Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Battlefield 3

shark.sea

Recommended Posts

• Odpovědi 2,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

no to já právě nevím jestli to začali až teď všichni pořádně všechno ničit a nebo to popravili trošinku v tom patchi.

EDIT: chtěl bych se zeptat jak je na PS3 menu se SQUADama, tak když je tam VOIP SQUAD a přepnu to na TEAM tak se nic nestane, máte to taky tak nebo dělám něco špatně?

A ještě jak přidám prosím do veteran statusu BF 1943 jestli to nějak jde..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ten status by se ti měl přidat sám, pokud jsi obě hry hrál na stejným emailu..

a s VOIP neděláš nic špatně, asi jsi jen neměl štěstí a nikdo v týmu nemluvil... já mám s VOIP opačný problém :D když si ho vypnu, tak občas pořád slyším jak si lidi povídají...

Odkaz ke komentáři

lidi hlavně musejí umět HC hrát... když zběsile někoho kropíš ze saw a nějakej ♥♥♥♥♥ ti vleze do palby tak je to na facky :D kvůli takovým lidem jsem HC přestal hrát..

Me rikej sem si jednou zasel expit snipku na HC pekne z dalky si vyhlidnu chlapecka vypalim pekne to tam leti a najednou tam dobehne muj a headshot vlastnimu :D

Odkaz ke komentáři

lidi hlavně musejí umět HC hrát... když zběsile někoho kropíš ze saw a nějakej ♥♥♥♥♥ ti vleze do palby tak je to na facky :D kvůli takovým lidem jsem HC přestal hrát..

Mě chytl, protože tam nelítaj zběsile M320, RPG a fragy jako v normálu :) A je to víc reálný :)

P.S. První možnost TURNAJe v BF3 na XBOX 360!?

Odkaz ke komentáři

jj HC je super, ale jen když ho hrají dobří hráči :) a příjde mi, že teď co vyšel BF3, tak u BC2 zůstali jen lidi co to opravdu chtějí hrát a nedělají blbosti..

a používá někdo z vás v BF3 kouřový granáty ?? (pokud tam teda jsou, ani nevím..) ... já je v BC2 nikdy nepoužíval, ale nedávno jsem hrál isla inocentes, a jak se jde k poslednímu stanovišti přes ten kopec... tak za boha jsme se přes něj nemohli dostat, až přiběhl assault a začal všude prát smouky.. tak jsme díky tomu proběhli, ihned aktivovali bedny a bylo po všem.. od té doby jsem tomu přišel na chuť a práskám to vždycky na bedny, když je jdu zapnout nebo vypnout, protože pak na vás nevidí snipeři atd. a je to dobrý házet i před tanky protože pak ♥♥♥♥♥ vidí.. dost dobrá věc ale nikdo to nepoužívá

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu