Rendy93 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 :D Jo tak ty časy jsou teda "reálný" :D Máš snad jinou teorii proc to tak je :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 dneska jsem hrál nějakou tu mapu s B2K nevím jak se jmenuje ale je tam při rushi poslední base u té TV station nebo co to je, no a tam jsme se za boha nemohli dostat :D stála tam banda hlupáků...hodně jich mělo SAIGA 12K, a 12G Frag...a to se prostě nedá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Máš snad jinou teorii proc to tak je :D ? No teoreticky ten zásobník je těžší a tak je těžší ho zahodit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Poněvadž když v komoře zbyde náboj nemusí se zbraň po výměně zásobníku znovu natahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 njn to me nenapadlo ale vsak on ho nezahazuje nikdy sem nevidel ze by na zemi lezel zasobnik nebo aspon naboj :D Njn proc neudelat ze vytrilis naboj a nelezi na zemi nebo zasobnik apod.. :D nebo jeste lip vystrilet zasobnik pri sobjoji 1vs1 a ten vystrileny pak nasledne po nem hodin a enemy kill :D Poněvadž když v komoře zbyde báboj nemusí se zbraň po výměně zásobníku znovu natahovat Njn dalsi co me nenapadlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Mě taky ne :D ale řek bych že deepthroat je válečnej maniak, bývalej voják nebo válečnej magor :D zatímco já jen ryzí psycho s DAO-12 a ostatní jde mimo můj zájem. (Co se BF týče) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Pohled z 3.osoby v BF3 na PS3, zasekla se kamera u vrtulníku a zůstala tak i pro pohled pěšího vojáka:-))), od 2. minuty videa: EDIT: vtipné video o sniperovi, který se dostal do obklíčení:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Pohled z 3.osoby v BF3 na PS3, zasekla se kamera u vrtulníku a zůstala tak i pro pohled pěšího vojáka:-))), od 2. minuty videa: EDIT: vtipné video o sniperovi, který se dostal do obklíčení:wohow: To ze sniperem je fakt sranda, to musíme někdy skusit :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Readdy_B proč neni nic u 870MCS Slugs? Tady je nějaká tabulka, kde jsou damage u brokovnic se všema nábojema. Extra tabulka až na konci. http://symthic.com/?s=bf3&sb=dmgchart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Hele nevyznám se v tom moc ale mám dotaz, o kolik je slabší/silnější G18 oproti G17C když střílejí obě semi-auto? A o kolik je G18 oproti G17C slabší když střílí fullauto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Kdo hraje na PS3 add me LouliCZ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 G18 je o pět DMG slabší. Ja teda když už kapesní SMG tak spíš tu 93R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 takovej humanhacking.... :( všichni ste vychcaný zloději... jako by bylo 14.99 € (Origin), 399 Kč (Xzone.cz) nebo 1200 MSP(Xbox LIVE Marketplace). hodně... Hrál jsem asi měsíc, kdy jsem to chtěl vyzkoušet. S BF3 teď přecházím na PC a kupuji si originál. Pro mě to by bylo zbytečné vyhození prachů, když přecházím na PC (jenom s BF3, zrovna kupuju nový pc) a mám hru objednanou za 700. Jak s tím naloží ostatní je na nich. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 ach jo já si musím poplakat, mě tak serou ty semi auto brokovnice že to ani není možné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Jo no, obvzlášť s výbušnějma nábojema. Já si vždycky myslim že po mě de minimálně vrtulník a přitom to je nějakej čuráček s usasem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Jen malá otázečka, když lehký kulomety jsou ve hře udělaný víc nepřesnější než normální samopaly, jako je tomu v reálu...tak proč teda nemaj větší damage? Přijde mi jako blbost aby třeba M249 měla stejný damage jako třeba famas, m416 a podobný samopaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Jen malá otázečka, když lehký kulomety jsou ve hře udělaný víc nepřesnější než normální samopaly, jako je tomu v reálu...tak proč teda nemaj větší damage? Přijde mi jako blbost aby třeba M249 měla stejný damage jako třeba famas, m416 a podobný samopaly... Protože maj až 8x větší zásobník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Jo no, obvzlášť s výbušnějma nábojema. Já si vždycky myslim že po mě de minimálně vrtulník a přitom to je nějakej čuráček s usasem na usasu a semi čí auto brokovnicích neni nic špatnýho proč ale proboha do bf3 dávali vývojáři z DICE tu posranou výbušnou munici vždy když mě s ní někdo sundá mám chut dát nekomu z DICU facku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Já používám DAO-12 a podle mě je v pohodě, používám obyčejnou munici a naprosto mi to vyhovuje, jaká má ta výbušná výhody a nevýhody? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Já používám DAO-12 a podle mě je v pohodě, používám obyčejnou munici a naprosto mi to vyhovuje, jaká má ta výbušná výhody a nevýhody? obyčejná buck munice je hodně dobrá a spolehlivá, ale já jsem raději používal průraznou flešetovou a poslední dobou do DAO-12 na bazáru a v metru narvu fragy (když voni, tak já taky:cheesygrin:). můj dojem je, že fragy jsou hodně nepřesný, na větší dálku zraňuje tak každej třetí a na moc blízko jsem se s nima zrakvil taky (nevýhoda), ale když už po někom střílíš, tak většinou není schopen opětovat palbu, páč mu připadá, že po něm jde nejmíň tank a má to všechno rozmazaný (výhoda). DAO-12 buck damage 100 DAO-12 flechette damage 110 DAO-12 frag damage 350 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 V DAO a pumpě je podle mě frag na nic, ale v usasu je ovepowered. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 V DAO a pumpě je podle mě frag na nic, ale v usasu je ovepowered. v pumpě jo protože zabiješ na 2-3 náboje a v semi-auto či full-auto taky takže jsou ty brokovnice hodně nevyvážené. co se týče výbušné munice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 V DAO a pumpě je podle mě frag na nic, ale v usasu je ovepowered. jj, v USASu zapomněli snížit kadenci s fragama jako u ostatních brokovnic, takže zatím je přehnaná, ale za 14 dní po patchi už nebude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Kdo hraje na PS3 add me LouliCZ :-) Tak příště napiš do sekce BF3 pro PS3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Tak příště napiš do sekce BF3 pro PS3 :) Toto slouží jako multiplatformní topic, v PS3 sekci už žádný není protože byl vymazán a myslím že brzo bude vymazán i tento pokud tu bude spam/ot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.