Readdy_B Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 myslel jsem, že opravné patche nevycházejí s časovou exkluzivitou:D a jsou pro všechny najednou, ale popídil jsem se a opravdu pro Xbox a PC zatím termín není určen. důvodem je nalezení technické chybky v těchto verzích, takže konzole za pozdní vydání pro PC zřejmě nemohou...holt jen prasácky napsali kód:D http://www.battlefield-3.cz/ps3-patch-zitra-v-poledne-pc-a-x360-patch-stale-nema-datum-vypusteni/ EDIT: Nebojte kucííí, šak voni vám BF3 rozmr.daj jen vo tejden dýl než na PS3, no:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 ...ale popídil jsem se a opravdu pro Xbox a PC zatím termín není určen. důvodem je nalezení technické chybky v těchto verzích, takže konzole za pozdní vydání pro PC zřejmě nemohou...holt jen prasácky napsali kód:D Ano a celej DICE si myslí, že je komunita tak blbá... ,,vždyť je to uplně v pohodě vydávat patche postupně, vždyť to dělá každej.´´ ♥♥♥♥♥ tohle chování!!! Najednou máme chybu v kódu a jako zázrakem se ta chyba vyhnula pouze PS3. P.S. kam psát stížnosti nebo maily přímo DICE? :D Moc rád bych si ulevil... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Velký únorový patch je tady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 škoda že nevyjde v neděli :D jinak mě opravdu velice potěšil klakson v džípech :D Pokud MAV narazí při vysoké rychlosti do vojáka nebo vozidla bude zničeno. Stále je však možné strategicky zabít vojáka obětováním MAV (to bude po nárazu zničeno). -toto mi udělalo radost :D a štve mě že při smrti zmizí claymory :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Aha takže oni ten patch důkladně testujou a den před vydánim najdou chybu... A 1.dubna oznáměj že patch bude v létě ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Co mě se týče, vkládám do toho patche obří naděje. Doufám, že opraví víc věcí, než posere. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 včera začaly vypadávat servery pro PS3, něco se děje a vypadá to nejspíš, že budeme betatesteři nebo hůře pokusní králíci, jedinej patch, kterým snad nic neposrali, byla oprava VoiP. U PS3 půjde taky vypnout vyhlazování pro omezení input lagu, nevím jak ostatní platformy. EDIT: V Battlelogu už přibývají nové položky, namátkou např. rozšířený zásobník pro AS VAL (super) apod. Už někdo patch stahoval a zkoušel? EDIT2: Patch už prý jede, přibyly nové servery - např. australskej only metro na 1500 tiketů:cheesygrin: a další podobný úchylárny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Teda nechtěl bych hrát na australskym serveru... Jsou tam vidět i nějaký český nebo německý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 nevim, asi jo, jsem v háku, jen psali kucí, že AUS server jede parádně a bez lagů - hra trvá hodinu:D, já to zkouknu v podvečer, ale už někdo hlásil, že to nemůže stáhnout apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 ,,Pricing for renting your own server is $1.49 / $6.99 / $24.99 / $64.99 (for 1, 7, 30 and 90 days),, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 hmm tak patch na BF3 je skvělej, odehrál sem dva zápasy a pokaždý sem musel dávat hard reset kvůli seknutý PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 bacha, už běží hláška, že se nesmí mačkat tlačítko select, jinak hra mrzne, takže nežádat vo náboje a nevoznačovat...takže zase průser:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 tyvole :D tak s takovým zpožděním a ještě to ani neběží jak má, toto snad není pravda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Sííí vole :D to jsou paka :D Unlocky za prachy aneb Free 2 Play model v klasický placený hře xD Nejsou tam třeba i double xp nebo něco podobnýho? