Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

Mám to stejně :D prachy na pořádnou TV teď nejsou... plasmu máme dole a já mám v pokojíku stejnej shit jako ty jenom ještě o dost menší :D

Udělejte to jako jako já. Manželka kouká na TV a já si koupil za pár tisícovek Full HD monitor s HDMI a repro. Určitě se nechá koupit do 4000,-

Naprostá spokojenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Mam mensi dotaz nejde nejak zlepsit obraz u bf 3 na stare celevizi CRTcka nebo jak se pise proste ta stara velka obluda kdyz tam hraju tak pomaly ani neprectu nypr popisy ke zbranim . jsem pripojet pres SCART HDMI to ani nema

Televize je to Aventos Loewe

[ATTACH=CONFIG]16092[/ATTACH]

Natoz pak nekoho videt kdyz su za snipera na velkou vzdalenost mosim na to cumet z 30cm inac pomaly ani nevidim dalsiho hrace co po me strili :)

Kup nějakej Full HD monitor... nestojí tolik a je to lepší než tohle...

Co je to pojem RPM u zbraně?

RPM - rounds per minute neboli počet vystřelených kulek za minutu

Trochu mě štve to odemykání... :D Kvůli odemykání jedu za Rusáky za snipera SV98 a za USA za supporta s M27 IAR se kterou se mi střílí fakt parádně :) S ruskou RPK-74M pro supporta se mi hraje hrozně :/

Pokud máš Back to Karkand tak se podívej po assigmentu za supporta - ten čínskej kulomet je úplně megusta

Odkaz ke komentáři

nechci být off ale kdo si koupil limitku bf3 tak dostat prednostni vstup do mass efectu 3 demo multiplayeru tak kdo má at si me pridá ;)

všichni majitelé BF3 maj mulťák nejenom limitky ;) Přidával jsem si tě ale asi jsi to nepřijmul... :) Jsme spolu i v klanu na BF3 pokud jsem si všiml dobře :D

Odkaz ke komentáři

hmm, tak asi začínám nenávidět DICE a EA

http://www.battlefield-3.cz/unorovy-patch-asi-nakonec-nebude-v-unoru/

Mě to ani trochu nevadí, alespon ještě budu moci chvíly používat Glitch z MAV, aneb lítání na MAVu, podle mě je BF3 i takto perfektní.

Odkaz ke komentáři

Lepší patch kterej vyjde pozdějc ale funguje ne?

to jo, ale mohli říct rovnou, že dělaj na únor patch, kterej nebude fungovat...:), to bude zase průser. BC2 jakžtakž fungovala a patchem to vždycky rozje.bali...tak aby BF3 nedávali po patchi půl roku dohromady...

Odkaz ke komentáři

tady si dovolím...pro ty co to snad ještě neviděli :), jedná se o změny u zbraní http://www.battlefield-3.cz/nepotvrzene-upravy-zbrani-v-pristim-patchi/

změny jsem si detailně prošel a připadá mi všechno parádní a dobře promyšlený, hu-ha. ale hlavně pro lamy s USAS+Frag:

12g Frag (Automatky & poloautomatky)

snížení minimální damage z přímého zásahu z 10 na 5

včera se na metru ani nedalo hrát, nikdo nic neviděl, ímrvére všechno rozmazaný, bouchalo to tam jako kráva, horší než bitky o jedny dveře v KZ2, taktika žádná

Odkaz ke komentáři

změny jsem si detailně prošel a připadá mi všechno parádní a dobře promyšlený, hu-ha. ale hlavně pro lamy s USAS+Frag:

12g Frag (Automatky & poloautomatky)

snížení minimální damage z přímého zásahu z 10 na 5

včera se na metru ani nedalo hrát, nikdo nic neviděl, ímrvére všechno rozmazaný, bouchalo to tam jako kráva, horší než bitky o jedny dveře v KZ2, taktika žádná

Jupí konečně začnu zase hrát :D

Změny jsou drsný skoro u všech zbraní zvyšujou recoil. Jen sem trochu doufal že vylepší T88 a oni jí zatim jen zhoršujou (ostatním LMG zvyšujou damage ale jí ne)

Odkaz ke komentáři

to jo, T88 (ani nevim proč ho mám rád) je takovej chudej příbuznej s damage jako assault rifles, asi to maj jako že Made in Peoples Republic of China, možná ho tam jen zapomněli napsat, čekaj jak budou lidi řvát a ještě budou nějaký změny...sice se recoil zvyšuje, ale taky se zvyšuje poškození na delší vzdálenosti, takže přesnost bude asi výhodou, těšim se a přeju Dice i nám, ať patch funguje:D

EDIT: Jak se pomocí MAVu dostat ven z Metra:)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu