Satir Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 Nějaké české servery na xbox??? sem našel jeden a nikdo online.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2012 mate patch 1 den, na PS3 taky hned nebyly CZ servery (nebo aspon ja zadnej hned nenasel), musis chvily vydrzet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 Nějaké české servery na xbox??? sem našel jeden a nikdo online.. [h=2]Battlefield Xbox 360 CZ/SK má svůj server[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 na grand bazaaru na marketu se mi zdá že to jde po tom patchi nějak víc srovnat se zemí všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 me ta destrukce prijde taky trochu lepsi po tom patchi, ale myslel sem, ze to je tim, ze to lidi zacali vic demolovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 no to já právě nevím jestli to začali až teď všichni pořádně všechno ničit a nebo to popravili trošinku v tom patchi. EDIT: chtěl bych se zeptat jak je na PS3 menu se SQUADama, tak když je tam VOIP SQUAD a přepnu to na TEAM tak se nic nestane, máte to taky tak nebo dělám něco špatně? A ještě jak přidám prosím do veteran statusu BF 1943 jestli to nějak jde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 ten status by se ti měl přidat sám, pokud jsi obě hry hrál na stejným emailu.. a s VOIP neděláš nic špatně, asi jsi jen neměl štěstí a nikdo v týmu nemluvil... já mám s VOIP opačný problém :D když si ho vypnu, tak občas pořád slyším jak si lidi povídají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 tak se mi to nepřidalo no :( :D toš to nevim, když jsem v jiném squadu než kluci tak je nikdy neslyším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 aha.. tak asi ten VOIP jednoduše nefunguje, ono se není ani čemu divit :D jinak když nad tím tak přemýšlím, tak se mi taky nepřidal veterán status z P4F a Heroes :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 proč se mi jako nezobrazuje hud s naboji zdraví atd?: EDIT: aha nastavení serveru xD :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 proč se mi jako nezobrazuje hud s naboji zdraví atd?: Hardcore ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2012 Hardcore ;) však sme spolu hráli na cz/sk :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek4573 Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 jsou uz nejake ceske servery na xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 jsou uz nejake ceske servery na xbox Nejake by se nasly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 koukni o stranku zpět, je tam psán jeden :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 však sme spolu hráli na cz/sk :) on to myslel, ze pri hardcore nastaveni nevidis hud s naboji, nemas crosshair a nevis ani kolik mas zdravi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 on to myslel, ze pri hardcore nastaveni nevidis hud s naboji, nemas crosshair a nevis ani kolik mas zdravi... však já vím jak to myslel... ... taky to tak bylo na serveru, na kterým sme hráli včera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 th0ca: alespoň že tam nechali mapku.. v BC2 mě štvalo že nevím kde mám lidi z týmu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Narazily jste na nějakej server ,,Only....´´ ? Zatim sem zkusil pár, ale nikde nefunguje zakázaní zbraní jako na PC a z ,,Only knife,, serverů je to server jenom ne nůž :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 Wow vy paříte HC v BF3? To jste dobrý šílenci no vždyť tam je to v klasiku akorát, stačej 3-4 náboje a enemy je down... HC v BC2 bych přirovnal ke klasiku v BF3 (ten se mi teď líbí víc, u bc2 bych se přiklonil asi k hc :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 lidi hlavně musejí umět HC hrát... když zběsile někoho kropíš ze saw a nějakej ♥♥♥♥♥ ti vleze do palby tak je to na facky :D kvůli takovým lidem jsem HC přestal hrát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 lidi hlavně musejí umět HC hrát... když zběsile někoho kropíš ze saw a nějakej ♥♥♥♥♥ ti vleze do palby tak je to na facky :D kvůli takovým lidem jsem HC přestal hrát.. Me rikej sem si jednou zasel expit snipku na HC pekne z dalky si vyhlidnu chlapecka vypalim pekne to tam leti a najednou tam dobehne muj a headshot vlastnimu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 lidi hlavně musejí umět HC hrát... když zběsile někoho kropíš ze saw a nějakej ♥♥♥♥♥ ti vleze do palby tak je to na facky :D kvůli takovým lidem jsem HC přestal hrát.. Mě chytl, protože tam nelítaj zběsile M320, RPG a fragy jako v normálu :) A je to víc reálný :) P.S. První možnost TURNAJe v BF3 na XBOX 360!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WaRDoG Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 mě HC nebaví, oni jsou lidi hrozné paka, vběhnou mi pod jeep pod tank... někam hodím granát a moji za ním utíkají jak psi za míčkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 jj HC je super, ale jen když ho hrají dobří hráči :) a příjde mi, že teď co vyšel BF3, tak u BC2 zůstali jen lidi co to opravdu chtějí hrát a nedělají blbosti.. a používá někdo z vás v BF3 kouřový granáty ?? (pokud tam teda jsou, ani nevím..) ... já je v BC2 nikdy nepoužíval, ale nedávno jsem hrál isla inocentes, a jak se jde k poslednímu stanovišti přes ten kopec... tak za boha jsme se přes něj nemohli dostat, až přiběhl assault a začal všude prát smouky.. tak jsme díky tomu proběhli, ihned aktivovali bedny a bylo po všem.. od té doby jsem tomu přišel na chuť a práskám to vždycky na bedny, když je jdu zapnout nebo vypnout, protože pak na vás nevidí snipeři atd. a je to dobrý házet i před tanky protože pak ♥♥♥♥♥ vidí.. dost dobrá věc ale nikdo to nepoužívá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.