Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Skoro na minimu, jsem zvyklej z Bad Company 2, tam mě ale štve že občas když mířím na kratší vzdálenost s nějakou odstřelovačkou na pohybující se cíl tak ho nikdy nechytím, vždy ho jakoby jen sleduju (jako by se pohybuju s tou optikou stejně jako on, ale "křížkem" ne), jednou nebo dvakrát se mi to stalo i na kratší vzádelenost s útočnou zbraní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikde jsem se nedočetl že by v únorovém patchi opravovali chybu textur u zábradlí (CQ-Strike at Karkland na A a Sharqui Penisula C) už mě to docela sere co vypálím 3/4 zásobníku do protivníka a jemu se nic nestane, protože mezery mezi rámy jsem sice průhledné ale neprůstřelné :D

Odkaz ke komentáři

buckshot je lepší než flešet

čéče, mě se ti na 40-50m broky nějak moc rozprsknou, ty flešety jakoby držej pohromadě víc a podle některých zdrojů mají dokonce větší účinnost:

https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0Ag42gMGK9WrwdHRfa0JhdW9TR1E0bjBueWVSQjc0V0E&f=true&noheader=true&gid=9

DAO-12 Buck. 100

DAO-12 Flech. 110

DAO-12 Frag. 350

ale opět je to věc názoru...

Odkaz ke komentáři

Zdravím, chci se zeptat, je v té hře nějaká možnost vyzkoušet si létání ve vrtulníku nebo ve stíhačce? Mám BF3 pár dní, kampaň jsem dokončil a zatím jsem odehrál jen pár hodin v multiplayeru a k vrtulníku jsem se dostal jen jednou. Jenže jsem měl plné ruce s tím, abych to udržel ve vzduchu, takže bych to chtěl nějak natrénovat. Případně poraďte nějakou mapu, kde se vyskytují nějaké snadno dostupné létající stroje, dík :-)

Odkaz ke komentáři

Zdravím, chci se zeptat, je v té hře nějaká možnost vyzkoušet si létání ve vrtulníku nebo ve stíhačce? Mám BF3 pár dní, kampaň jsem dokončil a zatím jsem odehrál jen pár hodin v multiplayeru a k vrtulníku jsem se dostal jen jednou. Jenže jsem měl plné ruce s tím, abych to udržel ve vzduchu, takže bych to chtěl nějak natrénovat. Případně poraďte nějakou mapu, kde se vyskytují nějaké snadno dostupné létající stroje, dík :-)

operace ohnivá bouře/operation firestorm tam jsou na každe straně 2 stíhačky a 2 heliny.

Odkaz ke komentáři

no v COOPu je jedna mise ve vrtulníku, tam jsem se trošku naučil to udržet ve vzduchu a i něco zničit, jinak se to dá jen ve hře, jinak asi nikde, mě to stejně moc nebere, zajedno je to tím že tam nemám ani světlice tak mě pořád někdo sestřeluje :D a zadruhé mě víc baví běhat, případně se vozit v tanku :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu