FeebeE Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 máte v té hře někdo bugy? jsem v misi se stíhačkou a mám dokončit předletovou kontrolu - zkontrolovat levé klapky a stabilizátory, ale vlevo nic, interaktivní tlačítko taky ne.. prostě konečná... video na youtube asi těžko najdu, když hra ofic. ještě nevyšla... víte někdo co mám dělat? nebo je to nehratelný bug.. jsou tam bugy. posledně se mi stalo, že po vlně nepřátel se mi voják se kterým sem probíhal budovu seknul a hotovo. přitom o x metrů dál měl otevřít dveře, ale stál jenom jako solný sloup. restart od posledního savu pomohl. a s tou stíhačkou: podívej se na křídla a pravou nebo levou houbou zakruť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 jsou tam bugy. posledně se mi stalo, že po vlně nepřátel se mi voják se kterým sem probíhal budovu seknul a hotovo. přitom o x metrů dál měl otevřít dveře, ale stál jenom jako solný sloup. restart od posledního savu pomohl. a s tou stíhačkou: podívej se na křídla a pravou nebo levou houbou zakruť. dík, kdybych byl bukanýr, dostal bys hudlana :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazyman Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Je mozne hrat MP ofline s Bootama ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 lazyman - ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Nevíte zda bude na mulťák potřeba online pass? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 bude...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Bude... pokud ho nebudes mit nezahraješ si narozdíl od Bad Company 2 vůbec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 takže bych to jel asi po live :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Tak z tyhle hry fakt nevim, hral jsem jen CODcka vzdycky a byl jsem spokojenej, ale pak byli ty super videa na Battlefiled 3, tak jsem predobjednal limitku a i COD MW3, ale jak to tu ctu, tak se vic a vic rozhoduju, jestli limitku nezrusit a jit jen do COD. Ta beta me moc nenatchla a jeste, jak je to stema dvema dvd? mam jen 4gb hdd, tak abych vubec ji pak rozjel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 tak pouzij treba flashku alespon na ty textury... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Tak z tyhle hry fakt nevim, hral jsem jen CODcka vzdycky a byl jsem spokojenej, ale pak byli ty super videa na Battlefiled 3, tak jsem predobjednal limitku a i COD MW3, ale jak to tu ctu, tak se vic a vic rozhoduju, jestli limitku nezrusit a jit jen do COD. Ta beta me moc nenatchla a jeste, jak je to stema dvema dvd? mam jen 4gb hdd, tak abych vubec ji pak rozjel? textury zabírají jen 1.5 GB, to se ti do těch 4 GB vleze.. jinak jsem to zkoušel i s vytáhlým HDD, abych počekoval, jak to vypadá bez těch HD textur, no a světe div se, ničeho jsem si nevšimnul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 tady srovnani z EG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 DOhráno .... Jsem poměrně spokojen, ale těch kulervoucých momentů je tam fakt málo :(. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
softman6 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Zdar borci, stahl sem první dvd, vypaloval a při vypalování se to na 60% sekne a tim i cele PC, nevíte v čem je problém? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Punisher001 Odesláno Říjen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2011 Tak už taky pařím a zatím je to super no uvidíme až to dohraju a pak za chvíli vyjde COD MW3 tak uvidíme co bude lepší...ale grafika super asi jako v Crysis 2 možna ještě lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 tak recenze: IGN 9/10 Tiscali 9/10 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Metacritic hlasi 93, rano to bylo jeste 94 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 IGN – 9 Joystiq – 9 Game Informer – 9.5 GameTrailers – 9.2 FZ.Se - 10 1UP – 9.5 GameSpy – 10 Everyeye.it – 9.2 Gamearena – 9.5 AusGamers – 9.8 GameReactor Sweden – 8 GameReactor Denmark – 9 PCGames.de – 8.7 GameStar.de – 9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Tak po tomhle se těšim na mulťák ještě víc,když si vezmu kolik hra dostala a jak hodnotí singlplayerovou část většina herních webů s kterýma se shoduju.... zing: Většina se shoduje na pouze adekvátním, byť dobře odvedeném singleplayeru, kvůli kterému vám čelist nespadne. Kooperativní režim prý není špatný, ale také není vrcholem herní produkce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Tvl, do dvou dnů to mam doma, hrozně se těšim, kdo to tu bude hrát ještě v den vydání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 No jestli budu mit chut se zitra po praci dokopat do xzonu, tak si to zitra alespon pustim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 Dohráno. Jsem spokojen. Teď se těším na MP. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 hale jak je to s tim online pass? to kupujes na live? nikdy sem se o to nezajimal tak se ptam.. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 hale jak je to s tim online pass? to kupujes na live? nikdy sem se o to nezajimal tak se ptam.. dik Buď to máš přiložené ke hře (origo) nebo si to koupíš na LIVE (pálené, bazar) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2011 nj a to uz si to muzu koupit jako zejtra? to sme jasny ,) a cena aspon priblize? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.