majki.mayer Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 super readdy, já to furt říkal, že nejsem přece taková lama...:wohow: Teď už to mám potvrzené...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 připojuju se, takových videí je víc:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 no je to hnus ! jediná možnost je, se vrátit ke starým dílům :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 dnes jsem hral na serveru kde se to mydlilo na mapě metro jen na nože ale nevím co to byl za server. Zkusím to najít v historii. Byla to celkem super zábavahlavně ty efekty jak někoho killnete nožem třeba od boku to je fakt udělaný efektně to Dice vymakala. Pak to jeden týpek ještě více spestřil když tam mezi nás nahazel smoke granáty tak to nemělo chybu!!! Problém je ten že zbraně nejdou zakázat a vždycky přijde nějakej blbec co veme brokovnici a jiný zbraně a už to neni Knife server :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2012 Tak se prostě nesmíš schovávat za objekty jejichž fyzika se počítá u každýho zvlášť... A umírání za rohem si vysvětluju takhle: když někoho hitnete tak se to neověřuje na serveru ale jen lokálně u vás tudíž když má někdo vyšší ping než vy a vy vykukujete spoza rohu vidí vás v "nesprávnou" chvíli (jen moje úvaha :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Duben 14, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Problém je ten že zbraně nejdou zakázat a vždycky přijde nějakej blbec co veme brokovnici a jiný zbraně a už to neni Knife server :/ Moje řeč ale většinou ty magory co používaj zbraně správce serveru vykopne a dostanou banned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Ale to hitování za rohem je ještě v pohodě, to v takovém Medalu ste to schytali dvě vteřiny co ste se schovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 medal byl o hodně tešší co se týče MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Ale je fakt že když hraju na cz serverech a mám ping +- 7 tak je to v pohodě :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HorcaCZ Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Zdar, zvu všechny PS3 hráče na náš server Czech Battlefield Server - aktivní balancing týmů, na malých mapách jsou zakázány M320, rpg na pěchotu, claymory, brokovnice, na velkých je vše povoleno, CQ only. Určitě přijďte vyzkoušet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Duben 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Zdar, zvu všechny PS3 hráče na náš server Czech Battlefield Server - aktivní balancing týmů, na malých mapách jsou zakázány M320, rpg na pěchotu, claymory, brokovnice, na velkých je vše povoleno, CQ only. Určitě přijďte vyzkoušet... Škoda že jen na PS3. :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark.sea Odesláno Duben 15, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Nevíte někdo jak udělat poslední šestou kooperační misi?? Včera jsem to udělal s jedním hráčem ale v animaci se mi to seklo a neuložilo. Projdem vždy celou misi až nakonec a pak když stojíme na konci u těch dveří tak zaujmu pozici vlevo vpravo to nejde a pak otevřem dveře a ten teror. vůdce mě bere jako rukojmí a vždycky když zmáčknu to tlačítko které mě to ukáže tak je mise neuspěšná! To tlačítko musím držet?? nebo mačkat?? už jsem zkoušel vše a nebaví mě to projíždět furt dokola!! nebo chybuje můj spoluhráč?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Nevíte někdo jak udělat poslední šestou kooperační misi?? Včera jsem to udělal s jedním hráčem ale v animaci se mi to seklo a neuložilo. Projdem vždy celou misi až nakonec a pak když stojíme na konci u těch dveří tak zaujmu pozici vlevo vpravo to nejde a pak otevřem dveře a ten teror. vůdce mě bere jako rukojmí a vždycky když zmáčknu to tlačítko které mě to ukáže tak je mise neuspěšná! To tlačítko musím držet?? nebo mačkat?? už jsem zkoušel vše a nebaví mě to projíždět furt dokola!! nebo chybuje můj spoluhráč?? to mě se asi 3x stalo že můj spoluhráč k těm dveřím si ani nestoupl lítal okolo :D.. ani msg mu nepomohla co dělat :/. Tak sem na to ztratil nervy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Dovoluji si Vás pozvat na nové stránky věnující se Battlefield 3 (Turnaje, Diskuze, Clan Wars.....) :D http://battlefield-3.clanweb.eu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Ha, nevím proč, ale jak sem teď přešel z Beng24" na Vieru 106cm plazmu, tak skoro nic netrefim :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 kvůli input lagu a odezvě bych si tipnul... a taky proto že na tak mega velký televizi se hraje hůř než na monitoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 odezvu mám 0,001 a input lag taky není nic hroznýho, je to herní TV :) tvz mód hry . ale je to asi o zvyku, mám to pár chvilku, a taky to že se koukám na tak velkou plochu... snad si zvyknu ( :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 odezvu mám 0,001 a input lag taky není nic hroznýho, je to herní TV :) tvz mód hry Plazmová herní TV. Haha :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 LCD ANI LED nemají odezvu 0,001 :) panasonic viera, ano :) je na hry dobrá :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 a taky proto že na tak mega velký televizi se hraje hůř než na monitoru ty vole co je to za ♥♥♥♥♥ ? :D nechápu proč by se na velký tv mělo hrát hůř.. spíše lépe protože toho vidíš víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 což mi asi momentálně dělá největší problem všechno pochytit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 ty vole co je to za ♥♥♥♥♥ ? :D nechápu proč by se na velký tv mělo hrát hůř.. spíše lépe protože toho vidíš víc :) Víc toho nevidíš protože máš furt stejný rozlišení :P spíš je všechno větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Víc toho nevidíš protože máš furt stejný rozlišení :P spíš je všechno větší TO je jasný, ale jde o to že musím koukat na větší obrazovku kdežto u toho monitoru sem to měl v jednom oku přehledný :D :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 tak nesed u stolu jako kdyz si mel monitor :D ale sedni si dal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Ahoj. Prosím chcu se vás zeptat. Všichni jsme měli dostat zdarma ke každe verzi BF3(PSN,Normal,Limit,Ulti) BF 1943. Jak ho získám??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.