Thunderr CZ Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 A je to tady, zitra dorazi patch pro xbox! www.battlefield-3.cz/bf3-patch-1-04-r3-pro-xbox-360-jiz-zitra-3-4-2012/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Nééé ::( x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 Tak pokud si vezmeš městskou kamufláž na caspianu tak je větší pravděpodobnost že tě někdo spatří zalehlýho v trávě... Vzít si lesní kamufláž do pouště taky není ideální... Ale je fakt že zas takovej efekt to nemá no... jedinej efekt, kterej má ta kamufláž SPECOPS (černý hadry), že některý části oblečení nejsou vidět pro nepřítele v tom infra skoupu IRNV, kterej stejně nikdo nepoužívá:D hele, tak jsem to našel http://www.toptiertactics.com/2011/11/countering-the-irnv-scope-in-battlefield-3/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Zdar lidi tak sem taky pořídil na PS3 tak si mě kdyžtak přidejte :) Jedna otázka : máte koupeno Back to Karkand? Já jen jestli to mám sosnout ze storu a hlavně jestli to za to stojí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 určitě to za to stojí. Mapy jsou podle mě super.. Ikdyž já to neplatil, bylo to v limitce zadarmo..:wohow: Každopádně jsem s BtK spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 BtK byl tedka na PSN v akci pred tydnem nebo 14ti dnema za 250,- ja vul si to nekoupil a ted uz zas stoji 450,- :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 zajímavý seznam neohlášených změn v patchi 1.4 http://www.battlefield-3.cz/seznam-neohlasenych-zmen-po-patchi-1-04-r3/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 :party: Nyní je možné odejít během nahrávání kol (platí pro PS3) :party: Teda ta úprava input lagu je fakt znát, jako bych hrál úplně jinou hru. Tenhle patch měl vyjít už dávno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 rent server se platí nebo si každej může udělat vlastní server ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 rent server se platí nebo si každej může udělat vlastní server ??? Každej kdo zaplatí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 že jsem se vůbec ptal :D od dice se nedá taky nic jinýho čekat.. EDIT: ale v BC2 fungujou privátní matche :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 že jsem se vůbec ptal :D od dice se nedá taky nic jinýho čekat..EDIT: ale v BC2 fungujou privátní matche :( Slovíčko EDIT napsat dokážeš, ale slovíčko RENT ti nic neřiká co :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 že jsem se vůbec ptal :D od dice se nedá taky nic jinýho čekat..EDIT: ale v BC2 fungujou privátní matche :( Spíš od EA, ale nechápu co je na tom divnýho poskytují ti server tak je jasný že chtěj zaplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 deep: no v BC2 za to prachy nechtěli.. i v jiných hrách je to free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 canava driv taky byly urcity rozsireni pro hry zdarma, .... jednou to zkusej, zjistej ze lidi za to zaplatej, tak jedou daaaal .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 deep: no v BC2 za to prachy nechtěli.. i v jiných hrách je to free V BC2 ani jinejch hrách si nikdy nemohl mít vlastní server, ale jenom pozvat friendy do private game třeba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 deep: no v BC2 za to prachy nechtěli.. i v jiných hrách je to free Ale tak private game a private server je docela rozdíl. V BC2 jediný co si moh udělat je zvolit si startovní mapu a mod, tim to haslo... Tady máš tisíce možností jak server nastavit, dát mu vlastní název, loadovací obrázek a kickovat lidi co tě serou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 no to je pravda... :D ale ve trojce tenhle privát udělat prostě nejde že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Nevim ale myslim si že ne, podporuje to čim dál míň a míň her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 no nevadí, jen doufám že tu hru vyladí než dosáhnu 50lvl v BC2... a jestli to zprasí ještě víc, tak se vrátím k BF2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Taky plánuju se nachvíli vrátit k BC2, ty ale hraješ jenom HC rush že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 no přišel jsem na chuť normálu i conquestu a squad rushy ... jediný co se mi nelíbí jsou teď SQDM :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderr CZ Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Konecne poradna hromada serveru! Jeste vcera byl prohlizec plnej DICE serveru a dnes se mezi temi pronajatymi uplne ztraci :) Navic se mi libi placeni pomoci ms bodu, v krame uz je snad dnes nikdo nekupuje a vsichni vime kolik normalne stoji. Kdyz jsem to pocital, tak mne jeden den pronajmu vyjde na 25 Kc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Rent - pronajmout :) (kdo by dnes něco pronajímal zadarmo? :D) EDIT: tak teď jsem si všimnul že už to tu je, měl jsem nakliknutou stránku 89... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Duben 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2012 Pro PS3 doporučuji server Czech Iron Warriors stejnojmenné čety http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz/platoon/2832655241220732555/. bez usasu, na 500 - 700 tiketů, žádný kempy, super. jo a vede to naše roxanka:cheesygrin: EDIT: http://www.battlefield-3.cz/novinka-na-battlelogu-live-scoreboard/ pro PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.