Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

večer jsem se k tomu na chvíli dostal, takže dojmy. S USASem jsem potkal jednoho, co v ní měl broky, jinak nikdo (to byl v metru klid!), FAMAS je hroznej, s tim se nedá hrát, ale mě vždycky přišla M16 min. stejně dobrá, nevím o co byl FAMAS lepší. karabina SG553 má lepší handling i střelbu, Stinger/Igla má dosah asi jako Javelin a když má heli perk "pod radarem", tak jsem stál u vlajky, vrtulník jí zabíral nade mnou, ale byl nízko pro zaměření Stingerem, tak jsem na něj mohl leda koukat, trapný. první ránu heli vždy odkloní, ale na další nemá tak rychle světlice a to jsem většinou zasahoval, teď už je pro druhou ránu daleko a nezaměří se, asi holt budeme střílet po helinách RPGčkama jako v BC2, kua. ale bylo vidět, jak si všichni zvykali na nový vlastnosti zbraní a blbě se trefovali:) odstranili hodně takovej těch zákeřnejch vejmr.dů, který vychcánci zneužívali, začali se objevovat víc snipeři, ale zatím nic hroznýho jako u BC2, RPG má menší účinek na živou sílu, granátomet mi teď připadá "silnější". Z doslechu: AL VAL prej taky posrali, škoda, mám jí rád, v BC2 byla jako VSS Special u recona...jo, u stíhaček dali flary rovnou do základu, aby se vůbec mohl nováček bránit, když to začne zkoušet. všechny pí.čoviny se dají koupit na store, ale nevim proč bych dával za hru 1300 Kč a pak si za 1000 Kč ještě kupoval vybavení:cheesygrin:, to je přeceta zábava, že si odemykám haldu krámů, ne? s tlumičem má zbraň menší rozptyl, neubírá damage a teď mi připadá, že je na střední vzdálenost lepší než heavy barrel, hodně lidí mě střelilo se zbraní s tlumičem. označení min mizí rychleji (hlavně že v BC2 na panamě nebyly vůbec vidět a nikomu v EA to nevadilo, v BF3 svítí, že jsou vidět z vrtulníku:)). taky se mi zdálo, že dřiv, když jsem po někom začal střílet, často se označil v reálu (3D označení), teď ho kolikrát blbě vidim a vyloženě ho musim označit růčo...nevím jak vy, pro mě je pad malej do ruky, takže často nechtěně zmáčknu L2 (granát). při perku víc výbušnin měl inža 10 raket do RPG/SMAW, teď má "jen" 8. spawnování moc opraveno není, spawn 3m zády od nepřítele nebo před tank není vzácností a 2 sec nesmrtelnosti jsem si nevšiml. M240 při první ráně dost kopne, ale potom je to lepší a tlumič je na ní taky víc znát (menší rozptyl), nové zvuky v tancích jsou lepší. občas něco zahapruje, jedeme v nepoškozeném tanku a najednou nás dá vodnik:cheesygrin:, nebo jsem ve vrtuli jako pasažér chytil knife death (to po mě nůž snad hodil nebo co). změny jsou rozhodně k lepšímu, u mě dobrý!:cheesygrin:

EDIT: G3A1 je zlepšená, L85 budu zkoušet dneska, ale někdo ve squadu říkal, že je horší než byla, uvidíme...

EDIT2: ještě jednou pro sichr FINÁLNÍ SEZNAM ZMĚN

EDIT3: tak tohle je pecka!!! Better Battlelog ke stažení, více info v CZ

post-46689-14687159931151_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak nerfnutí USASKY je paráda...

..ale ty balíčky, to mě připadne jako totální blbost. Bylo to v BC2, dobře ale tam sis celou výstroj odemkl za dva dny, tak co.

Ale teďka budou všichni lítat se stíhačka s full výzbrojí, všude kempit lidi s průskumníkem s full equipem...

no nevím no...

Na změnu USAS jsem zvědavej před 4 dnama sem ho odemkl a od tý doby ho docela využívám a kompenzuju si to jak mě killovali dřív :D :D

To odemykání... všechno je o penězích a EA je chce víc a víc :) Stim odemykánim v BC2 nevim nevim... asi mi nikdy nešlo tak jako BF3 protože i teď tam mám malej level a odemčeno málo věcí podle mě to tam vůbec nejelo :D

Odkaz ke komentáři

V BC2 jsem vše odemkl do levelu 24 tuším... Tady mám teď vše kromě základních zbraní na recona za opačnou frakci a upgradů techniky taky moc nemám... V BC2 jste dostávali věci globálně, tady je to individuálně pro každou zbraň takže to trvá dýl odemknout vše

Odkaz ke komentáři

V BC2 jsem vše odemkl do levelu 24 tuším... Tady mám teď vše kromě základních zbraní na recona za opačnou frakci a upgradů techniky taky moc nemám... V BC2 jste dostávali věci globálně, tady je to individuálně pro každou zbraň takže to trvá dýl odemknout vše

Jo jo máš pravdu odemykání optik, foregripu aj. to prodlouží :)

Odkaz ke komentáři

Na změnu USAS jsem zvědavej před 4 dnama sem ho odemkl a od tý doby ho docela využívám a kompenzuju si to jak mě killovali dřív :D :D

