rockyzz Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Tak jsem dnes ráno prohlížel weby a na battlefield-3.cz jsem zase narazil na super videa, mrkněte na to! http://www.battlefield-3.cz/videa-everyday-im-javelin-vrazedna-eod-ceta-epicka-vymena-stihacek-a-dalsi/ - hlavně ty javeliny, maw a snip-jet je hustý :D + skvělé info: http://www.battlefield-3.cz/kniha-battlefield-3-the-russian-je-prelozena-do-cestiny/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 ach jo, ty assignments mě nebavíjou, za inžu jsem zničil tak s repair tool, vybuchnul jsem při tom a pořád nic :( :D A byl v tom tanku nepritel?! jestli ne, tak se nediv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Když mi prozradíš způsob jak repair toolem NIČIT (rozebírat) prázdný nebo přátelský tank tak seš borec xD to jo, T88 (ani nevim proč ho mám rád) je takovej chudej příbuznej s damage jako assault rifles, asi to maj jako že Made in Peoples Republic of China, možná ho tam jen zapomněli napsat, čekaj jak budou lidi řvát a ještě budou nějaký změny...sice se recoil zvyšuje, ale taky se zvyšuje poškození na delší vzdálenosti, takže přesnost bude asi výhodou, těšim se a přeju Dice i nám, ať patch funguje:DEDIT: Jak se pomocí MAVu dostat ven z Metra:) A prej že na damavandu je nejvyšší výškový rozdíl z celé BF série :D pod metro letěli pěkně dlouho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Když mi prozradíš způsob jak repair toolem NIČIT (rozebírat) prázdný nebo přátelský tank tak seš borec xDA prej že na damavandu je nejvyšší výškový rozdíl z celé BF série :D pod metro letěli pěkně dlouho :D to mu musel protivník těsně před zničením vyskočit a v tu chvíli bouchnul už jen prázdnej tank, jinak by ho začal opravovat:), ale taky to tim repairem nemam, jsem spíš na miny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 repair se dá udělat třeba jít na prázdnej server a domluvit se ale 50 killů raketometem mě štve :/ klasickym způsobem to jde pomalu (no dobře, když sestřeluju javelinem heliny tak to jde rychleji :) ) a nechci to prasit po lidech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 K té party, jasně že na Xku :) tak přidá se někdo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nezbi Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 Nevíte jestli se někdy bude prodávat B3 s tim vrtulníkem na ovládání?:D Asi ne co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Micro_air_vehicle myslíš s timhle? Nechtělo se mi to číst celý ale řek bych že to si může koupit jen armáda :D A asi bude to dost mastný xD Možná jestli máš známýho někde na vysokym postu v armádě a hodně prachů navíc... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 No jasně že byl v tanku nepřítel :D napsalo se mi enemy killed, jen se mi to nepřičetlo do toho assignmentu. Jak jsem odemykal tu první zbraň u engineera tak jsem zabil nepřítele právě že byl v tanku a já jsem mu ho rozebral :D a teď jak na sviňu se mi to nedaří :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 No jasně že byl v tanku nepřítel :D napsalo se mi enemy killed, jen se mi to nepřičetlo do toho assignmentu. Jak jsem odemykal tu první zbraň u engineera tak jsem zabil nepřítele právě že byl v tanku a já jsem mu ho rozebral :D a teď jak na sviňu se mi to nedaří :( :D no tvl, tak to nasere, jasnej kill svářečkou:), někdy to zlobí, lidi si občas po fórech stěžujou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Nemohlo se stat ze do toho tanku este nekdo vystrelil treba rpgckem a tim padem to neznicils ty ale on a tys mel jen assistenci . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 nene vehicle destroyed... a dnes jsem zjistil že se dokážu udržet s lítátkama ve vzduchu, jen mi přijde hrozně těžké někoho zabít stíhačkou :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 nene vehicle destroyed... a dnes jsem zjistil že se dokážu udržet s lítátkama ve vzduchu, jen mi přijde hrozně těžké někoho zabít stíhačkou :( to mi povídej, lítání je super, už jsem si zvykl, ale něco trefit...předevčirem jsem náhodou někoho sundal, první kill:), vono to chce přistát s F-35 na vlajce, dostat heat seekers a pak už to není tak těžký... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanyz Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Čau,chtěl jsem se jen zeptat,kolik stojí ten online pass? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 800MS nebo koupení nový originálky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanyz Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 To byl fofr :-) Jinak čekal jsem,že to bude stát tak půlku,asi se mi vyplatí koupit novou.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Já koupil nový BF3 ve fólii za 800 a to se vyplatilo oproti kupování bazarovky + kupování MS pointů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 poslední dobou se mi hodně často stane že se mi BFko (PS3) sekne a jde jen vypnout konzoli natvrdo. Dost často mi ani hra nenaběhne, sekne se to hned jak zapnu BF a tak to sesynchronizuje trofeje a pak jak je napravo dole loading tak se to sekne tam a konec. Je to normální? Víte jak to řešit? Předem dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Jak už jsem tu jednou psal, se stíhačkou je lepší při manévrování zpomalit namísto zrychlování.... většina lidí dělá chybu že při manévrování zrychluje nebo používá forsáž... Btw: heatseakery mám odemčený dávno a stejně používám kanón na stíhačky a neřízený rakety na pozemní cíle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 jo to já zpomaluju, jen když střílím heatseekerama tak oni dajou světlice a tím pádem ho nikdy nezasáhnu, kanónem do něj střílím, začne hořet a borec vyskočí tak mi to taky nedá kill :D lítat s tím mi jde, jen ty killy mi tam nějak neskáčou, ale s vrtulníkama už semtam někoho zabiju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BaZoX Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 Hele a jak se rozhlížím v kokpitu když letím stíhačkou, dneska jsem to viděl na youtube. Jedná se o PS3 verzi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 v PS ani xbox to podle me ani nejde ve stihackach a vrtulnikoch .. Taky se mi stava ze my sekne bf a mosim natvrdo vypnout xko ale to je podle me tema servrama oni to nekdy treba klekne server nebo ho vypnout a tim padnem to spadne .. ( stava se mi to jen na server kde jsou jakesi cisla poad.. ne ty napr. normal server 10541) a nekdy se stane ze aj nektere servy co mam v liste nejde ani pripojit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Sekne se ti celej xbox? Tak to se mi ještě nestalo a neřekl bych že to bude BFkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 hahá konečně vím, něco co vy ne :D, ve stíhačce při pohledu z kabiny zmáčknětě šipku dolů a analogem se rozhlížejte (funguje na PS3 na 10000000%, zkuste i na Xboxu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2012 Tak, zítra tu už nebudu tak co kdyby jsme dali nějakou pořádnou pařbu na xboxu? Spíš jakože teamová práce, trollování a tak, GT: xX forEV3R Xx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.