Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nové mapy mají být zaměřené na boj na blízko..takže asi budou nehratelné jestli tam každý bude lítat s brokárnama.

Njn o tom sem psal tam budou furt jen fragy a rakety litat a budou vetsina strilet na slepo pokud to budou malinkaty mapy jenom vybenes a bum rpg nebo frag

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

problém je, že tam bude 10 novejch zbraní + úkoly, což mě bavilo plnit u B2K a bez těch zbraní se asi neobejdu :/ tak ale zas nepředpokládám (spíš doufám), že v těch mapách bude CQ, takže když si budu chtít zahrát CQ, tak mě snad v rotaci map nebudou padat tyhle mrňavý COD arény :/

Odkaz ke komentáři

ježiš ty jsi urýpaný... já myslím že tu jde o ty barvy a ten rozdíl je zřejmý na první pohled i z různých míst...

Ale potom to nemá cenu porovnávat. Horní část metra kolem béčka je výrazně "modřejší" než ta spodní. Tohle bylo vyfoceno účelově aby tam byl co největší rozdíl.

Únorový patch vyjde MOŽNÁ v březnu, nice job DICE :D

Odkaz ke komentáři

dobře no, tak jsem asi jediný který vidí zřetelný rozdíl v teplotě barev...

Teplota barev nebo také teplota chromatičnosti je fyzikální hodnota a u světelných zdrojů se uvádí v Kelvinech a laicky řečeno, čím je hodnota vyšší, tím "modřejší" je pak osvětlení.

Alfa verze - teplota barev 3200 K

Beta verze - teplota barev 6000 K

post-46689-14687159857153_thumb.png

Odkaz ke komentáři

magnum ti nestaci podle me by byl stejne silný jak magnumka.

Ja bych tam chtel vic veci treba F/A 22 Raptor , AC 130 , treba aj nejaky lepsi transportni vrtulnik treba chinook nebo udelat nejakou stihacku co by dokazala letal richlostni 1mach + a aby slo videt jak udela ten bum kdyz prekroci rychlost zvuku nebo pri skoro rychlosti zvuku se bude jet spatne ovladat (nestabilne chovat )

Doporucuji HAWX 2 :-) Krome vrtulniku tam najdes vse, co jsi zminil:-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu