Satir Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 už instaluju aktualizaci, jsme zvědav na battlelog :) EDIT: tak nic nevidím x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 me novej patch vyhovuje, zbrane pouzivam porad stejny (M16A3, M416, M4A1, G36C, M249, M27, MP443, G17, G18 ) tohle tak nejak porad stridam, a hraje se mi porad perfektne... Co me teda fakt zacina tocit, protoze sem tankista, tak snizena odolnost tanku... To je hruza, ted ten tank vydrzi hrozne malo, to mozna udelali az moc, tanku moc ve hre neni a nyni uz ani nema skoro cenu do nich sedat, protoze engineer s RPG nebo SMAWem nebo support s C4 je pomalu vykonejsi jednotka nez tankista :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misi Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Naprosta pravda.. S tankama me to taky stve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 (Tak vytvořili novej bug s L85A2 že když si na ní dáte foregrip a laser a provedete určitý úkony v menu tak se z ní stane laser gun (no recoil čili vůbec nekope http://www.youtube.com/watch?v=us4EThP-9oA) bohužel(bohudík) nikde nemůžu najít jak to udělat) tak nic, byl to fake, autor používal hacky... :D A tady máte článek o tom jaký bugy patch napáchal http://www.battlefield-3.cz/jake-chyby-nam-prinesl-posledni-patch-1-04-r3-pro-battlefield-3/ jinak s tim MAV to mi teda neni jasný jak to strašně moc testovali když si stačí lehnout (někdo to sem už dával) vždyť přijít na takovej bug zabere max půl minuty -.-" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 no je to šílený, hlavně ta tečka v rohu obrazovky... ta má opravdu velice zásadní vliv na hratelnost a měla by se okamžitě odstranit !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 k tech chybam pridam, ze na mape Damavand Peak (nevim jestli i na jinych), v conquest rezimu, jeden typek myslim ze to bylo s USASem (cim jinym taky :D), killoval pres betonovou zed jak kdyby tam nebyla, byl za ni zalezlej a kazdyho kdo tam prosel skrz ni sejmul :D potom na grand bazaar, nyni v tdm, chyby textury v urcitych castech o_O:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 já vám nevím, oni jak upravili to příslušenství a zbraně tak nemůžu nikoho zabít :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 (Tak vytvořili novej bug s L85A2 že když si na ní dáte foregrip a laser a provedete určitý úkony v menu tak se z ní stane laser gun (no recoil čili vůbec nekope http://www.youtube.com/watch?v=us4EThP-9oA) bohužel(bohudík) nikde nemůžu najít jak to udělat) tak nic, byl to fake, autor používal hacky... :D A tady máte článek o tom jaký bugy patch napáchal http://www.battlefield-3.cz/jake-chyby-nam-prinesl-posledni-patch-1-04-r3-pro-battlefield-3/ jinak s tim MAV to mi teda neni jasný jak to strašně moc testovali když si stačí lehnout (někdo to sem už dával) vždyť přijít na takovej bug zabere max půl minuty -.-" no ja si na něj lehal vždycky :) Tak mě pk nebylo možná tolik vidět :) ale lehl jsem si a...a až teď sem zjistil, že pro lepší battlelog musím naisntalovat plugin do chrome xD :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 já vám nevím, oni jak upravili to příslušenství a zbraně tak nemůžu nikoho zabít :D Mě to jde naopak líp xD chce to změnit příslušenství... no a taky je to tim že hraju se zbraněma který zlepšili... (AK-74M a L85A2) jinak z kulometů co jsem zkoušel tak MG36 je teď totální shit, naopak Pescheneg je přesnější než před patchem a díky jeho síle je fakt brutální, inžu a snipera jsem moc nezkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 No já právě hraju s M249 a přijde mi že to kope o dost víc než předtím, a když jsem měl heavy barrel tak to bylo taky šílený... ale je fakt že jsem to nijak nekoumal moc, dal jsem si dvě mapy a jel na hokej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Březen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2012 Celej den procitam ruzna fora, a jak tak vidim, tak muzem byt na xboxu radi, ze patch jeste nedorazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Však se taky dočkáte. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Caute, mam mozna stupidni otazku ale stejne se zeptam :D jde nejak rozjed bf3 kdyz ho mam na xboxu aby mi sel taky na pc ? spousti se to pres battlelog a normalne se na nej prihlasim i pres ucet na xboxu... slo by to nejak ? (ja si myslim ze ne ale kdyz odepisete budu rad) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Nejde... musíš mít zvlášť koupenej BF3 na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Celej den procitam ruzna fora, a jak tak vidim, tak muzem byt na xboxu radi, ze patch jeste nedorazil. zalezi jak to kdo byl zviklej hrat, rekl bych, ze nadavaj spis jen ti co celou hru hrali s usasem nebo famasem, ty nadavaj asi nejvic... kazdopadne krom nemozne zredukovany odolnosti vozidel je patch urcite prinosem nez naopak... a drobne chybky opravi myslim take snad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 To souhlasím s thOcem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 a kdybych si kupil bf3 i na pc tak se na battlelogu muzu prohralsit i pres mojeho vojaka (lv35) co mam na xku a pokracovat s lvly na pc ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 a kdybych si kupil bf3 i na pc tak se na battlelogu muzu prohralsit i pres mojeho vojaka (lv35) co mam na xku a pokracovat s lvly na pc ? Ne... vojáka, levely, výbavu všechno jedeš od 1 pouze máš stejnej battlelog acc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 a kdybych si kupil bf3 i na pc tak se na battlelogu muzu prohralsit i pres mojeho vojaka (lv35) co mam na xku a pokracovat s lvly na pc ? nechápu proč chceš tak mermomocí hrát stejnou hru na pc a na xku , a kór multak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 nechápu proč chceš tak mermomocí hrát stejnou hru na pc a na xku , a kór multak Proč by ne? prostě když nemá třeba volnou TV tak si sedne k PC, kde je to navíc dost jiný oproti Xku :) Mě to na PC nebaví, neni tam tolik ta komunikace a taktika, ale za to sniper mě baví jenom na PC :D tam problém se sundáním heliny nemám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Proč by ne? prostě když nemá třeba volnou TV tak si sedne k PC, kde je to navíc dost jiný oproti Xku :) Mě to na PC nebaví, neni tam tolik ta komunikace a taktika, ale za to sniper mě baví jenom na PC :D tam problém se sundáním heliny nemám :D vlastně sem i zapomněl, že pro vychutnání grafické stránky, pokud má člověk na to PC :)), bohužel muj notas to na ultra nepobral :( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 vlastně sem i zapomněl, že pro vychutnání grafické stránky, pokud má člověk na to PC :)), bohužel muj notas to na ultra nepobral :( :D Hele z toho si nic nedělej. :D Můj taky ne a to stál 25 tisíc a není starej ani rok. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Hele z toho si nic nedělej. :D Můj taky ne a to stál 25 tisíc a není starej ani rok. :D Tos snad kupoval už sestavený počítač nebo co ? Protože PC za 25k by ti rozjel BF3 na max i před 3mi lety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Je to notebook, stejně jako má Satir. Konkrétně je to HP Pavilion dv7-6050ec, pokud tě to zajímá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Březen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2012 Kjuci ja mam notas za 20K HP ProBook 4720s ( 2 roky stary ) BF3 sem zezacatku rozjel bez extremnim lagu a tet zacal mi BF3 lagovat zniceho nic :) notasy nejsou stavene na hrani takovych her a ty GK nejsou moc vykone oproti tem co jsou v bedne u klasickeho pc .. Kua kdy vyjde ten patch pro xko :D tet hraju furt MW3 ( tam me sere ze me furt zabiji nekdo na 1 ranu a ja do neho pul zasobniku a nic .. nebo vzdycky mi ze tam vybehnu v tu chvilu nepochopim , asi nejsu zvykly na CoDcko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.