WaRDoG Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 No otevři si Frag munici do brokovnic to pak budeš OP jako všichni :D už mě pěkně štvou s tím, jinak citlivost mám základní, už jsem si na to prostě zvyknul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 No otevři si Frag munici do brokovnic to pak budeš OP jako všichni :D už mě pěkně štvou s tím, jinak citlivost mám základní, už jsem si na to prostě zvyknul :D Frag jsou v DAO mizerný, OP jsou hlavně v USASu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Jak mate nastavenou citlivost? nejvyšší nebo nejnižší? Já jí mám skoro uplně na nejmíň, trošku pod čtvrtkou, sice se dýl otáčím ale prostě se mi líp míří...co vy ? :) mám na maximum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 pohyb myši mi de facto kopíruje pohyb ve hře.. :trololo: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Skoro na minimu, jsem zvyklej z Bad Company 2, tam mě ale štve že občas když mířím na kratší vzdálenost s nějakou odstřelovačkou na pohybující se cíl tak ho nikdy nechytím, vždy ho jakoby jen sleduju (jako by se pohybuju s tou optikou stejně jako on, ale "křížkem" ne), jednou nebo dvakrát se mi to stalo i na kratší vzádelenost s útočnou zbraní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 haló haló je tam někdo? http://www.battlefield-3.cz/oprava-pro-komunikaci-pomoci-voip-na-ps3-je-hotova/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 No hurá konečně někoho uslyšim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Nikde jsem se nedočetl že by v únorovém patchi opravovali chybu textur u zábradlí (CQ-Strike at Karkland na A a Sharqui Penisula C) už mě to docela sere co vypálím 3/4 zásobníku do protivníka a jemu se nic nestane, protože mezery mezi rámy jsem sice průhledné ale neprůstřelné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 A pro brokovnici slug? Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 A pro brokovnici slug? Co vy na to?na srední vzdálenost dobrý na dálku malá demage a pokud se na blízko netrefis si v háji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 A na blizku je nejlepsi co teda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 A na blizku je nejlepsi co teda? broky/buckshot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 A na blizku je nejlepsi co teda? jestli si s brokárnou moc netykáš, tak vem USAS, dej dvojnásobnej zásobník, narvi do něj fragy a neposlouchej nikoho, že je to lamácký:D, já ale raději DAO-12 s flešetovou municí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 mám radš DAO-12ku :D takže říkáš flešetku jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 mám radš DAO-12ku :D takže říkáš flešetku jo? buckshot je lepší než flešet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 buckshot je lepší než flešet čéče, mě se ti na 40-50m broky nějak moc rozprsknou, ty flešety jakoby držej pohromadě víc a podle některých zdrojů mají dokonce větší účinnost: https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0Ag42gMGK9WrwdHRfa0JhdW9TR1E0bjBueWVSQjc0V0E&f=true&noheader=true&gid=9 DAO-12 Buck. 100 DAO-12 Flech. 110 DAO-12 Frag. 350 ale opět je to věc názoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 No tak myslím že už vím s čím budu zítra ***** ty dě*ky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 deep: no já jsem to tak myslel, omlouvám se za nepřesné vyjádření s tou municí, podle mě je to zase potřeba vyzkoušet, každému sedí něco jiného :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Leden 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2012 Alias/Blaze : ty jo tak hodně jo..? Jj, pač sem na to zvyklej. V BC2 jsem to měl na maximum. Ale v ostatních hrách, které hraju na PC preferuju spíš menší citlivost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrappy Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Nejbrutálnější česká Battlefield 3 montáž z xboxu 360.. http://www.youtube.com/watch?v=CbP29jo6now Enjoy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 A co je na ní brutálního? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Zdravím, chci se zeptat, je v té hře nějaká možnost vyzkoušet si létání ve vrtulníku nebo ve stíhačce? Mám BF3 pár dní, kampaň jsem dokončil a zatím jsem odehrál jen pár hodin v multiplayeru a k vrtulníku jsem se dostal jen jednou. Jenže jsem měl plné ruce s tím, abych to udržel ve vzduchu, takže bych to chtěl nějak natrénovat. Případně poraďte nějakou mapu, kde se vyskytují nějaké snadno dostupné létající stroje, dík :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Zdravím, chci se zeptat, je v té hře nějaká možnost vyzkoušet si létání ve vrtulníku nebo ve stíhačce? Mám BF3 pár dní, kampaň jsem dokončil a zatím jsem odehrál jen pár hodin v multiplayeru a k vrtulníku jsem se dostal jen jednou. Jenže jsem měl plné ruce s tím, abych to udržel ve vzduchu, takže bych to chtěl nějak natrénovat. Případně poraďte nějakou mapu, kde se vyskytují nějaké snadno dostupné létající stroje, dík :-) operace ohnivá bouře/operation firestorm tam jsou na každe straně 2 stíhačky a 2 heliny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scrappy Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 Deepthroat: Vše :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2012 no v COOPu je jedna mise ve vrtulníku, tam jsem se trošku naučil to udržet ve vzduchu a i něco zničit, jinak se to dá jen ve hře, jinak asi nikde, mě to stejně moc nebere, zajedno je to tím že tam nemám ani světlice tak mě pořád někdo sestřeluje :D a zadruhé mě víc baví běhat, případně se vozit v tanku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.