majki.mayer Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Jo tak mě se to právě furt přepínalo- chvíli conquest, chvíli rush..:cheesygrin:. U deathmatche chvíli Squad, chvíli Team...:D. Zastřelíš borce, naskočí body za kill, ale borec tam furt stojí na tom stejném místě...:cheesygrin:. Aspoň je prdel..:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Jo tak mě se to právě furt přepínalo- chvíli conquest, chvíli rush..:cheesygrin:. U deathmatche chvíli Squad, chvíli Team...:D. Zastřelíš borce, naskočí body za kill, ale borec tam furt stojí na tom stejném místě...:cheesygrin:. Aspoň je prdel..:wohow: To přepínání je normální... nový servery :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 no, co mi to dělalo včera, tomu se už nedá říkat lagy. tanky se na teheránu vyloženě teleportovali z místa na místo, chvílema všichni sprintovali na místě, pak se hra zastavila a zastřelení před 20 sec popadali na zem, no p.rdel nebo střelil jsem granátometem, v tu chvíli jsem byl nad mapou Metro jako v betě a mohl jsem si cca 30 sec prohlížet Paříž z ptačí perspektivy, potom naskočil kill a já zase stál na vlajce B, a to byl evropskej DICE server s největším pingem, co jsme zrovna našli... To se mi stava docela casto doma mam pomaly net ( dost casto ) tak to co popisujes se mi stava diky pomalemu internetu .. Predpokladam ze mas internet vzduchem jako na strese primac.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 manitů: nevim co je normální na tom, že když chci hrát CQ, tak hra mi do něj bude míchat Rush, to je leda normálně p.osranej matchmaking:cry:. to jim jiný módy nikdo nehraje, že s nima musí votravovat mě, vtěrky? rendy: já jsem s pomalým připojením nikdy problémy neměl, mám ADSL do routeru a PS3 je připojena bezdrátově, nevěřím, že je to náhoda, když se zrovna jako na potvoru vrtali v serverech, šlupky jedny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Njn treba to je tim ale to co si popisoval se me delo skoro kazdy den :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 To sou normální Bugy,. že postava zustane stát po zabití , nebo stíhačka letící pod vodou, nebo občasné za,,lagnutí".. také přepínání serverů. To odpojování ze hry se děje no , poslední tejden taky u mě : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 manitů: nevim co je normální na tom, že když chci hrát CQ, tak hra mi do něj bude míchat Rush, to je leda normálně p.osranej matchmaking:cry:. to jim jiný módy nikdo nehraje, že s nima musí votravovat mě, vtěrky? Tak si přečti novinky je to tak... přidaly nový servery, kde se točej módy a mapy různě. Samozřejmě, že furt jsou klasický servery jenom CQ a tak, ale co jsem slyšel od lidí v party tak když dáš quick match tak je to házelo na ty střídavý. Stačí si najít ve filtrech serverů nějakej klasickej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 Tak si přečti novinky je to tak... přidaly nový servery, kde se točej módy a mapy různě. Samozřejmě, že furt jsou klasický servery jenom CQ a tak, ale co jsem slyšel od lidí v party tak když dáš quick match tak je to házelo na ty střídavý. Stačí si najít ve filtrech serverů nějakej klasickej Vím, že to míchaj poslední dva dny, mezi EA se dají najít servery jen na CQ, taky jsme na jednom předevčírem hráli a jel CQ celej večer, ale včera jsme vybrali Dice BF3 Classic only a bylo po pi.či, každá třetí hra Rush a lagy nebyly občasný a jak jsem psal, hra se zastavila (někdo mohl přebíjet, někdo střílet a někdo běžel na místě), vidim před sebou 6 lidí a po 20 sec 4 spadnou na zem a můžeme se zase pohybovat, jsem na to dneska zvědav, abych si nakonec server nemusel pronajmout a tohle je reklamní kampaň na privátní servery pro PS3, reklamní heslo: Pronajměte si svůj server, nebude Vám padat jako u nás! EDIT: Quickmatch nepoužívám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 já jsem včera hrál a naprosto bez problémů :) snad to bude dobrý i dneska :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenik1468625354 Odesláno Březen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2012 http://www.battlefield-3.cz/velky-patch-pro-battlefield-3-vyjde-pravdepodobne-27-3-2012/ Že by konečně?! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Kdopak už četl ,,skvělou novinku,, ? :D S prominutim, ale ať už jde DICE do p****... to chtěj dávat už i patch, kterej má opravovat hru exkluzivně první pro PS3? http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz/news/view/2832654780279541805/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Tak to je dobrá banda ♥♥♥♥♥ů... Na pc je patch dávno hotovej ale kvůli posraný certifikaci na konzole se musí čekat a ještě to daj na psko o tejden dřív? Kéž by ea nevlastnila dice to by jsme tu pak měli hru sice později ale bez bugů a hlavně by třeba vyšly mod tools... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 už mě to začíná popmalu ♥♥♥♥, jak mě to hází z jednoho režimu do druhýho doprdele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 http://www.battlefield-3.cz/update-playlistu-pro-konzole/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 už mě to začíná popmalu ♥♥♥♥, jak mě to hází z jednoho režimu do druhýho doprdele To je tak tezke si najit server kde se ty mody nemeni ? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 me to ani moc nevadi, ze to hazi stridave conques a rush treba, aspon je to takova trochu zmena a clovek nehraje porad dokola jen to same :) diky tomu sem ted u bf3 vydrzel asi zatim nejdelsi cas vubec co to hraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Tak to u ničeho nevydržíš, vždyť máš nahranejch 38 hodin -.-" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 To je tak tezke si najit server kde se ty mody nemeni ? :? jo, to by muselo fungovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 jo, to by muselo fungovat :) Co sem cetl tak je servry co maj nazev DICE jsou ty co nemas rad pak jsou tam normalni klasicke ( co vim ,cetl jsem ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2012 .. no zkusím ) tak teda funguje.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 finální seznam změn v zítřejším patchi pro BF3, jupííí (andělíčku můj strážníčku, ať to nepokakají jako ostatně vždy) http://www.battlefield-3.cz/oficialni-datum-vydani-velkeho-patche-a-finalni-seznam-zmen/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 tech zmen je pozehnanie a velka vetsina me potesila. Super, tesim se, ze to snad bude uz v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 video s herci, jak v BF3 funguje baterka, no to je prdel:cheesygrin:...jak se mu kouří z ruky, když si na ní posvítí...jasnější než tisíc sluncí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Nevíte jak je to s tim patchem jestli zejtra vyjde pro všechny nebo jen pro ps3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Nevíte jak je to s tim patchem jestli zejtra vyjde pro všechny nebo jen pro ps3? Exclusive... for PS3 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.