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondatra Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Patch má 1080Mb, a musel jsem znovu stáhnout DLC BtK. navíc na store jsou ke koupi veškeré výbavy jak pro techniku tak pro povolání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 jaké výbavy? :blink2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 V in-game Store přibyla možnost zakoupit si unlocky jak pro techniku, tak pro zbraně, což je nesmysl, protože se dá vše získat bezplatně během hraní. BTW. Op. Métro (1 500 ticketů). :lol: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/37961178/4/363253126/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 no výtečné, v příštím patchi dají super über silné zbraně do store a bude to uplně výborné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Njn pujde koupit ale streba lidi co neumi s tim nebo se jim nechce tak si to radsi koupi ale ja uz mam ve vsem sluzebni hvezdu az na transportery ( ty rychlo dela) a mobilni AAcka inac mam vse hvezdy :) takze pro me zbytecnost kupovat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Takže dojmy z patche, USAS je absolutně nepoužívaná, po zkoušce kope jako svině a pálí asi stejně rychle, jako když pálíte narychlo se Saigou, MAV výtah nefunguje, vytáhnete, položíte, naskočíte ale nevznese se, dost překopali systém zbraní, po jednom odpoledni jste ale zase doma, v džípech jsou klaksony, používají se tuším L1, ale jsou jen v lehkejch džípech (ve Vodnikoj sem nic neslyšel) a je to docela sranda když naházíte C4 na jeep a dojedete s fanfárou k tanku a pak BUM :D, tankovej pancíř je slabší snese míň zásahů od RPG, jsou nový zvuky v helinách, tancích a stíhačkách pro zásahy jak kulometem, raketou a máte úplně nový zvuk zásahu, který vám disabluje vozidlo. Co mě celkem překvapilo, je že na mapy přidali nový vozidla - např. na Rush na Sharqi Peninsule přidali atackerům AH-6 Littlebird, celkem jsme na to s kámošem čuměli :), dál vrtulníky toho mnohem víc vydržej, kolikrát sejmete půlku všech sloupů a stromů na mapě a nejste disabled, jak se stíhačkou narazíte do nepřátelskýho chopperu, jste okamžitě mrtví (bad luck jak chopper tak vy). Stinger a Igla dávají disable na jednu ránu, ale maj tak malej dosah až mě to překvapilo, hitboxy se mě zdaj o něco lepší, co se týče Input lagu na ps3, já jsem s ním problém neměl, přesto po vypnutí vyhlazování jede hra o něco plynuleji, dál zvýšený dmg u javelinu, většinou one hit = disabled vehicle, tankový náboje a rpg dávají choppery a stíhačky na jednu ránu, nový ikony na mapách, nový detaily na minimapách, na Kharg Islandu přesunutý AA na letadlovou loď a na Ruský letiště, do AA gunů můžete skočit rovnou z respawnu, s respawnem se pojí další dvě věci a to: máte kratší killcam, následně se přepne obrazovka a můžete si 6 sekund před spawnem upravovat výzbroj (předtím to bylo asi jen 3 sekundy) nicméně ikdyž killcam skončil stále můžete být oživeni, také je zredukována doba trvání černé obrazovky po respawnu. K pronajímání serverů - EA tahá peníze kde se dá, 1 den 40Kč, 7 dní 190 Kč, 30 dní 690 Kč, 90 dní 1690 kč, ale private servery už jedou - např. Metro 1500 ticket only/no frag apod. Dále si také můžete v menu koupit balíčky, které vám odemknou výzbroj, například Vehicle bundle pack - ve všech vozidlech máte odemknuté všechno příslušenství. Patch hodnotím kladně, hraje v pohodě :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Tak nerfnutí USASKY je paráda... ..ale ty balíčky, to mě připadne jako totální blbost. Bylo to v BC2, dobře ale tam sis celou výstroj odemkl za dva dny, tak co. Ale teďka budou všichni lítat se stíhačka s full výzbrojí, všude kempit lidi s průskumníkem s full equipem... no nevím no... aspoň že nerfnuli tu usasku, jinak by to s takovou teď byla úplně nehratelná hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 jo a to možná někoho nepotěší Famas je taky nepoužitelnej, 25 nábojů a kope jako kráva... (stejně tak F2000) já radši zůstanu u svý m416 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Zkoušeli jste někdo G3A3? Celkem by mě zajímalo co s ní udělali... A muj oblíbenej kalach se měl dočkat zlepšení přesnosti při první ráně, zkoušeli jste ho někdo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 tak s tím famasem mě to celkem štve. Byl můj oblíbenej, ale taky sem ho nepoužíval pořád.. to mě celkem zamrzí, pokud bude k ničemu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2012 Do metra nebyla lepší assault rifle... a L85A2 má bejt vylepšená, je to tak doopravdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.