Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Zdravím, chci se zeptat, je v té hře nějaká možnost vyzkoušet si létání ve vrtulníku nebo ve stíhačce? Mám BF3 pár dní, kampaň jsem dokončil a zatím jsem odehrál jen pár hodin v multiplayeru a k vrtulníku jsem se dostal jen jednou. Jenže jsem měl plné ruce s tím, abych to udržel ve vzduchu, takže bych to chtěl nějak natrénovat. Případně poraďte nějakou mapu, kde se vyskytují nějaké snadno dostupné létající stroje, dík :-)

Doporučuju COOP tam to natrenujes, a nebo to porad zkousej .. když tak někde přistaň a přeber v CQ vlajku pro body :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne tak. Vyhledej server kde je malo lidi, vyhradne doporucuju CQ mapu Norshanske kanaly. Na jedne strane jsou dva little-birthy a na druhe jedna Z11ka, a hlavne te nebudou otravovat stihacky!!! Ze zacatku se snaz co nejvice zabirat vlajky! Jsou to body zadarmo a prvotni vylepseni, jako jsou svetlice a navadene rakety, dostanes o to lehceji. Na tehle mape jsou vsechny pozice vlajek krasne pristupne, nebudou ti zavazet baraky a nemusis litat do tunelu jako v Damavandu:-) Nemusis uplne pristavat, pro aktivaci se staci drzet cca 10m nad vlajkou, navic je to skvela skola pro pilotovani na miste.

Odkaz ke komentáři

sháním někoho kdo by pomohl s coop ajchy, někoho kdo umí dobře se snipou :) napište mi o pm nebo na xbox - "zavorka" díky moc ;)

Pokud ti jde o ajch Bullseye, tak nejde o to být skill ze snipou, ale spíš mít hodně dobrou taktiku, mrkni na videa, není to nějak těžkej ajch ale musíš postupovat úplně stejně.

Odkaz ke komentáři

Tak, do Colonela už mi zbývá asi jen tak 55000 a nahráno něco kolem 60 hodin takže už budu mít all ajchy, vč. těch z B2K.

+ Zajímává zpráva: http://www.battlefield-3.cz/spekulace-pristi-all-american-dlc-nas-dostane-do-velkych-mest-usa/

Sice jen spekulace, ale byl bych rád.

Odkaz ke komentáři

Jojo 2142 byl můj nejoblíbenější battláč, 2143 by byla pecka, hlavně ten Titan mod - to by bylo awesome protože ten mě bavil, hlavně pak vždy epickej únik z té "lodi" když jí tam níčíte :D

Jinak mam otázku ohledně brokovnic v BF3, přesněji by mě zajímalo jaké používáté.

U mě je to takto:

1. USAS 12 - awesome trolling! :D

2. DAO-12 (nepoužívám už skoro vůbec)

3. Remington 870 (nepoužívám už vůbec)

Odkaz ke komentáři

V betě jsem používal 870ku, teď nepoužívám žádnou broku, M416 ftw! :D

M416 je moje nevíc nenáviděná zbran :D

Jinak, dnes jsem skusil i USAS 12 z Fragem a je to fakt ubernoobské a je fakt sranda to používat a umírat smíchy když ti píšou ty naštvané zprávy :D Jako vim že je to lamské a sám jsem to psal, ale je to sranda.

Odkaz ke komentáři

Jojo 2142 byl můj nejoblíbenější battláč, 2143 by byla pecka, hlavně ten Titan mod - to by bylo awesome protože ten mě bavil, hlavně pak vždy epickej únik z té "lodi" když jí tam níčíte :D

Jinak mam otázku ohledně brokovnic v BF3, přesněji by mě zajímalo jaké používáté.

U mě je to takto:

1. USAS 12 - awesome trolling! :D

2. DAO-12 (nepoužívám už skoro vůbec)

3. Remington 870 (nepoužívám už vůbec)

1) usas12

2) mk3a1

3) 870 mcs

Odkaz ke komentáři

1) usas12

2) mk3a1

3) 870 mcs

U tebe to jasně říká podpis :D Používáš buckshot vid?

Jinak co se ještě týče pistolek, co volíte?

Já jsem miloval G18 ale ted jsem přešel na .44 Magnum, no tady je jak to mam já:

1) 44. Magnum

2) Glock 18

3) Glock 17C

4) M1911

Odkaz ke komentáři

U tebe to jasně říká podpis :D Používáš buckshot vid?

Jinak co se ještě týče pistolek, co volíte?

Já jsem miloval G18 ale ted jsem přešel na .44 Magnum, no tady je jak to mam já:

1) 44. Magnum

2) Glock 18

3) Glock 17C

4) M1911

1) Grach

2) G17

3) M9

4) REX

Odkaz ke komentáři

Level 45 dosáhnut -

za: 64 hodin 22 minut

skore za ocenění: 736500

skore za minutu: 415

zabití: 4478

úmrtí: 4031

K/D: 1.11

levely 0-30 jsem udělal převážně v Conquestu a 31-45 převážně na TDM.

Tak co říkáte? :)

Pěkný, tak teď ještě 100x 230 000 skóre na 100 orlic a máš to hotový:D

Odkaz ke komentáři

Level 45 dosáhnut -

za: 64 hodin 22 minut

skore za ocenění: 736500

skore za minutu: 415

zabití: 4478

úmrtí: 4031

K/D: 1.11

levely 0-30 jsem udělal převážně v Conquestu a 31-45 převážně na TDM.

Tak co říkáte? :)

255 hodin 19 minut

skore za ocenění: 3 728500

skore za minutu: 489

zabití: 16901

úmrtí: 9562

K/D: 1.768

Odkaz ke komentáři

Pěkný, tak teď ještě 100x 230 000 skóre na 100 orlic a máš to hotový:D

To nikdy neudělám, ted budu hrát BF3 už jen oddychově, jakože C4 na jeepa a je to, všechny ajchy mam tak co, hrát to nepřestanu, ale je tu mnoho dalších her co budu, hlavně kvůli ajchům hrát, např. za 2 měsíce vyjde Max Payne 3, RE: ORC, pak GTA V a to mi zabere taky dost času, takže pochybuju že někdy udělám Colonel Star 100.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu