WaRDoG Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 já to používám málo, jen za supporta když mám mortar tak to hážu na m-comy aby tam defendeři neviděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 http://www.battlefield-3.cz/battlefield-3-close-quarters-na-vystave-pax-a-prvni-unikle-zabery/ http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IXf_lyUaZ9o rychle než to bude z youtube pryč! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 CODko no :) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2012 noo pěkně hnusný :D EDIT:tak tohle je demence... a ještě si to natočí a vloží na juťub :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Zrovna včera sem ty kouřový hledal... která classa je má? :D P.S. První možnost Turnaje v BF3 na XBOX 360!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 no mělo by to být u assaulta u M320 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 podpora u minometu nebo medic assault u granátometu ale mosis nastavit kourove ne vybusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 http://navratdoreality.cz/?p=view&id=13099 battlefield xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geobbu Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Kouřovky má Assault, musíš pozabíjet pár lidí s M320, aby se ti odemkla M320 SMOKE. Ale o účinnosti se moc mluvit nedá. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 on ten kouř je navíc hned pryč xD.. což na otevřeným prostoru chápu, ale i v budovách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 Kouřovky má Assault, musíš pozabíjet pár lidí s M320, aby se ti odemkla M320 SMOKE. Ale o účinnosti se moc mluvit nedá. :D Díky ;) S M320 moc nehraju, ale smoke se mi hodně líbí v Hardcore Rushi super věc pro tým :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2012 ten smok je dobry na metro a este gun s thermalni optikou hodin jim tam smoke a vbehnout tam a pekne je vsechny pokillit v tom pruchodu kde byva nejvetsi rezba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 contest moc nemusím, ale kaspická hranice mě baví :P http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz/battlereport/show/41270493/2/363983717/ http://battlelog.battlefield.com/bf3/cz/battlereport/show/41230365/2/363983717/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 Bavit se při hře to je to hlavní ale upřímně - na těch výsledcích nevidim nic úžasnýho (jestli to nebylo za účelem chlubení se tak sry :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2012 No není na tom nic úžasnýho to ne :).. jde o to že ak má člověk mnohem větší zápal když mu to jde:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 nevíte nědko , kdy má vyjít to DLCčko??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 DLC Close Quarters vyjde až v červnu http://games.tiscali.cz/oznameni/battlefield-3-predstavuje-nove-dlc-close-quarters-58774 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 díky, jsem zvědavej co DICE vyplodí v tom DLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 Close Quarters to bude průser tipuju že to po pár týdnech nikdo nebude chtít hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 já to asi jen zahraju kvuli achivementům Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 hrát to budou ale jen zapaleni codckari .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 to bude nepřehledný všude samá brokáda samé střílení odboku xD.. já nevím no. Ale kvůli zbraním do toho nejspíš půjdu .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Duben 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 no, spíš si myslím, že tam bude narváno jako v Metru ve tři vodpoledne...bohužel, ale uvidíme uvidíme:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Duben 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2012 dnes jsem hral na serveru kde se to mydlilo na mapě metro jen na nože ale nevím co to byl za server. Zkusím to najít v historii. Byla to celkem super zábavahlavně ty efekty jak někoho killnete nožem třeba od boku to je fakt udělaný efektně to Dice vymakala. Pak to jeden týpek ještě více spestřil když tam mezi nás nahazel smoke granáty tak to nemělo chybu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 nožům jsem nikdy v BF/BC na chuť nepřišel, to si spíš dám AC:), ale dost lidí si tyhle bitky chválí, že je to prej vopravdu p.rdel, já si to snad někdy zkusim:D. Ale z jiného soudku: Teď se konečně píše černý na bílým, vo čem se bavíme od dob BC1, že Frostbite má zpoždění, hlavně na malou vzdálenost, když musí počítat víc hráčů a techniky na malým prostoru a každej může mít na svý TV trošku jinej obraz ze hry (smrt za rohem, celej zásobník do protivníka apod.) http://www.battlefield-3.cz/v-battlefieldu-3-neni-vse-jak-se-zda/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.