Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

Kenik: Já ji mám na handgunu, a když je tma tak si ji občas dám, jen mě fakt udivuje ten její výkon. Za bílého dne na mě někdo posvítí ze 30metrů a já jako bych kráčel přímo k bráně nebeské, a ono taky fakt..většinou tam kráčím hned po tom co vidím to bílé světlo :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Kurna . tak uz i na konzolich je to samej cheater, ja za tento viken na takovy blbce narazil snad v kazde hře. A to jsem měl zato že konzole jsou tomu ušetřeny. Co vim urcite tak ty body nemaji mahoneny nejakym boostingem (oživováním se a nebo opravou robota) pozoroval jsem blba co ležel v jednom baraku na okraji caspianu a zevnitř pálil z kulometu a body mu naskakovaly jak na běžícim páse. http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz/battlereport/show/21552209/4/199294579/ ma tam 14 killu,ale ve skutečnosti jich měl přes 150! Když jsem k nemu třiletěl pruzkumnikem tož dal sebevraždu. A takovych bylo vic. Pozoroval jsem blbca z tymu,abych se přiučil jak to hrát,od machra co ma po dvou minutach na ostrově Khargu 25/0:K/D a on si tam vesele promenáduje mezi dvouma soupeřovejma tankama kteri do nej šijou a NIC.

Odkaz ke komentáři

Vite jak je kdyz je vedle me podpora nebo utocnik ze me zoprazi abych ho pozadal o naboje nebo o osetreni tak mam zmacknout tu sipnu jak je vedle xbox tlacitka zmacknu a nic jak teda to mam udelat pordzet ?

Obcas mi dojdou naboje a vedle me je podpora a nedokazu si rict o naboje :D a tak mosim vytasit svoji rucni zbran

Odkaz ke komentáři

FAMAS

kadence: 1000RPM

dostřel: 945m

rychlost přebíjení: 3,20s ; 3,90s

přesnost první kulky: 2.0

vertikální záklus: 0,3

táhne dolevo o: 0,6

táhne doprava o: 0,6

maximální a minimální damage: 25hp ; 17hp

AEK-971

kadence: 900RPM

dostřel: 870m

rychlost přebíjení: 2,65s ; 3,72s

přesnost první kulky : 3.0

vertikální záklus: 0,2

táhne dolevo o: 0,5

táhne doprava o: 0,5

F2000

kadence: 850RPM

dostřel: 900m

rychlost přebíjení: 2,65s ; 3,60s

přesnost první kulky : 3.0

vertikální záklus: 0,3

táhne dolevo o: 0,5

táhne doprava o: 0,4

Hele rychlost přebíjení co znamená která hodnota?

Odkaz ke komentáři

ed rush: tady je jedna vcelku podrobná tabulka (Bullet/Slug Damage, Suppressed Bullet Damage, Buck/Frag Damage, Mini-Map Visibility, Time to Kill, Rounds to Kill), ale nejsou v ní zbraně z karkandu https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0Ag42gMGK9WrwdHRfa0JhdW9TR1E0bjBueWVSQjc0V0E&f=true&noheader=true&gid=0

rendy93: stačí zmáčknout, ale když je support vemeno, tak ti stejně nic nedá a můžeš se umačkat:D

Odkaz ke komentáři

čéče nevim, já tu tabulku nedělal:), ale v BF3 jsou slugy celkem slabý (v BC2 jsem do pump jiný náboje nedával a na jednu ránu šel i sniper na kopci), nejsilnější jsou fragy, ale zase jsou nepřesný a párkrát jsem se s nima mezi dveřma na bazáru sundal taky:), takže jsem si oblíbil flešety v DAO-12.

Odkaz ke komentáři

Tak lidi, právě ted jsem dokončil všechny ajchy v MW3 takže jediný co budu hrát je BF3 a jsem level 30 tak snad už brzo udělám 45 level abych tam měl taky všechny ajchy, každopádně o co mi jde, pokud si chcete zahrát na xboxu po xlive, tak si mě přidejte: xX forEV3R Xx, nepůjde jen o to aby jsme levelovali a hráli ale měli nějakou zábavu, jakože hlavně hodně helikoptéry, atentáty aka C4 na auto a poslat na tank a tak :)

Odkaz ke komentáři

Readdy_B no právě, v BC2 byl navíc ještě ten křížek na slug, takže sniper neměl šanci :lol: To v BF3 taky nejde co?

No dáš si tam 7x optiku :D. Nicméně ty slugy jsou fakt na♥♥♥♥♥, maj je prej v nějakym patchi poladit

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu