xManitua Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Na co na narazis? Tak to bylo na 1000 ticketu a co jako... po patchi si budete moci pronajmout server i na konzolich... Na co narážim? Na to, že si v xbox sekci a machruješ tu se skóre, který se dá dát akorát na PC, navíc to neni žádný ,,wow,, score na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Na co narážim? Na to, že si v xbox sekci a machruješ tu se skóre, který se dá dát akorát na PC, navíc to neni žádný ,,wow,, score na PC On sem pouze dal věc, která mu přišla zajímavá a chtěl jí ukázat ostatním, nědělej ze sebe boha, kterej určuje řád světa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=eG9Q8u9_Wgw&hd=1 :cheesygrin: tohle taky dělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Dik za radu s tim BF heroes, konečně se mě odemkla i M1911. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 ona normálně není odemčená? :O co bych si já bez ní počal? :D Deep: to mě nikdy nenapadlo :D já s tím ničím akorát vozítka :D ta hudba je výborná :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Na co narážim? Na to, že si v xbox sekci a machruješ tu se skóre, který se dá dát akorát na PC, navíc to neni žádný ,,wow,, score na PC Neni to "wow", proto ma takovy skore vzdycky kazdej -_-************* chtel bych te videt frajere... K odemceni te M1911 o ktere se tu bavite je potreba pripojit se do jakehosi gunclubu, stranku mate na letacku ktery byl v krabici od hry... podle me teda M1911 nic moc, v BC2 byla hodne dobra ale tady mi nejak nesedla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 M1911 se ti odemkne kdyz se regnes na jedne strance ( napsane to je na letacku v krabicce od hry aspon ja mel v LE ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 M1911 se ti odemkne kdyz se regnes na jedne strance ( napsane to je na letacku v krabicce od hry aspon ja mel v LE ) Jo když se přihlásíš do Gun Clubu dostaneš M1911 s tlumičem. Stejně mi v BF3 chybí M1 Garand, dal bych si na něj tlumič a foregrip :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 to mosim nekdy vyzkusat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 já mám M1911 celkem rád, k sniperkám používám MP443, v BC2 jsem měl rád REXe ale tady mi ty revolvery nějak nesedíjou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Já mam nejradši MP443 ale nechápu proč se mi vždycky za amíky přepne na posranou M9... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 toš tam je ten problém že MP443 je za rusáky základní pistole, takže máš vybranou základní pistoli a za amíky se ti to hodí na M9, dělá to tak i u hlavních zbraní, třeba u assaulta chodím s M16A3 a za rusáky mi to pořád háže AKčko, mohli by to taky opravit. je to dost zdlouhavé když pořád přehazuju pušky.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 hele hraje se ještě Bad Company 2? kámoš mě na to furt láká, a z videií na YouTube mě to příde o dost líp vypiplaný a vyvážený jak v BF3, možná to ještě pořídím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 toš tam je ten problém že MP443 je za rusáky základní pistole, takže máš vybranou základní pistoli a za amíky se ti to hodí na M9, dělá to tak i u hlavních zbraní, třeba u assaulta chodím s M16A3 a za rusáky mi to pořád háže AKčko, mohli by to taky opravit. je to dost zdlouhavé když pořád přehazuju pušky.. :D Jo proto vždycky používám nezákladní zbraně. U MP443 se to dá přežít M9ka neni až tak rozdílná, ale ten Kalašnikův šmejd bych nesnes a pořád to přepínat když chci bejt rychle ve vrtulníku je napyču hele hraje se ještě Bad Company 2? kámoš mě na to furt láká, a z videií na YouTube mě to příde o dost líp vypiplaný a vyvážený jak v BF3, možná to ještě pořídím I BC1 se pořád hraje, sám si občas jedničku i dvojku z nostalgie pustim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 já jsem to od doby do mám BF3 nepustil, nevím jestli by mě to bavilo ještě :D ale u recona tam byl parádní mortar, a zrovna včera jsem si vzpomněl na Laguna Alta, mapy v džungly a v zimě. to byla bomba! a uplně jsem zapomněl na Vietnam... a ty videa Battlefield Moments na YT jsou taky naprosto špičkové :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Asi to ještě koupím a zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 Co by bylo dobrý kdyby voják zraněnej třeba pod 25% začal pomalu krvácet, podobně jako vozidla. Zachránil by ho jen medpack :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 aspoň by to lidi trochu postrčilo k týmový práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Březen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2012 No hlavně by si assaulti brali lékarničky místo posranýho granátometu. Od začátku sem to řikal že to bude na♥♥♥♥♥ když sjednotěj medica a assaulta. Nedali si říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Jen dodam ze se musite zaregistrovat jen na ty free online hry jen registrace netreba instalovat nebo hrat ale musite mit stejny mail jak na xlive Copa je to za veterána, když si hru nenainstaluje ani nezahraje? leda tak na papíře...pff:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Copa je to za veterána, když si hru nenainstaluje ani nezahraje? leda tak na papíře...pff:D Noa ale budes mit Veterana :D ale ja je mam a hral sem to nejak me to nechytlo teda krome toho heroes to je docela zabavy ty zvuky apod.. ale furt tam potkavam same blbecky co si koupily armory a zbrane a to je pak nevyhoda proti tem co nic nemaj koupene. A k tem lekarnickam pokud nehraju s kamosema tak je nemosim brat vetsinou kdyz hraju pres live tak se domluvime kdo veme co a kdo veme to .. treba sme 2 medici jeden granatomet druhy lekarnicku a zbytek je treba podpora nebo inzenyr atd.. Ale tet jsou hraci maji lekarnicku nebo ammopack hulakas na nej skoro 5 minut a stejnak ti to nehodi tak to je zbytecne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 já ju raději nosím, nebudu spoléhat na ty paka, stačí že když mu zemřu pod nohama tak mě neoživí, z toho bych skákal do stropu... :/ je to hodně o lidech, bohužel jich dost hraje jen za sebe a na tým kašlou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nedor Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Když jdu za assaluta, tak už jedině z lékárnou, když mě trefí, hodím pod nohy a za pár vteřin utíkám dál :) a hlavně rozhazuju všude kde se potloukají naši vojáci, protože je to čím dál tím horší, všichni se radši někam zakempujou a střílejí granátometem a ani se nehnou z místa, fuj :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nedor Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 No hlavně by si assaulti brali lékarničky místo posranýho granátometu. Od začátku sem to řikal že to bude na♥♥♥♥♥ když sjednotěj medica a assaulta. Nedali si říct. Souhlas, od začátku to byla chyba, takhle to motat dohromady........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 No chyba nechyba... V BF2 měli konec konců assault a medik stejné základní zbraně, jen assault měl navíc kevlar, dýmovnice a granátomet tuším (místo lékárničky samozřejmě) :D Je to hlavně o lidech, ale takovou kouřovou střelu si občas vezmu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.