Kenik1468625354 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 To taky nechápu no to, že je ty světlice zmatou..a docela mi vadí že když už sem si konečně zvyknul na nějaký zbraně jak kopou atd na jejich ovladatelnost prostě tak to změněj :D třeba u aek rozptyl z 0.2 na 0.4 to bude hned těžší s ní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 já bych řekl že to nebudou žádné ultra brutální změny, vsadím se že půlka lidí by o tom ani nevěděla když by to nečetla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Tet me napadlo ze by se hodilo AC 130 v BF 3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 Tet me napadlo ze by se hodilo AC 130 v BF 3 :D taky sem už o tom přemejšlel - gunner a pilot, asi by to bylo trošku OP ale byla by to sranda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 taky sem už o tom přemejšlel - gunner a pilot, asi by to bylo trošku OP ale byla by to sranda :) Ani ne, stíhačky by pomalej AC130 rychle pořešily :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cogen Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 To mě tak napadá maximální vzdálenost 15m a když si pak na to dáte tlumič to už asi nebude nejelpší ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Chtěl bych se zeptat...používám brokovnici 870mcs a používám do ní naboje ty standartni buckshot...ted se mi otevreli frag...a vim ze vzdycky kdyz to ma nekdo v usasu tak tim zabijej na jednu ranu...ale me prijde ze v ty 870 nejsou zas tak dobrý...za chvíli se mi ještě otevřou ty slug....tak jaký mi doporučujete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Jestli to chceš používat jako brokovnici tak bych si dal bucky, Slug je na větší vzdálenost, fragy jsou podle mě dobré akorát do USASu. :) Jinak dneska jsem si fakt parádně s klukama zahrál. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Jestli to chceš používat jako brokovnici tak bych si dal bucky, Slug je na větší vzdálenost, fragy jsou podle mě dobré akorát do USASu. :)Jinak dneska jsem si fakt parádně s klukama zahrál. :) hej, tys hrál s náma žejo? :D (na PS3) jen škoda žes neměl mikrák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 hej, tys hrál s náma žejo? :D (na PS3) jen škoda žes neměl mikrák hrál, hrál, já ho už hubou kupuju přes půl roku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 hrál, hrál, já ho už hubou kupuju přes půl roku :D :D zkus ho sehnat ať i pokecáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 já ani nevím jaký ale :( :D stačí jakýkoli handsfree k mobilu? nebo jak to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 já ani nevím jaký ale :( :D stačí jakýkoli handsfree k mobilu? nebo jak to je? http://us.playstation.com/ps3/accessories/bluetooth-headset-ps3.html handsfree od Sony přímo official pro PS3, všichni kdo sme dneska hráli s tebou máme stejný pořídíš za pár stovek jinak už netrpělivě vyhlížím patch :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 koukám, že tu můžou psát i PS3kaři tak si mě přidejte, kdyžtak :) lama nejsem bych řekl tady je battlelog http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz/soldier/Dunky45/stats/396211122/ps3/ a tady nick na psn: Dunky45 btw. ten originál v řádech stovek je kolik asi ? Nestačilo by kdybych si pořídil tenhle http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514008A2SC0UUZGX ? xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 na netu ten od Sony stojí cca 900 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 chci si koupit ten Bluetooth headset ( ten novejsi slim verzi ) na xko je to dobra vecicka nebo je to smejd co se kazi jako ten play and change kiut ? a co ten chatepad to je asi zbytecnost kdyz vetsinou hraju a pouzivam headset .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Hele, jak se dávají ty staty sem do popisu?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 Hele, jak se dávají ty staty sem do popisu?:) Vybereš si tabulku třeba na http://bf3stats.com/ a zkopíruješ si sem kód Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Tak headset objednaný, tak si mě prosím přidejte, nebo těm kterým jsem invite poslal potvrďte díky moc.(PS3) Nick: Dunky45 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 já ten HS tak rychlo mít nebudu, musím si trošku poladit kolo v první řadě, pak poslat přihlášky na VŠ, a moc dalších věcí :D Proto se ptám, jestli jde použít HS od telefonu, ten možná někde najdu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gejzir Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 já ten HS tak rychlo mít nebudu, musím si trošku poladit kolo v první řadě, pak poslat přihlášky na VŠ, a moc dalších věcí :D Proto se ptám, jestli jde použít HS od telefonu, ten možná někde najdu :D Tak to zkus. Znám pár lidí, který maj no name hs za pár korun a fungujou jim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Headset koupený nový za 15kč :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 Headset koupený nový za 15kč :) :D Ale nějaký OEM neoriginalni na aukru co ? Ja si tet objednal Headset Bluetooth ( limited CoD:MW 3) :) doufam ze mi dojde cetl jsem ze je k tomu nejaky stahovatelny obsah pro avatara nevite jaky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 No to je originál,.. údajně. No uvidím jak to dojde :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 ´´Udajně´´ na aukru tomu ze je to original nikdy never :D tam jsou vetsinou takove veci hodne pod cenou = OEM verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.