To odemykání... všechno je o penězích a EA je chce víc a víc :) Stim odemykánim v BC2 nevim nevim... asi mi nikdy nešlo tak jako BF3 protože i teď tam mám malej level a odemčeno málo věcí podle mě to tam vůbec nejelo :D

To sem se právě taky těšil, že to těm lidem oplatím. Bohužel sem se do toho levelu nedostl ještě ,..a už se k tomu asi nedostanu. :D

No jasně že je to o penězích, já na to budu mít taky body abych si to odemčel...a už jen si říkáš, rpoč si to neodemčít, když to má většina lidí a proto mají oproti tobě výhodu. Sem proti tomu :(

To já na 14 mám skoro všechny zbraně. Proto je i kvůli tomu 3jka zábavnější :)

Jo jo máš pravdu odemykání optik, foregripu aj. to prodlouží :)

No a to je to zábavný, že si musíš tu zbran namaxovat , vystřílet si s ní ty věci a díky tomu se s ní i naučíš :))

aspon to bude pohodlnější xD

Odkaz ke komentáři

chci upozornit, že po stažení better battlelogu jsou funkční odkazy v battlefeedu, ale hlavně přibyly další charakteristiky v detailu zbraně (graf s damage apod.), nejzajímavější je funkce, kde si na zbrani navolíte příslušenství a ukáže se parádní zobrazení, kam letí 1., 2 atd. kulka při míření/hip nebo vleže/ve stoje, to je fakt super. každopádně jak jsem měl podezření, tlumič je nově lepší než heavy barrel, hlavně u kulometů a dvojnožka je hodně účinná. zkuste to, včera jsem si s tím hrál asi hodinu:D

post-46689-1468715993593_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

na PSN (nevim jestli i na xboxu) se objevily novy DLCcka pro BF3... no DLCcka, jak se to vezme :) dovoluji odemknuti vsechn zbrani / vozidel / prislusenstvi ve hre, takze kdo se nechce prodirat relativne dlouhou dobou pri ziskavani novych a novych veci, muze to vzit skratkou :) samozrejme za docela slusny poplatek (komplet vychzel asi za 700,- a samostatne kolem 250,-, nejak tak...). Ale tim asi ta hra straci svoji hodnotu ji ze zacatku vubec hrat...

no a k patchi, me mile prekvapil, hra se mi zda sviznejsi a lepe vybalancovana, kazdopadne nerozumim ubrani sile RPGcku.. i do blbyho hummwe musi clovek vypalit 4rany z RPG aby ho znicil ??? WTF o_O.

A vcera se mi povedlo rozstrelit tank na jednu ranu RPG zas a zespoda ... to bylo dobry no :) . Kazdopadne mam pocit, ze mozna brzo vyjde opravny patch tohodle patche, neni to uplne bez chyb...

Odkaz ke komentáři

th0ca: opravný patch, pro patch ?? :D to je vrchol..:roll:

už jsem měsíc trojku nehrál ale za chvíli k tomu zase usednu, teď jsem ale znovu propadl bad company 2 ke kterému bych měl takovou otázku, nebudu zbytečně kvůli tomu zakládat novej topic protože se tu určitě najde pár veteránů..

pro získání platiny musím získat i achievementy z DLC vietnam a z balíčku SPECACT ? jestli jo tak je to pěkně na ♥♥♥♥♥, jelikož to nemám a kupovat to už nebudu.. (vietnam jsem měl, ale smazal se mi :D)

a ještě mě děsí to, že jsem dokončil kampaň a přitom jsem nedostal ani trofeje za dokončený mise... a hrát znova se mi tu hrůzu nechce :D a kdybych pak zjistil že se mi to zase nepřičetlo tak zajedu za Bachem a ať mi vrátí 12 hodin života :D

Odkaz ke komentáři

HMMWV by slo dole na 1 rana jak nic v realu bych rekl .

tanky maj pancir vsude ale nejsilnejsi je vzdycky zepredu celne a potom nejslabni na motoru a mezi vezi a podvozkem ( ale v BF to asi moc tak neni ) boky jsou taky slabe ale ne zas tolik jak motor . a pod tank je taky slabí nikdy se nepredpoklada kdyz se navrhuje tank ze mojede proti nepritely zezadu motorem napred :) nebo bude skakat nad nepritelem aby mel odkritej spodek :)

Odkaz ke komentáři

chci upozornit, že po stažení better battlelogu jsou funkční odkazy v battlefeedu, ale hlavně přibyly další charakteristiky v detailu zbraně (graf s damage apod.), nejzajímavější je funkce, kde si na zbrani navolíte příslušenství a ukáže se parádní zobrazení, kam letí 1., 2 atd. kulka při míření/hip nebo vleže/ve stoje, to je fakt super. každopádně jak jsem měl podezření, tlumič je nově lepší než heavy barrel, hlavně u kulometů a dvojnožka je hodně účinná. zkuste to, včera jsem si s tím hrál asi hodinu:D

[ATTACH=CONFIG]16571[/ATTACH]

Nejlepší je v těch statistikách u AK-74M nastavit bipod do slotu 1 a bipod do slotu 2 a... vznikne vám rozptyl zbraní v cod :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu