Readdy_B Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Že by byl konečně "únorový" patch koncem března? http://www.battlefield-3.cz/aktualizace-backend-serveru-jako-priprava-pro-patchem/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Asi to ještě koupím a zkusím Kup si jí, BC2 má něco do sebe. Hlavně ty mapy, který v B3 žádná nenahradí. A i za Recona je tam snad jednodušší hrát jak v B3 :) No chyba nechyba... V BF2 měli konec konců assault a medik stejné základní zbraně, jen assault měl navíc kevlar, dýmovnice a granátomet tuším (místo lékárničky samozřejmě) :D Je to hlavně o lidech, ale takovou kouřovou střelu si občas vezmu... Není pravda, vždyt v BC2 měl medik těžké kulomety a assault měl M16 F2000 atd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Že by byl konečně "únorový" patch koncem března? http://www.battlefield-3.cz/aktualizace-backend-serveru-jako-priprava-pro-patchem/ Květen, Červen... dřív to nevidim (nevěřim) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Někdo kdo by se mnou prošel Kooperačky? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Me by se to hodilo ale na hard na archivement ( ale kdo ví kdy budu na xku protože se mě vůbec nechce hrát hry .. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 neke.. pojd online.. :) nemůžu se napojit na nikoho schopnýho a projít přes druhou misi Podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 Není pravda, vždyt v BC2 měl medik těžké kulomety a assault měl M16 F2000 atd :) No chyba nechyba... V BF2 měli konec konců assault a medik stejné základní zbraně, jen assault měl navíc kevlar, dýmovnice a granátomet tuším (místo lékárničky samozřejmě) :D Je to hlavně o lidech, ale takovou kouřovou střelu si občas vezmu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2012 No chyba nechyba... V BF2 měli konec konců assault a medik stejné základní zbraně, jen assault měl navíc kevlar, dýmovnice a granátomet tuším (místo lékárničky samozřejmě) :D Je to hlavně o lidech, ale takovou kouřovou střelu si občas vezmu... Moje chyba že si to nečtu dvakrát xD sorry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 V BC1 měl assault AR a adrenalinovku (auto injector) LifeToo a granátomet současně, support měl LMG a lékárny pro všechny, ale bylo pět povolání a žádné zbraně pro všechny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Mám limitku a jak poznam jaky addony mam stahnute uz abych nahodou je nekoupil 2x, treba ten SPECACT kit a Dog Tag bundle ( a co to vubec je v cem je to dobre ) treba BtK mam stahnute ale ukazuje ze nemam v tom obchode primo ve hre.. A je dobra hra ten BF 1943 estly to ma cenu si kupovat za tech 1200MS point nebo radsi je setrit na dalsi dlc co ma vyjit .. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 na PS3 jsme ho dostali zdarma, ale za peníze bych to nekupoval (můj názor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Mám limitku a jak poznam jaky addony mam stahnute uz abych nahodou je nekoupil 2x, treba ten SPECACT kit a Dog Tag bundle ( a co to vubec je v cem je to dobre )treba BtK mam stahnute ale ukazuje ze nemam v tom obchode primo ve hre.. A je dobra hra ten BF 1943 estly to ma cenu si kupovat za tech 1200MS point nebo radsi je setrit na dalsi dlc co ma vyjit .. ? BF 1943 je dobrej, připomíná mi starý BFka, byla to moje druhá hra koupená na PS Store, je tam čistě letecká mapa, i dneska bych si jí koupil...ale jestli je otázka postavená - buď BF 1943 nebo nový DLC do BF3 - rozhodně DLC:D, ale zvažoval bych obojí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 nic nekupuj přes market na live, ale přímo ve store ve hře. Tam taky poznáš co už máš a co nemáš. Skrz limitku. A stáhneš si ta taky 1943 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 ja nic este do BF3 nekupoval a jen dal limitku do hry naistaloval a opatchoval to mi to nabidlo takze nevim vubec co mi to stahlo atd.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 stahlo ti to patch Back to Kard... kterej se ti i otevřel n použití. Dál bys se ti měli odemknout nějaký ty zbraně ještě navíc,, a dog tags... plus jdi na gunclub.ea.com, regni se a dostaněs 911pistole.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 Vsechno co si napsal to vim ale v tom shope primo ve hre mam jako ze to nemam stahnute :D ta mcosi je moje nej rucni :) Jak bych asi mohl hrat BtK mapy atd.. kdybych ho nemel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 no to bys nemohl no :) No tak v tom případě máš všechno co obsahovala limitka :) Já sem si vlastně za nějakých 280+200mp kupoval ještě nějakej dva balíčky malý ve store.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2012 no uvidim mozna si ten bf 1943 kupim ale uz sem tyden nebyl na xku :D a vypadato ze nebudu do te doby nes mi dojdou nove hry a novy monitor :D protoze to CRTcko stoji za ♥♥♥♥♥ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Podle mě BF 1943 za ty peníze už nestojí. Raději bych počkal na to DLC Close Quarters. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Obrazem: bf3 vs real life + srovnání usasek + bugina na kontejneru Video: BF3 olympiáda - disciplína :)Destrukce v Close Quarters: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Nenašel by se někdo, kdo by mi pomohl s létáním?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 stihajdy jsou supereasy a dobre ovladatelne, vrtulnik neumim ja sam treba porad a to hraju BC / BF uz asi 3 roky :P ale posledni dobou uz i ten vrtulnik docela jde, ale jen par metru :D ... toclovek proste musi trenovat no, ale tech teamkillu a timpadem fuuuuucek co si clovek vyslechne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Vrtulník sem se naučil ovládat v druhé co op misi :). ten je easy, musí se stále pracovat s oběma analogy. No s letadem jakštak létat umím, ale jde mi o nějaké rady do života a hlavě nejsem schopen nějak bojovat,.. tím pádem nejsem schopen usilovat o vylepšení :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Já se naučil po několik měsících aspoň chvíli vydržet ve vzduchu s vrtulníkem :D Ale nikomu snim neublížim... se stíhačkou lítat neumim vůbec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 ja stihacku pouzivam spis jen na legraci, litam s ni u zeme, nebo tesne nad barakama, jako s kulometem ve stihacce nekoho sejmout je peklo, :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.