sem levej. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Je to pripojenim je to staly problem takovy internet mame uz 5 let clovek chce neco stahnout a 1GB stahuje treba tyden :D dojdu k babicce je to pres ulici a oni maji jine pripojeni a 1GB mam stahnute do max 10 minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Mám jeden dotaz: Dávaj semi automatický snipery do Hlavy kill na 1 ránu v normál módu?Zkoušel jsem to, a občas mi to dá občas ne, tak nevim jestli mi to ty 1shot killy dávalo kvůli tomu, že už měli ubraný HPčka, nebo jestli sem levej. Dík Ve většině případů ne, semi sniperky dávají maximální damage (50) pouze do vzdálenosti 10 metrů, potom damage relativně k vzdálenosti klesá (vyjímkou je SKS to má max jen 34 dmg). Při zásahu do hlavy se damage zdvojnásobuje. Vzhledem k tomu že zdravý voják na normálu má 100HP, vyplývá z toho že se sniperkou jako SVD můžeš jednou ranou nerzaněnéh protivníka zabít pouze do vzdálenosti 10m, do hlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Dotaz: Co děláte když se vám nejde připojit na server, resp. Občas to jde občas ne, pokud ne tak určitě se jde připojit na servery s DICE v názvu, ale dnes a včera se mi v nabídce zobrazí 1 za 50 refreshu a na něm je do 5 sec fronta 5 lidí (mam filtr pouze na EU kvůli nižšímu imput lagu a celkové "plynulosti")... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Ve většině případů ne, semi sniperky dávají maximální damage (50) pouze do vzdálenosti 10 metrů, potom damage relativně k vzdálenosti klesá (vyjímkou je SKS to má max jen 34 dmg). Při zásahu do hlavy se damage zdvojnásobuje. Vzhledem k tomu že zdravý voják na normálu má 100HP, vyplývá z toho že se sniperkou jako SVD můžeš jednou ranou nerzaněnéh protivníka zabít pouze do vzdálenosti 10m, do hlavy. Supr, tak na ně (semi-automatický snipy) už sahat nebudu. btw: Konečně 45. level :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Supr, tak na ně (semi-automatický snipy) už sahat nebudu.btw: Konečně 45. level :bash: sou hodně dobré na blízko treba s SVDckem mam neco prez 530killů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 LuK4SO, hrál jsi BC2 na PSN a vždycky jsi se snažil dostat dogtagy celýho friendlistu.. jsi to ty? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Heleďte chtěl bych se zeptat co je podle vás lepší na AEK? Heavy barrel nebo tlumič? Díky za váš názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Kenik: zkus a uvidíš, řekl bych že každý ti poradí něco jiného :D já používám heavy barrel třeba ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Heleďte chtěl bych se zeptat co je podle vás lepší na AEK? Heavy barrel nebo tlumič? Díky za váš názor Tak to je na tobě co ti víc vyhovuje, já heavy barrel vůbec nepoužívám. Dle zbraně buď tlumič nebo laser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 LuK4SO, hrál jsi BC2 na PSN a vždycky jsi se snažil dostat dogtagy celýho friendlistu.. jsi to ty? :) ano i ne hrál jsem na x live BC2 a vždy sem se snažil dostat dog tag celýho frendlistu :D Heleďte chtěl bych se zeptat co je podle vás lepší na AEK? Heavy barrel nebo tlumič? Díky za váš názor Heavy barrel nebo laser, tlumič je na ♥♥♥♥♥ vezme ti 7% damage z každý kulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 No já zatím používám heavy barrel, ten tlumič se mi zdá divnej :/ a LuK4SO ty teda nepoužíváš ani jedno? A to s tím že to bere damage sem nevěděl, ale zase ti to tu střelbu zpřesní ne? Jo taakhle už sem to pochopil, radíš heavy barrel nebo laser a že tlumič je na .... pardon ja myslel že myslíš že všechny tři sou na... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Tlumič způsobuje to že má kulka o něco nižší rychlost, a tim pádem lehce větší bullet drop a lehce menší damage na větší vzdálenosti. Jen malá cena za ten luxus nebýt při střelbě zobrazen na mapě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.