Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

Ja mám slizebni hvezdu jak u vrtulniku obou 2 tak aj u jet ..

U jet to bylo tezke se naucit proste mosis zkusat a zkusat a pak na to dojedes jak a co jak ..

s vrtulnikem sem se naucit ani nevim jak ale s vrtulnikem bojovim sem udelal svoji 1 sluzebni hvezdu :)

U jet nelitej nikdy rovne pokud je za tebou stihacka, skus furt zatacet kdyz za tebou je druhy a snazi se te sestrelit tak zkus vseljak klickovat doleva doprava a kdyz zatacis tak postupne uber dej forsaz pak zas uber ale rychle takhle se nejlip delam v nizke rychlosti dobre manevrovat .. vzdycky mir v kulometem pred neho kde by mel byt kdyz tam ty strely doleti atd.. kdy na tebe leti raketa a nemas svetlice zkus nelat prudke otocky doleva doprava + forsaz a snad se ji setrast ..

Ja se naucil s jet az kdyz se mi odemkly raketove podvesy ..( do te doby sem killovat po haluzi ani sam nvim jak :)

Hrubek si nevsimejte urcite tam jsou ale nehodlam to kontrolovat kazde slovo za slovem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Už sem si myslel, že sem s tou stíhačkou sám :D ale někomu to fakt jde ale jak sem vypozoroval, je učinné ničit nepřátesklý letou hned na základně, kvůli tomu sem vždycky tak na***** ale je vidět, že to funguje :D Jinak vrtulníkem mi to de krásně na PC, na xboxu už tolik ne.

Odkaz ke komentáři

Já se naučil po několik měsících aspoň chvíli vydržet ve vzduchu s vrtulníkem :D Ale nikomu snim neublížim... se stíhačkou lítat neumim vůbec
ja stihacku pouzivam spis jen na legraci, litam s ni u zeme, nebo tesne nad barakama, jako s kulometem ve stihacce nekoho sejmout je peklo, :D

No právě, sejmout tiím kulometem nic nejde :D ani ve vzduchu ani n azemi.. létám u země a prostě kropím budovy a zatím se nci na slepo nepovedlo snad ani zasáhnout :(

Odkaz ke komentáři

Ja mám slizebni hvezdu jak u vrtulniku obou 2 tak aj u jet ..

U jet to bylo tezke se naucit proste mosis zkusat a zkusat a pak na to dojedes jak a co jak ..

s vrtulnikem sem se naucit ani nevim jak ale s vrtulnikem bojovim sem udelal svoji 1 sluzebni hvezdu :)

U jet nelitej nikdy rovne pokud je za tebou stihacka, skus furt zatacet kdyz za tebou je druhy a snazi se te sestrelit tak zkus vseljak klickovat doleva doprava a kdyz zatacis tak postupne uber dej forsaz pak zas uber ale rychle takhle se nejlip delam v nizke rychlosti dobre manevrovat .. vzdycky mir v kulometem pred neho kde by mel byt kdyz tam ty strely doleti atd.. kdy na tebe leti raketa a nemas svetlice zkus nelat prudke otocky doleva doprava + forsaz a snad se ji setrast ..

Ja se naucil s jet az kdyz se mi odemkly raketove podvesy ..( do te doby sem killovat po haluzi ani sam nvim jak :)

Hrubek si nevsimejte urcite tam jsou ale nehodlam to kontrolovat kazde slovo za slovem

Tak to nechápu jak si ty hvězdy dal xD.. mě by stačilo odemknout pár věcí,.ale bohužel body nedostanu jen za samotné létaní :(

No s manévrování problém nemám, když jsem zasažen tak skoro vždy uniknu :)

Už sem si myslel, že sem s tou stíhačkou sám :D ale někomu to fakt jde ale jak sem vypozoroval, je učinné ničit nepřátesklý letou hned na základně, kvůli tomu sem vždycky tak na***** ale je vidět, že to funguje :D Jinak vrtulníkem mi to de krásně na PC, na xboxu už tolik ne.

No to sem se min mapu taky pokoušel, jenže to mě ošíval furt někdo z letadlové lodě a moc sem se netrefil xD

Stíhačka je dobrá tak maximálně na tanky, když máte naváděnou raketu. :D Jinak raději lezu do helikoptér, to už je jinej zážitek. :) A jsem rád, že v dalším patchi zvednou asistence ze 20ti na 50 bodů.

V tom patchi bude mnohem víc změn na který se těším :P už aby byl

Odkaz ke komentáři

Stihacka jeji hlavni zbran je kulomet ja s nim nicim aj pezici hrace tanky heliny stihacky .. rakety vetsinou jsou do svetlit takze nic moc ale ja uz mam skenovani prostoru takze to behem par secund zamerim tak obcas je aj setrelim aj raketou..

raketove podvesy jsou dobre na Rush .. a ta navadena strela s tou sem to este nezkousel ..

S helinou kotoul ve zduchu sem taky zkousel a udelal jsem takovy divny :D takove do P :D

Tady dam foto s jet sem byl top hrac :)

http://www.rsko.cz/upload/up/34733_Top 1 a Jet.png

Odkaz ke komentáři

No museli tam dát nějakou zbraň pro děti...:wohow:. S Usaskou snad musí být umění se netrefit...:cheesygrin:. Taky se těším na level 43.

BF 1943 jsem si stáhnul když jsem koupil limitku, ale ještě jsem to nezapnul..:cheesygrin: Musím to vyzkoušet, když to tu tak chválíte...:wohow:

Odkaz ke komentáři

už jste to zaregistrovali? předevčírem se DICE začali hrabat v serverech, jsou přejmenovaný a např. servery Dice BF3 Classic only nám do conquestu začaly s.rát Rush! a aby toho nebylo málo, tak mi u pěti her 4x vypadlo připojení k EA kua. Za 4 měsíce to zatím nebylo horší, EA opět boduje, fuck yeah:)

zajímavý obrázek - hráč získal ocenění MVP1 a zároveň MVP2:cheesygrin:, byl tak dobrej, že byl 1. i 2. současně...

post-46689-14687159898709_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

no, co mi to dělalo včera, tomu se už nedá říkat lagy. tanky se na teheránu vyloženě teleportovali z místa na místo, chvílema všichni sprintovali na místě, pak se hra zastavila a zastřelení před 20 sec popadali na zem, no p.rdel nebo střelil jsem granátometem, v tu chvíli jsem byl nad mapou Metro jako v betě a mohl jsem si cca 30 sec prohlížet Paříž z ptačí perspektivy, potom naskočil kill a já zase stál na vlajce B, a to byl evropskej DICE server s největším pingem, co jsme zrovna našli...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu