Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jojo váha tlumiče o něco snižuje recoil. Já osobně tlumič používám skoro všude, lehce nižší damage na větší vzdálenosti je jen malá daň za ten luxus nesvítit na mapě při každym výstřelu...

chápu tě, ale v BF3 nesvítíš na mapě ještě 2 sekundy jako v COD, ale jen když střílíš a jestli nekempíš ale měníš pozici po každým killu, tak je to celkem jedno, jestli s tlumičem nebo bez něj

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já tlumič ani nepoužívám, a když ho někdo má, střílí...já se podívu kam se otočil a kam půjde, nadběhnu mu a zastřelím ho a chudák o mně ani neví :D

edit: je tam nějaké promíchání teamů? protože jsem hrál a to bylo naprosto otřesné oni měli všechny v týmu colonel 15+ a my samé 15lvly a tak...nešlo vyjít ani ze základny, skore jsem měl hezky 4:8,6:4 když se zadařilo, pak od nás leavnuli tak to bylo 8na12 no děs. Na Caspianu 0:8 tak jsem se už fakt nasral a hodil jsem to CD někam uplně doprdele... :D

Odkaz ke komentáři

já tlumič ani nepoužívám, a když ho někdo má, střílí...já se podívu kam se otočil a kam půjde, nadběhnu mu a zastřelím ho a chudák o mně ani neví :D

edit: je tam nějaké promíchání teamů? protože jsem hrál a to bylo naprosto otřesné oni měli všechny v týmu colonel 15+ a my samé 15lvly a tak...nešlo vyjít ani ze základny, skore jsem měl hezky 4:8,6:4 když se zadařilo, pak od nás leavnuli tak to bylo 8na12 no děs. Na Caspianu 0:8 tak jsem se už fakt nasral a hodil jsem to CD někam uplně doprdele... :D

Nic takoveho pokud vim tak na servrech neni jen to vyvazuje teamy do stejneho pocku ale podle lvl ne ..

Taky se mi to stava nebo treba se obcas stane ze vyhravame na zemi ale ve vzduchu prohravame na plne care :) maji dobre piloty ale bojovniky ( vojaky nic moc )

Odkaz ke komentáři

Nic takoveho pokud vim tak na servrech neni jen to vyvazuje teamy do stejneho pocku ale podle lvl ne ..

Taky se mi to stava nebo treba se obcas stane ze vyhravame na zemi ale ve vzduchu prohravame na plne care :) maji dobre piloty ale bojovniky ( vojaky nic moc )

Matchmaking se údajně tvoří podle tvojí hodnoty Skill a určitá balance v BF3 je, protože kolikrát, když se nám jó daří, hra rozhodí 2 český squady proti sobě:cry:, ale když nám utekli lidi, hra nás nechá klidně 6 na 10 tři hry po sobě a nikoho to od protivníků nepřidá. a rendo, že maj dobrý piloty, to ještě nic neznamená, když nezabíraj vlajky:), když už mě vrtulník vopravdu sere, čapnu Iglu nebo Stingera a i když ho nemůžu sundat, minimálně ho zaženu mimo mapu, navíc nemůže střílet, když má plný ruce práce s vypouštěním světlic a je chvíli klid. já si většinou beru u ženisty perk na víc výbušnin, takže s 6ti raketama do Stingeru už mu po třetí raketě dojdou alobalový papírky a letí z oblohy. jen škoda, že většinou je vrtulník/jet jen disabled, sice spadne, ale pilot většinou vyskočí a je po killu.

EDIT: Wardogu, tvl na co si stěžuješ? vždyť jsi tam ty chudáky vykostil!:D

Odkaz ke komentáři

ale jo :D to se mi povedlo teďka :D předtím to byl fakt děs, jsem měl smůlu jako prase, jsem se někde spawnul a hned jsem ji dostal, to jsem vůbec nechápal, teď si nestěžuju no, a konečně se mi povedlo heatseekerama sestřelit pár stíhaček, bohužel jen disabled a pilot vyskočil, ale pak jsem zničil vrtulník i s posádkou a to mi udělalo hroznou radost když jsem proletěl tím výbuchem :D

EDIT: tady je seznam změn, které mají být v příštím patchi :) http://www.battlefield-3.cz/prelozeny-seznam-zmen-pristiho-velkeho-patche-pro-battlefield-3/

Odkaz ke komentáři

taky nechapu jak svetlice mozou oklamat laserove navade rakety to je prece nesmysl :D svetlice jsou jako klamne TEPELNE cile tim padem dokazou jen oklamat letici strelu ktera je jen teplem navadena .

Kdyz to tak vemu tak laserem navadenym rakenam se neda ani uniknou.

Beztak nejake male decko co hraje tak si to u rodicu nebo u nekoho vlivneho vybekalo ze mu to vadi a oni to mosely udelat podle nich aby se nereklo .. :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu