Rendy93 Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Ja mám slizebni hvezdu jak u vrtulniku obou 2 tak aj u jet .. U jet to bylo tezke se naucit proste mosis zkusat a zkusat a pak na to dojedes jak a co jak .. s vrtulnikem sem se naucit ani nevim jak ale s vrtulnikem bojovim sem udelal svoji 1 sluzebni hvezdu :) U jet nelitej nikdy rovne pokud je za tebou stihacka, skus furt zatacet kdyz za tebou je druhy a snazi se te sestrelit tak zkus vseljak klickovat doleva doprava a kdyz zatacis tak postupne uber dej forsaz pak zas uber ale rychle takhle se nejlip delam v nizke rychlosti dobre manevrovat .. vzdycky mir v kulometem pred neho kde by mel byt kdyz tam ty strely doleti atd.. kdy na tebe leti raketa a nemas svetlice zkus nelat prudke otocky doleva doprava + forsaz a snad se ji setrast .. Ja se naucil s jet az kdyz se mi odemkly raketove podvesy ..( do te doby sem killovat po haluzi ani sam nvim jak :) Hrubek si nevsimejte urcite tam jsou ale nehodlam to kontrolovat kazde slovo za slovem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Už sem si myslel, že sem s tou stíhačkou sám :D ale někomu to fakt jde ale jak sem vypozoroval, je učinné ničit nepřátesklý letou hned na základně, kvůli tomu sem vždycky tak na***** ale je vidět, že to funguje :D Jinak vrtulníkem mi to de krásně na PC, na xboxu už tolik ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Já se naučil po několik měsících aspoň chvíli vydržet ve vzduchu s vrtulníkem :D Ale nikomu snim neublížim... se stíhačkou lítat neumim vůbec ja stihacku pouzivam spis jen na legraci, litam s ni u zeme, nebo tesne nad barakama, jako s kulometem ve stihacce nekoho sejmout je peklo, :D No právě, sejmout tiím kulometem nic nejde :D ani ve vzduchu ani n azemi.. létám u země a prostě kropím budovy a zatím se nci na slepo nepovedlo snad ani zasáhnout :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Stíhačka je dobrá tak maximálně na tanky, když máte naváděnou raketu. :D Jinak raději lezu do helikoptér, to už je jinej zážitek. :) A jsem rád, že v dalším patchi zvednou asistence z 10ti na 50 bodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 no jako ovladat helinu na vybornou se rovna nepremozitelnej bojovnik... tywe kolikrat typek v heline co s ni umel snad i kotouly ve vzduchu skoncil prvni s killama, nevim treba 50:0 o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Ja mám slizebni hvezdu jak u vrtulniku obou 2 tak aj u jet ..U jet to bylo tezke se naucit proste mosis zkusat a zkusat a pak na to dojedes jak a co jak .. s vrtulnikem sem se naucit ani nevim jak ale s vrtulnikem bojovim sem udelal svoji 1 sluzebni hvezdu :) U jet nelitej nikdy rovne pokud je za tebou stihacka, skus furt zatacet kdyz za tebou je druhy a snazi se te sestrelit tak zkus vseljak klickovat doleva doprava a kdyz zatacis tak postupne uber dej forsaz pak zas uber ale rychle takhle se nejlip delam v nizke rychlosti dobre manevrovat .. vzdycky mir v kulometem pred neho kde by mel byt kdyz tam ty strely doleti atd.. kdy na tebe leti raketa a nemas svetlice zkus nelat prudke otocky doleva doprava + forsaz a snad se ji setrast .. Ja se naucil s jet az kdyz se mi odemkly raketove podvesy ..( do te doby sem killovat po haluzi ani sam nvim jak :) Hrubek si nevsimejte urcite tam jsou ale nehodlam to kontrolovat kazde slovo za slovem Tak to nechápu jak si ty hvězdy dal xD.. mě by stačilo odemknout pár věcí,.ale bohužel body nedostanu jen za samotné létaní :( No s manévrování problém nemám, když jsem zasažen tak skoro vždy uniknu :) Už sem si myslel, že sem s tou stíhačkou sám :D ale někomu to fakt jde ale jak sem vypozoroval, je učinné ničit nepřátesklý letou hned na základně, kvůli tomu sem vždycky tak na***** ale je vidět, že to funguje :D Jinak vrtulníkem mi to de krásně na PC, na xboxu už tolik ne. No to sem se min mapu taky pokoušel, jenže to mě ošíval furt někdo z letadlové lodě a moc sem se netrefil xD Stíhačka je dobrá tak maximálně na tanky, když máte naváděnou raketu. :D Jinak raději lezu do helikoptér, to už je jinej zážitek. :) A jsem rád, že v dalším patchi zvednou asistence ze 20ti na 50 bodů. V tom patchi bude mnohem víc změn na který se těším :P už aby byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Stihacka jeji hlavni zbran je kulomet ja s nim nicim aj pezici hrace tanky heliny stihacky .. rakety vetsinou jsou do svetlit takze nic moc ale ja uz mam skenovani prostoru takze to behem par secund zamerim tak obcas je aj setrelim aj raketou.. raketove podvesy jsou dobre na Rush .. a ta navadena strela s tou sem to este nezkousel .. S helinou kotoul ve zduchu sem taky zkousel a udelal jsem takovy divny :D takove do P :D Tady dam foto s jet sem byl top hrac :) http://www.rsko.cz/upload/up/34733_Top 1 a Jet.png Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 ostrov Wake... no tak se mi povedlo rovnou sendout do stíhačky, tak jdu něco zkusit, ta shválně jeslti apsoň 30bodu xd největší průser, že jsem schytal tolik smrtí jen pádem stíhačky xD Co to je za BUG? lítat pod vodou :D:D::D: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Lol taky se mi nekdy stavalo ze sem letel pod vodou :) aspon si ten dotycny co po me sel myslel ze sem spadl tak uz me nehodil a pak sem si jednou tak nekoho prechystracil :D HorcaCZ to umim taky si vytahnout baterky kdyz letim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 ahoj šmoulové, chtěl bych se zeptat svých PS3 spolubojovníků, jestli ještě jde stáhnout BF1943 zdarma, ve storu mi to píše 270kč, pokud ano tak jak na to, díky :) v té češtině je to hrozné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 https://1943redemption.battlefield.com/index.php mě to šlo tady přes to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/wapje-wasbeer81/stats/350456663/ps3/ ale né Usaska není přehnaně silná :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 jo, děkuju moc, hraje to ještě někdo nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/wapje-wasbeer81/stats/350456663/ps3/ ale né Usaska není přehnaně silná :D Kekel prostě :D Já se těšim až reachnu level 43 a budu moc vyzkoušet to na co celou dobu nadávám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 no je trochu hodně přehnaná, ale když s tím hrajou všeci.. :D beru si to jen na metro a bazaar :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 no je trochu hodně přehnaná, ale když s tím hrajou všeci.. :D beru si to jen na metro a bazaar :D Takže hraješ akorát metro a bazar? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 né to né, já se vždycky někam připojím a tam hraju do té doby než mě to omrzí a vypnu PSko. Jen prostě v tom metru se nic jiného ani dělat nedá když tam všeci běhají s USAS+frag :D povim vám, ten 1943 je sranda. ty letadla jsou bombovní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 jo, děkuju moc, hraje to ještě někdo nebo ne? docela to lidi porad mastej, pokazdy kdyz se pripojim, tak tam nekdo je, hlavne na leteckych bitkach :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Ty USASky už mě taky serou, .. pokaždý mě někdo sejme a kouknu je to USAS xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 No museli tam dát nějakou zbraň pro děti...:wohow:. S Usaskou snad musí být umění se netrefit...:cheesygrin:. Taky se těším na level 43. BF 1943 jsem si stáhnul když jsem koupil limitku, ale ještě jsem to nezapnul..:cheesygrin: Musím to vyzkoušet, když to tu tak chválíte...:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Já jsem si taky stáhl 1943,.. ale nikde není k puštění, prostě ten BF nikde nevidím, v DB nikde!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 už jste to zaregistrovali? předevčírem se DICE začali hrabat v serverech, jsou přejmenovaný a např. servery Dice BF3 Classic only nám do conquestu začaly s.rát Rush! a aby toho nebylo málo, tak mi u pěti her 4x vypadlo připojení k EA kua. Za 4 měsíce to zatím nebylo horší, EA opět boduje, fuck yeah:) zajímavý obrázek - hráč získal ocenění MVP1 a zároveň MVP2:cheesygrin:, byl tak dobrej, že byl 1. i 2. současně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Peknej bug :) ale u PS3 :) Ja uz tyden nebyl na BF3 skusim to ale aj kdyz sem hral tak mi to nekdy napsalo stratil jste spojeni s EA ale to sem mel este pred tím lagy jak prase :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 no, co mi to dělalo včera, tomu se už nedá říkat lagy. tanky se na teheránu vyloženě teleportovali z místa na místo, chvílema všichni sprintovali na místě, pak se hra zastavila a zastřelení před 20 sec popadali na zem, no p.rdel nebo střelil jsem granátometem, v tu chvíli jsem byl nad mapou Metro jako v betě a mohl jsem si cca 30 sec prohlížet Paříž z ptačí perspektivy, potom naskočil kill a já zase stál na vlajce B, a to byl evropskej DICE server s největším pingem, co jsme zrovna našli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.