Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

dneska jsem hrál nějakou tu mapu s B2K nevím jak se jmenuje ale je tam při rushi poslední base u té TV station nebo co to je, no a tam jsme se za boha nemohli dostat :D stála tam banda hlupáků...hodně jich mělo SAIGA 12K, a 12G Frag...a to se prostě nedá :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

njn to me nenapadlo ale vsak on ho nezahazuje nikdy sem nevidel ze by na zemi lezel zasobnik nebo aspon naboj :D

Njn proc neudelat ze vytrilis naboj a nelezi na zemi nebo zasobnik apod.. :D nebo jeste lip vystrilet zasobnik pri sobjoji 1vs1 a ten vystrileny pak nasledne po nem hodin a enemy kill :D

Poněvadž když v komoře zbyde báboj nemusí se zbraň po výměně zásobníku znovu natahovat

Njn dalsi co me nenapadlo :D

Odkaz ke komentáři

Pohled z 3.osoby v BF3 na PS3, zasekla se kamera u vrtulníku a zůstala tak i pro pohled pěšího vojáka:-))), od 2. minuty videa:

EDIT: vtipné video o sniperovi, který se dostal do obklíčení:wohow:

To ze sniperem je fakt sranda, to musíme někdy skusit :lol:

Odkaz ke komentáři

takovej humanhacking.... :( všichni ste vychcaný zloději... jako by bylo 14.99 € (Origin), 399 Kč (Xzone.cz) nebo 1200 MSP(Xbox LIVE Marketplace). hodně...

Hrál jsem asi měsíc, kdy jsem to chtěl vyzkoušet. S BF3 teď přecházím na PC a kupuji si originál. Pro mě to by bylo zbytečné vyhození prachů, když přecházím na PC (jenom s BF3, zrovna kupuju nový pc) a mám hru objednanou za 700. Jak s tím naloží ostatní je na nich. :-)

Odkaz ke komentáři

Jen malá otázečka, když lehký kulomety jsou ve hře udělaný víc nepřesnější než normální samopaly, jako je tomu v reálu...tak proč teda nemaj větší damage? Přijde mi jako blbost aby třeba M249 měla stejný damage jako třeba famas, m416 a podobný samopaly...

Odkaz ke komentáři

Jen malá otázečka, když lehký kulomety jsou ve hře udělaný víc nepřesnější než normální samopaly, jako je tomu v reálu...tak proč teda nemaj větší damage? Přijde mi jako blbost aby třeba M249 měla stejný damage jako třeba famas, m416 a podobný samopaly...

Protože maj až 8x větší zásobník

Odkaz ke komentáři

Jo no, obvzlášť s výbušnějma nábojema. Já si vždycky myslim že po mě de minimálně vrtulník a přitom to je nějakej čuráček s usasem

na usasu a semi čí auto brokovnicích neni nic špatnýho proč ale proboha do bf3 dávali vývojáři z DICE tu posranou výbušnou munici vždy když mě s ní někdo sundá mám chut dát nekomu z DICU facku...

Odkaz ke komentáři

Já používám DAO-12 a podle mě je v pohodě, používám obyčejnou munici a naprosto mi to vyhovuje, jaká má ta výbušná výhody a nevýhody?

obyčejná buck munice je hodně dobrá a spolehlivá, ale já jsem raději používal průraznou flešetovou a poslední dobou do DAO-12 na bazáru a v metru narvu fragy (když voni, tak já taky:cheesygrin:). můj dojem je, že fragy jsou hodně nepřesný, na větší dálku zraňuje tak každej třetí a na moc blízko jsem se s nima zrakvil taky (nevýhoda), ale když už po někom střílíš, tak většinou není schopen opětovat palbu, páč mu připadá, že po něm jde nejmíň tank a má to všechno rozmazaný (výhoda).

DAO-12 buck damage 100

DAO-12 flechette damage 110

DAO-12 frag damage 350

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu