Kenik1468625354 Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 VOndy: Aha, tak to jsem nevěděl že to jen rozmaže obrazovku, já blbec si myslel že tim mám větší damage...takže to je zbytečná věc si myslím...a co krycí? ten zase když soupeř má potlačovací efekt a já mam krycí tak mi to nerozmaže tu obrazovku?? Jestli jo tak to sou podle mě zbytečný věci..to si radši dám granáty nebo šrapnel..ten se mi zdál dobrej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Nejlepší je když maj všichni čtyři členové squadu odemčený všechny squad perky a každej si vezme něco jinýho... nejdůležitější je podle mě munice s sprint, pokud máš inžu s javelinem tak i výbušniny a 4. vylepšení záleží na situaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Zítra před pátou? makám do 5 takže asi ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 makám do 5 takže asi ne :D Tak kolem 6? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Taky potrebuju dohrat veskerej co-op na hard+ajchy. Najde se nekdo? Idealne tuto nedeli od cca 14te hod. Xbox GT v podpise, zdarek PS: radeji bych bral nekoho, kdo uz to ma hotove a vi co a jak, at to neparime tyden:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Ještě bych se vrátil k té citlivosti, poslední den či dva se mi zdá že mám nízkou citlivost, ale při míření se mi zdá zase vysoká, zdá se to ještě někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Ještě bych se vrátil k té citlivosti, poslední den či dva se mi zdá že mám nízkou citlivost, ale při míření se mi zdá zase vysoká, zdá se to ještě někomu? Mne prijde, ze je to jedina hra, kde je rychlost otaceni pri mireni v podstate stejna jak rychlost otaceni bez nej. Zvykam si na to do ted:( Bud jsem presnej pri aimingu, ale otacim se jak zelva kdyz je nekdo za mnou, nebo naopak. Jeste ze to nema takovej vliv na heliny a Jety:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 k cemu je dopre mit cop (kooperační mise ) vsechny od easy po hard ? ja uz mam all veci odemkle z cop ale nemam vse hard a medium.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 možná kvůli ajchům ale ve hře se ti nic dál neodemkne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Kdyby měl někdo volný slot (ps3) na DLC Back to Karkand, tak se mi ozvěte, koupím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Nejak sem si oblibil stihacky heliny uz mam na max spolecne s assaultem a enginerem .. stihacky budu mit neprve letecky radat . tet sem mel dobrou hru hráli jsme s klukama rush caspickou hranici a oni mi hlasily kde je tank a stihacky/vrtulniky a ja sije pekne sestreloval kanonem a raketama a pak se začaly bat a kempit na zakladne tak sem je tam taky odstreloval a nakonec sem byl 2 nejlepsi hrac :) Ze zacatku to s jet bylo oprus ale uz to aj docela ovladam ( nesnasim kamikaze jets :D ) Aj sem jednou pronasledoval stihacku sestrelil a zniceho nic se za jeho vrakem objevil kamos a ja to tak tak vybral a jen sem ho skrabl ( mel venoma ) A zkousely jste jet vs strom :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Já jsem už kolikrát zkoušel jet vs. nějaká kovová posraná konstrukce xDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 to mně se zas povedlo položit vrtulník na záda, zaměřoval jsem stíhačku která letěla výš než já, a sám jsem byl blíž k zemi než jsem myslel. tak jsem zdvihl čumák a za dvě sekundy už jsem byl hlavou dolů na zemi :/ :D jinak vám povím že ten USAS je fakt šílený :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 Přesně tak ty lamy s tou USASkou to je fakt hnus nemluvim když v tom je frag, to je jak když do tebe střílí milion malejch tanků fakt hnus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Únor 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2012 ja este poslecni 1 a pul lvl na usase a tesim se na nej to bude killu :D tet me sere ale az budu ho met tak uz me strat nebude a oblibim si ho.. Jo a co ten update(patch) to ma byt slysel sem ze chcou pridat nove zbrane a vehicle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Co doporučujete za zbraň pro snipera? :) a sestavení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 L96, 12x Bali.. Straight Pull Bolt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Na snipování ala kempení aneb reálně snipení: L96 + 12x Scope, Dvojnožku a třeba kdyby k tobě nebo tak nějaký něpřítel příběhl tak si k tomu dej ještě Laser. Na quickscopování doporučuju: SV98 + 8x nebo 4x Scope + laser a ještě něco. Pokud jdeš do semi-sniperek tak jedině SKS, na dálku ale semiautomatky rozhodně nepoužívej, je to naprd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Díky ;) Na jakým lvlu / za jak dlouho je možný odemknout tu L96? :) Jsem hlavně camper :) Ale teprve level 2 :) a spoň do SV98 mi zbývá 6000expů P.S. co znamenaj výrazy quickscopování a semi-sniperka? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Díky ;) Na jakým lvlu / za jak dlouho je možný odemknout tu L96? :) Jsem hlavně camper :) Ale teprve level 2 :) a spoň do SV98 mi zbývá 6000expůP.S. co znamenaj výrazy quickscopování a semi-sniperka? :) L96 se odemkne za dělání úkolů, ale musíš mít Back to Karkand DLC. Semi-sniperka = semiautomatická sniperka (Semi-automat), střílí jako třeba Garandka, či takhle. Quickscoping = ze snipou, hlavně z bolt-snipou (bolt-sniperka = natahovačka), je to že prostě rychle začneš zaměřovat a někoho killneš, nebo kdybych to měl říct, hlavně se to používá když rushuješ ze snipou a prostě zabíjíš každého koho mineš, zaměříš kill a tak a tak, snad chápeš co tím myslím. Jinak, kempení se v BF3 moc nevyplácí, není to takové jako v CoD nebo BC2 a tak, skus běhat a tak (jen doporučuju). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Díky ;) Na jakým lvlu / za jak dlouho je možný odemknout tu L96? :) Jsem hlavně camper :) Ale teprve level 2 :) a spoň do SV98 mi zbývá 6000expůP.S. co znamenaj výrazy quickscopování a semi-sniperka? :) Na sniperky se vy.ser:), koukej čapnout karabinu a hybaj k vlajce:), kempením se herní mechanismy a boj v BF3 nenaučíš:). Pro začátek inženýra s M4/G36, miny a raketomet a uvidíš jak budou killy naskakovat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 já za recona chodím M39, UMP nebo P90 :D na malých mapách USAS :D kempit mě nebaví :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Já za Recona jedině Type 88 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Na sniperky se vy.ser:), koukej čapnout karabinu a hybaj k vlajce:), kempením se herní mechanismy a boj v BF3 nenaučíš:). Pro začátek inženýra s M4/G36, miny a raketomet a uvidíš jak budou killy naskakovat:) Hrál jsem vždycky akorát snipu od BF2 :) moc mě nebavěj ostatní classy, ale když jinou tak ,,Podpora´´ (teď mi vypadl anglickej název jak sem zblblej tim českým překladem :D) do Deathmatche :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 za tady ty 2 zas vůbec nehraju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.