WaRDoG Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Kenik: Já ji mám na handgunu, a když je tma tak si ji občas dám, jen mě fakt udivuje ten její výkon. Za bílého dne na mě někdo posvítí ze 30metrů a já jako bych kráčel přímo k bráně nebeské, a ono taky fakt..většinou tam kráčím hned po tom co vidím to bílé světlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Kurna . tak uz i na konzolich je to samej cheater, ja za tento viken na takovy blbce narazil snad v kazde hře. A to jsem měl zato že konzole jsou tomu ušetřeny. Co vim urcite tak ty body nemaji mahoneny nejakym boostingem (oživováním se a nebo opravou robota) pozoroval jsem blba co ležel v jednom baraku na okraji caspianu a zevnitř pálil z kulometu a body mu naskakovaly jak na běžícim páse. http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz/battlereport/show/21552209/4/199294579/ ma tam 14 killu,ale ve skutečnosti jich měl přes 150! Když jsem k nemu třiletěl pruzkumnikem tož dal sebevraždu. A takovych bylo vic. Pozoroval jsem blbca z tymu,abych se přiučil jak to hrát,od machra co ma po dvou minutach na ostrově Khargu 25/0:K/D a on si tam vesele promenáduje mezi dvouma soupeřovejma tankama kteri do nej šijou a NIC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Na pistolky jí mam taky, ale jinak na samopaly mi přijde zbytečná, sice oslní protivníka, ale zase snadno vyzradí vaší pozici, tak nevím no. Jinak VOndy, tuhle svítilnu občas používám taky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Taky jí mam na pistoli tam má dobré využtí, občas si jí dám v metru na brokovnici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Kurna . tak uz i na konzolich je to samej cheater.. U nás dneska někdo vyvraždil půlku týmu ještě než začlo kolo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Celdon Shooper: Jak ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Mě se parkrát stalo že ještě než skončilo odpočítávání už po nás někdo pálil minometem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Rendy nevim, ozval se tlumenej výstřel a napsalo to, že je tuhej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Vite jak je kdyz je vedle me podpora nebo utocnik ze me zoprazi abych ho pozadal o naboje nebo o osetreni tak mam zmacknout tu sipnu jak je vedle xbox tlacitka zmacknu a nic jak teda to mam udelat pordzet ? Obcas mi dojdou naboje a vedle me je podpora a nedokazu si rict o naboje :D a tak mosim vytasit svoji rucni zbran Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 FAMASkadence: 1000RPM dostřel: 945m rychlost přebíjení: 3,20s ; 3,90s přesnost první kulky: 2.0 vertikální záklus: 0,3 táhne dolevo o: 0,6 táhne doprava o: 0,6 maximální a minimální damage: 25hp ; 17hp AEK-971 kadence: 900RPM dostřel: 870m rychlost přebíjení: 2,65s ; 3,72s přesnost první kulky : 3.0 vertikální záklus: 0,2 táhne dolevo o: 0,5 táhne doprava o: 0,5 maximální a minimální damage: 25hp ; 17hp F2000 kadence: 850RPM dostřel: 900m rychlost přebíjení: 2,65s ; 3,60s přesnost první kulky : 3.0 vertikální záklus: 0,3 táhne dolevo o: 0,5 táhne doprava o: 0,4 maximální a minimální damage: 25hp ; 17hp Hele rychlost přebíjení co znamená která hodnota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edrush Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Kde jste vzali tu tabulku ? :) dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 ed rush: tady je jedna vcelku podrobná tabulka (Bullet/Slug Damage, Suppressed Bullet Damage, Buck/Frag Damage, Mini-Map Visibility, Time to Kill, Rounds to Kill), ale nejsou v ní zbraně z karkandu https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0Ag42gMGK9WrwdHRfa0JhdW9TR1E0bjBueWVSQjc0V0E&f=true&noheader=true&gid=0 rendy93: stačí zmáčknout, ale když je support vemeno, tak ti stejně nic nedá a můžeš se umačkat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Readdy_B proč neni nic u 870MCS Slugs? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 cogen: 1. hodnota je čas přebíjení minimálně s jedním nábojem v zásobníku, druhý čas je přebíjení prázdného zásobníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 čéče nevim, já tu tabulku nedělal:), ale v BF3 jsou slugy celkem slabý (v BC2 jsem do pump jiný náboje nedával a na jednu ránu šel i sniper na kopci), nejsilnější jsou fragy, ale zase jsou nepřesný a párkrát jsem se s nima mezi dveřma na bazáru sundal taky:), takže jsem si oblíbil flešety v DAO-12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Tak lidi, právě ted jsem dokončil všechny ajchy v MW3 takže jediný co budu hrát je BF3 a jsem level 30 tak snad už brzo udělám 45 level abych tam měl taky všechny ajchy, každopádně o co mi jde, pokud si chcete zahrát na xboxu po xlive, tak si mě přidejte: xX forEV3R Xx, nepůjde jen o to aby jsme levelovali a hráli ale měli nějakou zábavu, jakože hlavně hodně helikoptéry, atentáty aka C4 na auto a poslat na tank a tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Readdy_B no právě, v BC2 byl navíc ještě ten křížek na slug, takže sniper neměl šanci :lol: To v BF3 taky nejde co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Readdy_B no právě, v BC2 byl navíc ještě ten křížek na slug, takže sniper neměl šanci :lol: To v BF3 taky nejde co? nejde, ale řekl bych že to zas tak neva, já stejně vždycky střílím s mířením, takže stačí reddot nebo holo a je to podobný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Readdy_B no právě, v BC2 byl navíc ještě ten křížek na slug, takže sniper neměl šanci :lol: To v BF3 taky nejde co? No dáš si tam 7x optiku :D. Nicméně ty slugy jsou fakt na♥♥♥♥♥, maj je prej v nějakym patchi poladit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celdon Shooper Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Jak poladit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Hele rychlost přebíjení co znamená která hodnota? první hodnota - s jedním nebo více náboji v zásobníku. druhá hodnota ani jeden náboj v zásobníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Zvetsuje aj u helin lasroví zamerovac damage nebo aj neco jineho ? Mate tu nekdo TV missle na heline nemate nejake triky jak to vyuzivat a jak obvladat :D? ja se vubec nemozu strefit do niceho vetsinou ho minu ochlup :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Proč je v tom takovej rozdíl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Proč je v tom takovej rozdíl? Nechapu proč je to tak , ale myslím si že si to nas vojacek v bojisti strka do zasobniku ty naboje :D takze cim vic jich tam mosi dat tim dil mu to trva :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 :D Jo tak ty časy jsou teda "reálný" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.